72neverlose Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου Καλησπερα στη κοινοτητα,παιζω ποκερ για χαβαλε ανα τακτα διαστηματα,εδω και καιρο εχω κατεβασει την εφαρμογη pokerbros και επαιζα αλλα οχι πολυ.κυριως cash games texas με μικρα blinds.ηταν ολα καλα μεχρι προχθες.ειτε κερδιζα ειτε εχανα μικροποσα και πληρωνομουν/πληρωνα την επομενη βδομαδα.τη κυριακη που μας περασε ομως ετυχε τη κυριακη να παιξω ενα τουρνουα και να γραψω ενα αρκετα καλο κερδος.ο ατζεντης μου ηρθε προχθες που ηταν να κανονιστει η πληρωμη και μου ειπε οτι ενα ευσεβες ποσοστο επρεπε να κρατηθει σαν ''rebate'' προφανως δεν μου ειχε αναφερθει κατι τετοιο στο παρελθον αλλα ο ιδιος ισχυριζεται οτι ισχυει απο παντα στη pokerbros οπου και αν παιξεις.ισχυει κατι τετοιο?αν οχι πως μπορω να διεκδικισω ολο το ποσο.ευχαριστω! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sokratis Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου Να διεκδικησεις απο ποιον?Απο εκει που παιζεις παρανομα? Η απο τα καινουρια φρουτα και μοδα που ονομαστηκαν ατζεντηδες? Αφου μερικοι θελετε να βαζεται μεσαζοντες στα δικα σας λεφτα ενω εχεται επιλογες για να μην το κανετε αυτο καθηστε και λουστειτε το . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Saturn89 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου στις On 10/10/2024 at 4:27 ΜΜ, ο/η 72neverlose είπε: Καλησπερα στη κοινοτητα,παιζω ποκερ για χαβαλε ανα τακτα διαστηματα,εδω και καιρο εχω κατεβασει την εφαρμογη pokerbros και επαιζα αλλα οχι πολυ.κυριως cash games texas με μικρα blinds.ηταν ολα καλα μεχρι προχθες.ειτε κερδιζα ειτε εχανα μικροποσα και πληρωνομουν/πληρωνα την επομενη βδομαδα.τη κυριακη που μας περασε ομως ετυχε τη κυριακη να παιξω ενα τουρνουα και να γραψω ενα αρκετα καλο κερδος.ο ατζεντης μου ηρθε προχθες που ηταν να κανονιστει η πληρωμη και μου ειπε οτι ενα ευσεβες ποσοστο επρεπε να κρατηθει σαν ''rebate'' προφανως δεν μου ειχε αναφερθει κατι τετοιο στο παρελθον αλλα ο ιδιος ισχυριζεται οτι ισχυει απο παντα στη pokerbros οπου και αν παιξεις.ισχυει κατι τετοιο?αν οχι πως μπορω να διεκδικισω ολο το ποσο.ευχαριστω! Ναι ισχύει και συνήθως κυμαίνεται από 10-20% ανάλογα το club. Εφόσον όμως έχεις κάνει στο παρελθόν εκκαθαρίσεις με τον ατζέντη σου θα έπρεπε να γνωρίζεις ήδη αυτό τό ποσοστό. Δεν ισχύει παντού οπότε θα έλεγα πως το "ώπου και αν παίξεις έχει rebate" πως είναι υπερβολή. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι σημαίνει rebate να εξηγήσω πως αν είσαι μείον 100 ευρώ στο τέλος της βδομάδας με rebate 20% αυτό σημαίνει πως σου επιστρέφονται τα 20 και άρα είσαι τελικά μείον 80 ευρώ. Το αντίστοιχο ισχύει σε περίπτωση που είσαι συν 100 ευρώ γιατί μετα το rebate ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ενα μέρος των κερδών της τάξης του 20% άρα 20 ευρώ, οπότε και είσαι κερδισμένος κατά 80 ευρώ στο σύνολο. Αυτο κατά κανόνα συμβαίνει σε club με πολυ καλό action έτσι ώστε να προστατεύονται οι κακοί παίκτες και να μην χάνουν γρήγορα. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
usurper55 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου Αρχικα @sokratis , δεν ειναι παρανομο να παιζεις στην pokerbros ή σε κανενα αλλο app στο app store ή στο play store. Δεν καταλαβαινω γιατι διαδιδεις κατι τετοιο και με τοσα νευρα - ενταση. Ο αντζεντης δινει στους παικτες κατοπιν συμφωνιας τη δυνατοτητα να παιξουν σε καποια playerpool που διαφορετικα δεν θα μπορουσαν και τους εξασφαλιζει τις πληρωμες τους. Για να απαντησω στον @72neverlose. Αυτο που σου ειπε ειναι φαντασου το σαν "φορος οικοσυστηματος". Δηλαδη κατι που δινουν οι κερδοφοροι παικτες και πανε ολα στους χασουρηδες. Δεν κρατα τιποτα ουτε ο αντζεντης ουτε το union. Στην προκειμμενη ο agent σου εχει αδικο , διοτι πρεπει αυτο να σου εξηγηθει εξαρχης. Αυτος λογικα εκρινε οτι προτιμα να σε εχει χωρις rebate , επειδη θα εισαι χαμενος παικτης , και τα λεφτα δηλαδη που θα δινει το Union για εσενα που χανεις, να τα τσεπωνει αυτος. Οταν ομως ειδε το τουρνουα και το κερδος που εκανες, θα επρεπε να πληρωσει αυτος απο την τσεπη του το φορο οικοσυστηματος. Δεν ηθελε να το κανει και ΤΟΤΕ σου το ανακοινωσε. Προφανως οχι σωστο. Αν εχεις καλη σχεση μαζι του , καλυτερα να επιμεινεις να το καλυψει αυτος μιας και δεν ειχες ενημερωθει. Η επιλογη agent αν δεν εχεις ακρες ειναι λιγο δυσκολη στην αρχη, αλλα με τον καιρο θα γνωρισεις ατομα/ομαδες με τις οποιες θα μπορεις να συννενοηθεις αριστα και θα νιωθεις ασφαλης για τα παντα. Γενικα τα μεγαλα unions ( union = συνολο club που μοιραζονται το ιδιο player pool για αυξημενο traffic ) , κυριως δηλαδη paradise union και diamond union , εφαρμοζουν rebate. το πως το υπολογιζει ο καθενας ειναι αλλη ιστορια, αυτο δες το με τον αντζεντη σου τι θα εχετε συμφωνησει εσεις. Τα κλαμπ το υπολογιζουν (και ταυτοχρονα ειναι ο μονος μαθηματικα σωστος τυπος για ισορροπια) ως rebate = -(results+rake)*rebate% Αν θες για τουρνουα συγκεκριμενα εγω μπορω να σου προσφερω ντιλ ΧΩΡΙΣ ριμπειτ. Τα κερδη δικα σου ολα Ωστοσο για τα cash οποιος σου πει κατι τετοιο απλα τζογαρει στη πλατη σου και ελπιζει οτι θα χασεις για να κρατησει αυτος τα λεφτα, οπως φαινεται εκανε ο αντζεντης σου μεχρι να κερδισεις... για οποιαδηποτε ερωτηση/πληροφορια telegram : usurper55 discord : usurper55#6434 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sokratis Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου στις On 13/10/2024 at 6:32 ΜΜ, ο/η usurper55 είπε: Αρχικα @sokratis , δεν ειναι παρανομο να παιζεις στην pokerbros ή σε κανενα αλλο app στο app store ή στο play store. Δεν καταλαβαινω γιατι διαδιδεις κατι τετοιο και με τοσα νευρα - ενταση. Ο αντζεντης δινει στους παικτες κατοπιν συμφωνιας τη δυνατοτητα να παιξουν σε καποια playerpool που διαφορετικα δεν θα μπορουσαν και τους εξασφαλιζει τις πληρωμες ... Περα οτι καποιοι πηραν μια δωρεαν εφαρμογη και την εκμεταλλεύονται βγαζοντας κερδος μεγαλη μαγκια τους αλλα οσοι παιζουν θα πρεπει να γνωριζουν οτι κανενα κερδος τους δεν ειναι εγγυημενο εως που να παρουν τα λεφτα στο χερι.Αυτο που λεω στο προηγουμενο μυνημα μου ειναι για ποιον λογο να μπλεξω σε μια τετοια κατασταση οταν υπαρχουν αρκετα αδειοτημενα σαιτ?Μονο αν εχετε μαζεψει ολους τους ανηλικους και αυτο θα ηταν αρκετα τραγικο.Οσο για το αν οι ατζεντηδες ειναι καλα παιδια σιγουρα καποιοι ειναι αλλα υπαρχουν και ατομα που πονταρουν στο να χασεις οπως καλα το εγραψες και εσυ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
usurper55 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου Ο λόγος που θα μπλέξει καποιος ειναι ο ιδιος που παιζει και ggpoker. επειδη θελει να παιζει 1. χωρις να φορολογειται 2. σε ευκολοτερο field Εννοειται και καταλαβαινω και σεβομαι τους παικτες που θελουν να παιζουν στη σιγουρια της stars , αλλα ο καθε ενας εχει διαφορετικες αναγκες και απαιτησεις . Αυτο που θιγεις για την αξιοπιστια των agent ειναι το πιο σοβαρο θεμα, και για εμενα το μονο μειωνεκτημα των apps. Ειναι σχετικα δυσκολο να βρεις καποιον αξιοπιστο, αλλα απαξ και το κανεις μετα ειναι ολα τελεια Ουσιαστικα, θες καποιον που να ξερεις καπως ή να εχει καποιο προσωπο στο community ωστε να ξερεις οτι δεν τον συμφερει να σε φαει, και να εχει μια οικονομικη μικροανεση ωστε αν γινει καποια μαλακια καπου και δεν πληρωσει καποιο κλαμπ ή οτιδηποτε, να σου διασφαλισει αυτος τα λεφτα σου απο την τσεπη του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ναταλια13 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου Φαντασου να κερδισεις ενα τουρνουα και να παρεις 20,000ευρω και την επομενη να πεθανει ο ατζεντης(φρουτο),ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ- γιαυτο παιζω σταρς για να μην ψαχνω τον καθε ατζεντη που κονομαει στην πλατη μου,να με πληρωσει. Τουλαχιστον στην γαμημενη σταρς ξερεις οτι θα πληρωσεις φορο εξ αρχης κ τα λεφτα μπαινουν στην τραπεζα σε 4ωρες οποτε γουσταρεις χωρις επικοινωνια με ατζεντη(φρουτο) να κανονισεις ραντεβου οποτε μπορει αυτος και να σε τρωνε και οι σκεψεις_θα ερθει η θα με φαει--Καλησπερα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ναταλια13 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου Παρακαλω να μας πει ενας agent ποσα βγαζει απο ενα micro reg που tzirarei 250euro καθε μερα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Parapottis Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου στις On 14/10/2024 at 11:39 ΜΜ, ο/η Ναταλια13 είπε: Παρακαλω να μας πει ενας agent ποσα βγαζει απο ενα micro reg που tzirarei 250euro καθε μερα. Micro reg που τζιραρει 250 την μέρα; ρε τα θέλετε και τα γράφετε ή σας απλά σας φεύγουν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ναταλια Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου pros Parapottis Ti εννοεις φιλε?δεν σε καταλαβαινω? Δεν ειρωνευομαι,μιλαω ευγενικα,απλα δεν σε πιανω. Περιμενω εξηγηση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Parapottis Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου Δεν ειναι πολλα φίλε για εναν micro να τζιραρει 250 την μέρα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
usurper55 Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου στις On 14/10/2024 at 11:19 ΜΜ, ο/η Ναταλια13 είπε: Φαντασου να κερδισεις ενα τουρνουα και να παρεις 20,000ευρω και την επομενη να πεθανει ο ατζεντης(φρουτο),ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ- γιαυτο παιζω σταρς για να μην ψαχνω τον καθε ατζεντη που κονομαει στην πλατη μου,να με πληρωσει. Τουλαχιστον στην γαμημενη σταρς ξερεις οτι θα πληρωσεις φορο εξ αρχης κ τα λεφτα μπαινουν στην τραπεζα σε 4ωρες οποτε γουσταρεις χωρις επικοινωνια με ατζεντη(φρουτο) να κανονισεις ραντεβου οποτε μπορει αυτος και να σε τρωνε και οι σκεψεις_θα ερθει η θα με φαει--Καλησπερα αρα το προβλημα σου ειναι οτι καποιος βγαζει καποιο κερδος επειδη παιζεις εσυ; στην πλατη σου δεν ειναι σιγουρα. Δεν ειναι χρηματα που αν δεν υπηρχε ο αντζεντης θα επαιρνες, αφου δεν θα μπορουσες να παιξεις εκει γενικα. Ή προβλημα σου ειναι η αβεβαιοτητα του οτι δεν ξερεις αν θα πληρωθεις; σε αυτην , την δευτερη περιπτωση , το προβλημα δεν ειναι η υπαρξη - φυση του αντζεντη , αλλα η επιλογη αυτου. Εγω παντως πολυ πιο σιγουρος παιζω σε ονλαιν πλατφορμες που λειτουργουν στη λογικη της δικτυωσης μεσω αντζεντηδων, απο οτι σε καποια σπιτικα νταραβερια / ημινομιμες λεσχες που ολοι παιζουν αερα , και δεν ξερεις αν θα παρεις τα χρηματα σου στο τελος του σεσσιον.... στις On 14/10/2024 at 11:39 ΜΜ, ο/η Ναταλια13 είπε: Παρακαλω να μας πει ενας agent ποσα βγαζει απο ενα micro reg που tzirarei 250euro καθε μερα. εδω τι ακριβως εννοεις; να γραφει ρεικ 250 ευρω την ημερα; αυτο μαλλον αδυνατο γιατι τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι micro reg. στο cash η εννοια του τζιραρισματος ειναι δυσκολη, αρα φανταζομαι εννοεις να γραφεται σε τουρνουα συνολικης αξιας 250€ τη μερα; Αν ναι, αναλογα με το ντιλ.Η συνολικη γκανιοτα που παραγεται ειναι 25€ , απο αυτα σε ενα συνηθισμενο ντιλ θα παρει 12,5 πισω ο παικτης και θα κρατησει 3,75 ο αντζεντης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
varipeponi Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου Αρχικά πρέπει να ξέρεις ότι το μεγαλύτερο collusion / bot festival/ κακό rake / multi account κτλ είναι πολύ περισσότερο εύκολο να υπάρξει σε αυτές τις εφαρμογές της κακιάς ώρας. Είναι σίγουρο βασικά . Δεν υπολογίζω καν τους κακούς agent όπως στη περίπτωσή σου. καλύτερα παίξε φρόυτα αν είναι να καις τα λεφτά σου στα app ,το ίδιο είναι . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
varipeponi Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου στις On 14/10/2024 at 11:19 ΜΜ, ο/η Ναταλια13 είπε: Φαντασου να κερδισεις ενα τουρνουα και να παρεις 20,000ευρω και την επομενη να πεθανει ο ατζεντης(φρουτο),ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ- γιαυτο παιζω σταρς για να μην ψαχνω τον καθε ατζεντη που κονομαει στην πλατη μου,να με πληρωσει. Τουλαχιστον στην γαμημενη σταρς ξερεις οτι θα πληρωσεις φορο εξ αρχης κ τα λεφτα μπαινουν στην τραπεζα σε 4ωρες οποτε γουσταρεις χωρις επικοινωνια με ατζεντη(φρουτο) να κανονισεις ραντεβου οποτε μπορει αυτος και να σε τρωνε και οι σκεψεις_θα ερθει η θα με φαει--Καλησπερα Δεν φταίει η ποκερσταρς για την φορολογία το γελόιο κράτος που ζούμε έβγαλε αυτό τον νόμο έκτρωμα. Τυχερή είσαι που ακόμα κ έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να παίζεις στην σταρς και δεν έχει αποχωρήσει ακόμα απο την αστεία αγορα της ελλάδας. Το ελληνικό πόκερ το 2024 χωρίζεται σε δυο μεγάλες κατηγορίες νόμιμο σχέδον καταδικασμένος να παίζεις micro/low stakes και παράνομο που έχει κάποιες τίμιες επιλογές άλλα και πολύ μεγάλη αβεβαιότητα. ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του κ κάνει τις επιλογες του Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
varipeponi Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου στις On 14/10/2024 at 11:10 ΜΜ, ο/η usurper55 είπε: Ο λόγος που θα μπλέξει καποιος ειναι ο ιδιος που παιζει και ggpoker. επειδη θελει να παιζει 1. χωρις να φορολογειται 2. σε ευκολοτερο field Εννοειται και καταλαβαινω και σεβομαι τους παικτες που θελουν να παιζουν στη σιγουρια της stars , αλλα ο καθε ενας εχει διαφορετικες αναγκες και απαιτησεις . Αυτο που θιγεις για την αξιοπιστια των agent ειναι το πιο σοβαρο θεμα, και για εμενα το μονο μειωνεκτημα των apps. Ειναι σχετικα δυσκολο να βρεις καποιον αξιοπιστο, αλλα απαξ και το κανεις μετα ειναι ολα τελεια Ουσιαστικα, θες καποιον που να ξερεις καπως ή να εχει καποιο προσωπο στο community ωστε να ξερεις οτι δεν τον συμφερει να σε φαει, και να εχει μια οικονομικη μικροανεση ωστε αν γινει καποια μαλακια καπου και δεν πληρωσει καποιο κλαμπ ή οτιδηποτε, να σου διασφαλισει αυτος τα λεφτα σου απο την τσεπη του. 'την αξιοπιστια των agent ειναι το πιο σοβαρο θεμα, και για εμενα το μονο μειωνεκτημα των apps' λοολ ναι αντικειμενικά το μόνο μειονέκτημα αυτό είναι ..δεν νομίζω φίλε μου..μεγάλες εταιρίες και δεν μπορούν να κρατήσουν το game total fair , τα app δεν έχουν κάν προσωπικό κατα του collusion . Tα app είχαν νόημα μέσα στην καραντίνα, μέχρι εκεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimi96 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου Γεια σας παιδια ειμαι και εγω ενας ακομη που σιχαθηκε την STARS και εψαξα ενναλακτικες πλατφορες θεωρω πως η GG ειναι η καλυτερη εναλλακτικη αν βρεις τον τροπο σου να παιξεις με πραγματικα χρηματα οπως και η ACR ειναι επισης ενα πολυ καλο site αλλα υπαρχει το θεμα με τις καταθεσεις αναληψεις στο bitcoin κατα την γνωμη μου αυτες ειναι οι καλυτερες σελιδες να παιξει καποιος υπαρχουν βεβαια και πιο μικρα site BWIN NOVIBET και αλλες ισως πιο μικρες εγω προσωπικα δοκιμασα πολλα site αλλα στην STARS απολαμβανω το παιχνιδι περισσοτερο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
varipeponi Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου στις πριν 2 ώρες, ο/η dimi96 είπε: Γεια σας παιδια ειμαι και εγω ενας ακομη που σιχαθηκε την STARS και εψαξα ενναλακτικες πλατφορες θεωρω πως η GG ειναι η καλυτερη εναλλακτικη αν βρεις τον τροπο σου να παιξεις με πραγματικα χρηματα οπως και η ACR ειναι επισης ενα πολυ καλο site αλλα υπαρχει το θεμα με τις καταθεσεις αναληψεις στο bitcoin κατα την γνωμη μου αυτες ειναι οι καλυτερες σελιδες να παιξει καποιος υπαρχουν βεβαια και πιο μικρα site BWIN NOVIBET και αλλες ισως πιο μικρες εγω προσωπικα δοκιμασα πολλα site αλλα στην STARS απολαμβανω το παιχνιδι περισσοτερο. Σιχάθηκες την stars ok. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι στις άλλες εταιρίες θα είναι καλύτερα τα πράγματα? Να φανταστώ παίζεις micro/ low ?? . Αρχικά να ξέρεις το πιο φιλικό rake το εχει η stars και τουλάχιστον παίζεις με πραγματικούς ανθρώπους κατά κύριο λόγο κ όχι με botakia ειδικά Acr και gg βλέπε money taker περίπτωση. Για εμένα δοκιμασε να παίξεις παντού κ κρίνε μόνος. Ειδικά αν παίζεις γ χαβαλε gg μπορεί να σαρεσει περισσότερο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arrass Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου Δεν χρειάζεται να διαλέξουμε, εγώ έχω λογαριασμό και παίζω σε τρία sites, Pokerbross, Pokerstars και gg poker. Για Cash Omaha PLO το καλύτερο είναι το πρώτο. Η Pokerstars είναι σταθερή αξία, έχει και Omaha hi lo sit and go. Στο GGpoker παίζω κάτι μικρά και σύντομα τουρνουά που έχουν. Όσο για τον κατάλληλο agent, συνεργάζομαι με έναν που είναι μέλος στο site μας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts