crf88 Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2008 Μπορει να καποιος να μου δωσει το τηλεφωνο του κ τσονουλη η καποιο σωστο τηλεφωνο για το πως μπορω να μεταβω στη γευγελη για το αυριανο τουρνουα των 9?ειναι 50 rebuy ως τισ 3.30 θα εχει τελειωσει(τελευταιο λεωφορειο για επιστροφη θεσσαλονικη οπως λεει το σαιτ τοθ απολλονια) .Τα τηλεφωνα που λεει το σαιτ για τισ υπευθηνεσ μετακινησεων ειναι και τα δυο λαθος.Μπορει να με βοηθησει καποιοσ?Μ ενοικιασμενο αμαξι θα εχουμε προβλημα?? Παράθεση
Themis Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2008 Εισαι σιγουρος οτι μεχρι τις 3.30 θα εχει τελειωσει? Μη το δενεις και κομπο...Το τηλεφωνο του τσονουλη μολις στο εστειλα σε προσωπικο μηνυμα. Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2008 ΣΕ ευχαριστω πολυ θεμη.Βασικα να ρωτησω ηθελα για την ωρα.αν εγω η ο φιλος μου φτασει μακρια λογικα θα παρει μετα τις 3.30.Αν ηταν hi/lo θα ξημερωναμε σιγουρα Παράθεση
Themis Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2008 Αν ηταν hi/lo θα πηγαιναμε μαζι!!!! :D Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2008 den xero ti ishyei gia enoikiasmeno aftokinito alla gia idioktito thes prasini karta kai na thymasai panta oti epeidi einai ektos sengen ta skopia den ishyei i asfaleia sou se themata klopis. An sto klepsoun diladi den apozimionesai! Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2008 PIO AMAKSI?AMA KAIGESE KAI ME TA PODIA PAS!ME NIKIASMENO AMAKSI EINE LIGO SFIKSIMO!AN KAI GIA MENA DEN IPARXEI LOGOS NA PAREIS AMAKSI GIA APOLLONIA!VANAKI EXEI,TAKSAKI EXEI!XALARA! Παράθεση
Recommended Posts