Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ο Φιλ Άιβυ νικητής του WPT L.A. Poker Classic!

moderator

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Φιλ Άιβυ νικητής του WPT L.A. Poker Classic! **

O άνθρωπος ξέρει ΠΟΛΥ πόκερ και του αξίζουν κι άλλοι τέτοιοι τίτλοι.

Άλλη μία απόδειξη ότι το παιχνίδι έχει πολύ skil μέσα και δεν είναι απλά τυχερό όπως διατείνονται ορισμένοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπα Σταύρο.. Καθαρή τύχη ο Phil..

Τι skills.. $ 9,605,908 συνολικά κέρδη από τουρνουά (6oς όλων των εποχών στα 32 του...) και ποιος ξέρει πόσες περιουσίες σε cash..

Έλα μωρέ που θέλει και ικανότητες το πόκερ.. Όταν δεν είναι rigged, είναι απλά τζόγος.. ;):)

Θέμη να εισαι σίγουρος οτι εαν ειχε λιγότερο stack δεν θα ειχε κάνει ποτέ το call me 3-3 αλλα με το stack που ειχε ειναι ολόσωστο.

Εκείνο που μου προξενεί εντύπωση ειναι το call allin με Α-9. Πολύ κακό call για το επίπεδο του. Αλλο να πήγαινε αυτός allin και αλλο το call. Το αποτέλεσμα ομως μετράει και το λάθος αυτό το κάλυψε. Θα μπορούσε ομως να του είχε στοιχίσει.

Ναι ρε συ Αντωνη, δεν αμφιβαλω καθολου για το call με 3-3, αστειευτηκα απλως.

Παντως για το call με Α-9 στις αρχες, το σκεφτοταν για 5-6 λεπτα περιπου. Ειχε κανει raise preflop αν θυμαμαι καλα, και ο αντιπαλος επαιξε ρεστα...και αφιερωσε αρκετο χρονο για να αποφασισει να κανει το call.

Ειμαι σιγουρος οτι θα ειχε κατι στο μυαλο του απο τις προηγουμενες μερες, σχετικο με τον συγκεκριμενο παικτη και εκανε το call. Καποια εικονα θα ειχε σχηματισει για αυτον που θα τον εκανε να κανει το call. ... (Λεω εγω τωρα..)

Ευτυχώς που δεν κέρδισε ο Helmuth γιατί είχα κάνει "δηλώσεις" αποχής από το πόκερ αν κέρδιζε ο κακομαθημένος. Το πολυδιαφημισμένο παλτό όπως θα έλεγε και ο kaskanter :P

Το call με το Α9, εμείς το βλέπουμε σαν μία παρτίδα, απομονωμένη από τις προηγούμενες και από το παρελθόν των δύο. Δεν ξέρουμε τι φύλλα είχε δείξει ο αντίπαλός του πιο πριν. Δεν ξέρουμε τι είδους κόντρες μπορεί να είχαν οι δυο τους νωρίτερα. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να ήξερε ο Ivey για τον αντίπαλό του από άλλα τουρνουά. Μία κίνηση μπορεί να φαίνεται λάθος όταν την βλέπεις μεμονομένα. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ναι ήταν λάθος, αλλά 5 λετπά σκέψης του Ivey, εμένα κάτι μου λένε.

Σίγουρα του έλειπε η νίκη σε WPT. Να θυμίσω που άλλου λείπει μια νίκη; Στους Έλληνες!

San Remo λοιπόν ο επόμενος στόχος! Θα είμαι κι εγώ εκεί για το 2χίλιαρο, το 700άρι και ίσως κάποιο/α από τα 300άρια.