bookmanol4 Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2024 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2024 Καλημερα σας, την προηγούμενη Κυριακή έπαιζα τα τουρνουά NoviX 40€ και 10€, όπως συνέβη σε πολλούς το site έπεσε και δε κατάφερα να ξανασυνδεθω. Θεωρώ απαράδεκτο που δεν έχει επίσημη τοποθέτηση η εταιρία. Εμένα με ενημέρωσαν με mail ότι υπήρξε αυτό το πρόβλημα και μου έβαλαν 15€ στον λογαριασμό μου ενώ είχα δώσει 50€ στα buy-in. Παράθεση
rofos1983 Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2024 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2024 Μήπως τα 15€ είναι από bounty? Παράθεση
bookmanol4 Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2024 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2024 Όχι , τα bounty μπαίνουν κατευθείαν στο λογαριασμό. Αυτό είναι το mail που έστειλε η εταιρία σε εμένα Παράθεση
aristosvir Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2024 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2024 Μου συνέβη το ίδιο. Μετά τ πρώτο διάλειμμα δεν μπόρεσα ποτέ να ξανά επιστρέψω. Μου πίστωσαν τα 40€ της εγγραφής συν 9.50€. Παράθεση
Recommended Posts