Pontios_Odin Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου 'Εχει κανείς αντιμετωπίσει πρόβλημα το support της pokerstars? Προσπαθώ να επικοινωνήσω μέρες μέσω του live chat που έχουν στην πλατφόρμα αλλά δεν παίρνω απάντηση. Δεν βρίσκω κάποιον άλλον τρόπο να επικοινωνήσω είναι η αλήθεια. Email ή τηλέφωνο δεν υπάρχει... Ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
varipeponi Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου μπες απο το google στην σελίδα και προσπάθησε απο εκεί αν δεν μπορείς απ το site . Εγω δεν είχα ποτε θέμα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pontios_Odin Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου Ευχαριστω για την απάντηση. Και από το site με οδηγεί στο ίδιο chat που έχουμε στην πλατφόρμα. Στην ίδια ανταπάντητη συνομιλία . Μιλάμε προσπαθώ ένα μήνα και δεν παίρνω απάντηση ενώ αναφέρεται στο chat ότι κάποιος operator μπήκε και βγηκε . εσυ μέσω chat επικοινωνείς χωρίς πρόβλημα; ή με άλλον τρόπο; Δεν έχω βρει άλλον τρόπο (πχ email) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
varipeponi Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου να στείλεις email στο support έχει καταργηθεί σαν επιλογή . Εγώ επικοινωνώ μέσο live chat ή μέσο της φόρμας επικοινωνίας . Δεν μου έχει τύχει ποτέ να με αγνοήσουν χρόνια τώρα. Δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
akis10 Δημοσίευση χθες στις 08:40 PM Αναφορά Share Δημοσίευση χθες στις 08:40 PM Εγω παιδια δε μπορω να κατσω σε τραπεζι, λεει οτι δε μπορω να παιξω απο αυτη την τοποθεσια, Ελλαδα δηλαδη. Ειχε κανενας παρομοιο προβλημα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts