Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Mετά την 3η αγωνιστική του GOPC- Winter 2008 (νικητής της αγωνιστικής ο dimimil, 2oς o GuNNerCy) η βαθμολογία έχει αναρτηθεί στην σελίδα του πρωταθλήματος. Μπορείτε να την δείτε σε αυτό το link:

http://pokerland.gr/gopc-3.html , κάνοντας κλίκ στο tab "BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ"

Ο Μεγάλος Τελικός του GOPC θα γίνει την Δευτέρα, 3 Μαρτίου, στις 21:45 στο Hellenic Poker.

Να σημειωθεί ότι για την ομαλή διεξαγωγή του Τελικού θα αποκλειστούν από αυτόν οι παίκτες που δεν έχουν καμμία μαθηματική ελπίδα να διεκδικησουν κάποια από τα έπαθλα. Δηλαδή οι παίκτες που στον βαθμολογικό πίνακα είναι 100 βαθμούς πίσω από την 4η θέση και φυσικά είναι αδύνατον να την ξεπεράσουν. Αυτοί είναι:

In $ilence, Athkiakas, ScoopHL, joke1, Taliban***, Darko7, gerolikos, kokejavito, Meles*, ELGREKO17, lullaby, 1_ManShow, solo88.

Ευχαριστούμε τους παίκτες για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε καλύτερη πορεία στα επόμενα πρωταθλήματα. Το Hellenic Poker μας ενημέρωσε ότι σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί ένα freeroll για όλους τους συμμετέχοντες στο GOPC- Winter 2008 και φυσικά είναι καλεσμένοι όλοι!

Καλή επιτυχία στους διεκδικητές των επάθλων, στον Μεγάλο Τελικό της Δευτέρας! Θυμίζουμε:

1ος: ένα εισιτήριο για το GPT αξίας 550€ και 500€ μετρητά!

2ος-4ος: από ένα εισιτήριο για το GPT.

Δημοσίευση

Θέλω να σημειώσω ένα, κατά τη γνώμη μου, εκπληκτικό στατιστικό! Ο παίκτης με το nickname Εrnestok έχει στις 3 αγωνιστικές του Winter 2008, 3 final tables, με θέσεις 5η, 4η και 7η. Ωραία μέχρι εδώ. Το εκπληκτικό όμως είναι ότι στο προηγούμενο GOPC, τον Φθινόπωρο του 2007, o ίδιος παίκτης είχε σε 6 αγωνιστικές 6 final tables! Ernestok, 255 πόντοι, θέσεις 8,8,7,10,6,1! Koιτάξτε στο link http://www.pokerland.gr/gopc-2.html , στο tab "ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ".

O άνθρωπος ΣΕ 9 ΣΕΡΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ GOPC EXEI 9 FINAL TABLES!

Ernestok, συγχαρητήρια, πολύ θα ήθελα να μάθω πως τα πας στα τουρνουά γενικά, και εκτός GOPC...

Δημοσίευση

Pragmati i apodosis tou Εrnestok ine ekpliktikes ...

Simfono me tin apofasi tous diorganotes oso afora ton apoklismo ton omadon pou den exoun kanena va8mologiko endiaferon.

Elpizo na efarmosti kati paromio kai sto LEX giati eki mporoun na ginoun diafora ka8os mporoun na pe3oun opioi 8eloun ...logika kai eki eprepe na klisoun oi egrafes. 8a mou pite tora pws kai enas kainourgios mpori na kani 2 nikes kai nA vre8i sta vravia ...

Den 3ero akouw gnomes ...

ps. sorry an metafera to post allou :dry:

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια :)

Μακάρι να είχα και στα υπόλοιπα τουρνουά που παίζω τα ίδια στατιστικά. Δυστυχώς εκτός από κάποιες μικρές επιτυχίες κυρίως σε χαμηλά buy in δεν έχω κάτι αξιόλογο να αναφέρω. Πάντως η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν είχα προσέξει το συγκεκριμένο στατιστικό το ποστ σου μου δίνει την αφορμή να σκεφτώ ότι ίσως θα έπρεπε να ασχοληθώ ποιο σοβαρά με τα τουρνουά. Το σίγουρο είναι ότι εύχομαι να μην σταματήσετε να διοργανώνετε GOPC γιατί από ότι φαίνεται με πάνε πολύ :)

Δημοσίευση

Ο P.FOUTRE είναι ο νικητής του GOPC- Winter 2008 ! Ο φίλος από την Κατερίνη ισοβάθμησε στην 1η θέση με τον Ernestok (ο οποίος έδωσε το παρόν σε ακόμη ένα final table!) στους 160 βαθμούς, αλλά ανακηρύχθηκε νικητής αφού είχε μία νίκη στο ενεργητικό του!

Ο P.FOUTRE θα λάβει ως έπαθλο 500€ μετρητά από το Pokerland και τη θέση του στο GPT, αξίας 500€+50€!

Ο Ernestok, παράδειγμα σταθερότητας στο GOPC, πήρε τη 2η θέση και μάλιστα χωρίς να πλασαριστεί σε κανένα από τα 4 τουρνουά του πρωταθλήματος στις 3 πρώτες θέσεις, αποδεικνύοντας ότι η σταθερότητα στα πρωταθλήματα τέτοιου είδους, ανταμοίβεται! Θα λάβει ως έπαθλο μία θέση στο GPT (500+50€), όπως και οι mishkas1 και Miltos14 που τερμάτισαν στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα!

Η τελική βαθμολογία είναι ήδη αναρτημένη στην σελίδα του GOPC, σε αυτό το link: http://pokerland.gr/gopc-3.html , στο tab "ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ".

Η τελευταία αγωνιστική του GOPC- Winter 2008 ήταν όπως προβλεπόταν συναρπαστική! Ευχαριστούμε το Hellenic Poker για την φιλοξενία που παρείχε για άλλη μια φορά στο Greek Online Poker Championship και την προσφορά του στα έπαθλα!

Το Pokerland ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη συμπεριφορά τους στα τραπέζια και την τιμή που μας έκαναν λαμβάνοντας μέρος στο online πρωτάθλημα που διοργανώνουμε κάθε 3 μήνες από το περυσινό καλοκαίρι!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Άνοιξη με το επόμενο πρωτάθλημα!

Το Hellenic Poker θα ανακοινώσει σε λίγες ημέρες invitational Freeroll για όλους όσους έλαβαν μέρος στο GOPC- Winter 2008!

Tέλος, συγχαρητήρια στους νικητές και καλή επιτυχία στη Γευγελή!

Δημοσίευση

Exasa tin isodo mou stin tetrada giati oi kyries den me 8elane ....Telika den itan kyries itane p....nes

oi protes (3an8es) 2 :Qh :Qd

enantion enos psargiou onomati Poliscas.

den 8imoume ti kratous akrivos alla me kerdise sto river me ena :Jc afou sta kina xartia epese ::2c 7d :8s - :9s - :Td

kai oi alles 2 tsoules oi melaxrines :Qc :Qs

exasan apo to :Ad :9s

ti na pw? oute oi 3an8ies oute oi melaxrines :S

Opa 8a prepi na stamatiso edw ....

giati an gkrinia3o ki"allo 8a nomisi o kosmos pws ime DJ :whistle:

:P

Kali tyxi pedes kai kali antamosi sto xorio mas gevgeli :laugh:

UP THE GUNNERS

Δημοσίευση

To είδα Gunner, πράγματι άτυχη στιγμή. Και ο dimimil ήταν πολύ άτυχος! Έχασε με 7άρια από Α-3 με turn 3 και river 3! :blink:

Ο Εrnestok έκανε το 10ο σερί final table στο GOPC! Απίστευτο! Ίσως του άξιζε κι αυτού η πρώτη θέση!

Εrnesto φυσικά και θα συνεχίσει το GOPC με καινούρια... κολεξιόν! Spring 2008! LOL!:laugh:

Συγχαρητήρια Paolo! Έχεις σαρώσει τα πρωταθλήματα τελευταία! Μπράβο!B)

Δημοσίευση

Exo na kano mia katagelia sxetika me tin 1tia tou P.Foutre:Ton epiasa ep autoforo se tryfera tet a tet me tin annette me skopo na tou mathei na pezei se tournoua..Telika ta taxirithma mathimata den apedosan alla ta paidia erotoktypithikane..Apaito apo tin Hellenic na e3etasei to IP tou P.Foutre tin ora pou epeze ta qualifiers..Nomizo dyskolo apo tin katerini na vrethike stin norvigia!!!

Na do ti katigories tha vro gia tous allous 2 gia na vgo 1os kai na paro ta metrita:evil:

Sygxaritiria Paolo tha ta poume sta skopia!!!

Δημοσίευση

Μπράβο στα παιδιά που κέρδισαν τις 4 θέσεις και συγχαρητήρια στον P_FOUTRE που βγήκε πρώτος (αν και σύμφωνα με την καταγγελία του Μίλτου είχε και τη βοήθεια της Ανέτ ?? :laugh: )

Στον Χρήστο θέλω να πω ότι το χθεσινό τουρνουά του έδωσε ένα πολύ μεγάλο μάθημα: μην εμπιστεύεσαι ποτέ τις γυναίκες παλικάρι μου!! :) :)

Δημοσίευση

Λοιπον κατ αρχην να σασ ευχαριστισω ολους για τα καλα σας λογια.Δευτερον αυτες οι συκοφαντιες για την αννετ θα ηθελα να σταματησουν διοτι η κοπελα απλα δεν μπορει διπλα στον μεγαλο βιρτουοζο της μπαλας:whistle: (οπως ειχα προαναφερθει σε αλλο φορουμ):laugh: .Συγχαριτηρια στο ελλενικ ποκερ και στο ποκερλαντ για τιν αψογη διοργανωση του GOPC WINTER 2008,επισης σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν και πολλα συγχαριτηρια και στους υπολοιπους νικητες με τους οποιους θα εχουμε τιν χαρα να τα πουμε και απο κοντα στα Σκοπια.Οσο για τον Μιλτο του τιν φυλαω για τα Σκοπια ...:lol: :laugh: :lol:

Δημοσίευση

Να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια μου στα υπόλοιπα παιδιά που προκρίθηκαν αλλά και στον P_FOUTRE για την πρωτιά του και να σημειώσω ότι η κορυφή είναι 100% Κατερίνη μιας και εγώ είμαι επίσης από την όμορφη πρωτεύουσα της Πιερίας αλλά μένω λόγω σπουδών Θεσσαλονίκη. Οπότε ένα ζήτω και για την πόλη μας που βγάζει δυνατούς παίκτες :cheer:

Επιβάλλεται να ζητήσω ξανά ένα συγγνώμη από τον diminil για το σκληρό bad beat με τα τριάρια. Αυτές οι κυρίες :Qh:Qs:Qd:Qc χθες ήταν πραγματικά καταρέμμενες

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα φιλαράκια τον Χάρη, τον Διονύση, τον Γιώργο και τον Βασίλη που με παρακολουθούσαν και με στήριζαν χθες δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου και μοιράζοντας φιλοφρονήσεις στους αντιπάλους μου, πάντα βέβαια σε κόσμιο επίπεδο :laugh:

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση αλλά και το ωραίο παιχνίδι και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά στα Σκόπια ;)

Δημοσίευση

Καλησπερα παιδια,ειμαι ενας απ'αυτους που παρακολουθουσαν τον ernesto και θελω να σας πληροφορησω οτι ειναι δυνατος παικτης,το νου σας!:P

Περα απ'την πλακα θελω να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολους και να γυρισετε με λεφτακια;) !

Και να ρωτησω κι εγω αν γνωριζει να μας πει κανεις τον κωδικο για το freeroll της Unibet σημερα!

Thanks...keep up the good work:cheer: