Panos99 Δημοσίευση 24 Ιουνίου Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουνίου Καλησπέρα παίζω για λίγο καιρό πόκερ και είμαι ακόμα στο abc παιζω σχεδόν αποκλειστικά τουρνουά και ενώ τα παω σχετικά καλα για το χρόνο που παίζω σχεδόν πάντα φτάνω κοντά αλλά ποτέ δεν τα έχω καταφέρει και θα ήθελα έναν πόκερ coach για τουρνουά έχετε να μου προτείνεται κάποιον ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
luka77 Δημοσίευση 26 Ιουνίου Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου Αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά στείλε μου στο vasilis_grecu@yahoo.com Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bustosoon Δημοσίευση 27 Ιουνίου Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουνίου Tswwwwris οτι καλυτερο κυκλοφορει σε ποκερ coach. Μιλαω διοτι με ειχε αναλαβει 3 χρονια πριν και η εξελιξη μου ηταν αμεση! Πραγματικα φοβερος coach!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts