vladan Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Μπράβο ρε Άκη. Είσαι πολύ καλός παίκτης και σου αξίζουν πολλές ακόμα επιτυχίες. Άκη γερά η πρωτιά είναι κοντά. Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Επιτέλους κατάφερα να ξυπνήσω,γεγονός που αποδεικνυει ότι κουραστήκαμε αρκετά στη Δανια.Ηταν μία υπέροχη εβδομάδα γιά εμένα και τα υπόλοιπα παιδιά που συνοδευτηκε και με πολλές επιτυχίες γιά το ελληνικό πόκερ.Οσον αφορά το τουρνουά που έπαιξα με βοήθησε αρκετά το τραπέζι στο οποίο ξεκίνησα το τουρνουά,στο οποίο χωρίς να έχω καλά φύλλα και χωρίς showdown έφτασα να έχω διπλασιάσει το stack μου στο τέλος του 1ου level.Επειτα,και ενώ άλλαξα τραπέζι πηγαίνωντας σε ένα πολύ πιο δύσκολο,προσπάθησα να κρατηθώ με μικρά κόλπα φτάνωντας στους 20 ώντας shortstack.Eκει κάπου διπλασίασαπαίζωντας all in στο flop με nut flush draw και 2 overcards.Επειτα διπλασίασα με ΑΑ(το μόνο ζευγάρι που πήρα μέχρι εκείνη την ώρα) και έφτασα στο τελικό τραπέζι στο average.Το τελικό τραπέζι κράτησε πάνω από 4 ώρες,και εκεί πάιχτηκε πολύ ζόρικο παιχνίδι,αλλά κατάφερα να κρατηθώ με κάποιες αυξομειώσεις του stack μου.Περάσαμε μία αξέχαστη εβδομάδα όλοι όσοι βρεθήκαμε στη Δανία με πολύ πολύ γέλιο και αναπτύξαμε ακόμα περισσότερο τους δεσμούς φιλίας με όλους τους Έλληνες που ήταν εκεί.Σαν Ρεμο........ερχόμαστε!!!! Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους αλλά και σε αυτούς που προσπάθησαν αλλά δε μπόρεσαν να πετύχουν κάτι. Παράθεση
Recommended Posts