Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Year 2008

melancholy

Recommended Posts

Edw kai ena mhna peripou apofasisame me ton Thodorh na asxolithoume ligo sovara me ta on-line MTTs sto Pokerstars.

Ta tournoua pou kiriws paizoume einai ta klassika $100 freezeout, to $50 rebuy (h auto me 1 rebuy kai addon), ta 50ria freezeout pou sinthws exoun poli megala field kai kalo prizepool, ta 20rebuy (kai vasika oti allo vroume...)

Den poliasxoloumeste me sunday million kiriws giati to variance einai terastio logo tou 7000+ atoma field pou exei panta (parolo pou exei terastio pososto dead money logo satellites). Epishs prospathoume na mhn paizoume to 100 rebuy giati poli apla einai to diskolotero online tournoua kai to ROi sigoura den tha einai poli kalo (kai giati kostizei meso oro gyro sta $500 thn fora an theleis na paikseis swsta to rebuy period, thimizw oti ta rebuy tou stars einai ola me 2plo rebuy).

Sinithws ta lefta moirazontai me kapoio deal (apo 70/30 mexri kai 50/50 analoga)

Exoume kanei arkera final table kai apo 2-3 "megala" finish.

Einai poli endiaferon to poso veltionoume to paixnidi mas mera me thn mera mesa apo kouvanta gia ta hands pou paizoume toso kata thn diarkeia oso kai meta to telos ths meras, kathws kai ta para polla adjustments pou ginontai analoga me to skill level twn antipalwn. (prepei na paikseis ligo diaforetika sto 10+ se sxesh me to 100+)

To aggression level kai twn dio mas (kai kiriws tou thodorh) einai se epipeda... trelas alla panta me swsto timing, kati poli diskolo na ginei balance (einai poli eukolo na peraseis thn grammh apo to kalo/swsto aggression sto ksero chip dumping xwris kan na to katalaveis).

Postarw kiriws giati ksero oti kapoioi tha xaroun me auta ta apotelesmata kai giati einai poli endiktiko ti veltiwsh mporei na yparksei an asxolise kathe mera sovara me kati.

Exoume combined girw sta $55.000 prizes me $32.000 profit gia ROI gyro sto 140%.

Gia ta ypoloipa stats:

http://www.officialpokerrankings.com/po ... 7.html?t=2

kai

http://www.officialpokerrankings.com/po ... 4.html?t=2

Exoume combined girw sta $55.000 prizes me $32.000 profit gia ROI gyro sto 140%.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια και στους 2. Πράγματι τα στατιστικά είναι εντυπωσιακά και δείχνουν αυτό που αρκετοί από μας γνωρίζαμε. Ότι είστε καλοί παίκτες!

Κeep up!

Μπράβο βρε συ Ηλία πάντα νίκες και ROI τριψήφια!

Ο Τheo ποιος είναι; Κάτι μου λέει ότι πρόκειται για σπουδαίο παίκτη αλλά προσωπικά δεν τον ξέρω.. :)

Το alias του εδώ; Τα σέβη μου και σε εσένα φίλε μου...

Μπραβο παιδιά. Ηλίας και Θοδωρής ειναι απο τους μεγαλύτερους Έλληνες παίκτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που ακολούθήσατε αυτόν τον δρόμο που είναι κερδοφόρος. Αντε να βρούμε και εμείς εναν αντίπαλο για να μπορούμε να βελτιωθούμε και να εχουμε ανταγωνισμό B)

Ιδιως η αναλυση χεριών που ακολουθεί, βελτιώνει ολους.

Βρείτε όνομα για την ομάδα και βάλτε και εναν τρίτο.

Και εμείς καλά συνεχίζουμε εχουμε βραβεία online kai offline πάνω απο 115,000$ και profit πάνω απο 70.000$ αν και αναλυτική ανακοίνωση θα κάνει ο Νίκος στο τέλος του μήνα.

Πάμε παιδιά η Ελλάδα εχει παικταράδες.

Συγχαρητήρια και στους δύο. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά κι εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Τελικά με επιμονή, υπομονή και συστηματική δουλειά το αποτέλεσμα πάντοτε έρχεται.

• 9 months later...

Καλησπέρα σε όλους. Κατ'αρχήν να πω ότι είναι ενθαρρυντικό για όλους μας να βλέπουμε παίκτες (κυρίως έλληνες) που γνωρίζουμε να είναι κερδισμένοι. Ο χώρος του διαδικτυακού πόκερ έχει αμφισβητηθεί από πολλούς (και από μένα) κατά καιρούς για την αξιοπιστία του. Και αυτό μου φαίνεται απόλυτα λογικό αφού δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις που να διαλύουν οποιαδήποτε αμφιβολία. Συνυπολογίστε και περιπτώσεις παικτών (potripper) που εξέθεσαν τα "συστήματα ασφαλείας" των διαδικτυακών εταιριών και έθεσαν εν αμφιβόλω το κατά πόσο θα πρέπει όλοι εμείς να νοιώθουμε ασφαλείς όταν καταθέτουμε τα χρήματα μας.

Θέλω λοιπόν να συγχαρώ τους melancholy και teo για την κερδοφόρα πορεία τους, αλλά κυρίως γιατί τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύουν ότι οι καλοί παίκτες ανταμείβονται και ενισχύουν την άποψη ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο με το διαδικτυακό πόκερ

p.s1. Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο θρεντ αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου όλοι μας θα γράψουμε τα online id's και που παίζουμε για να έχουμε και μια ιδέα για το που κινείται ο καθένας μας (αναφέρομαι στο Official Poker Ranking). Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα ήθελα να γνωρίζω κάποια στοιχεία από αυτούς που γράφουν σε αυτό το σαιτ.

p.s2. melancholy να σε ρωτήσω κάτι? Παρατήρησα στα στατιστικά σου τεράστια διαφορά στα profit σου όταν αλλάζω την μεταβλητή "with-without R/A expenses". Εσύ σε ποια κατηγορία θα έλεγες ότι ανήκεις?