Billysdeep Δημοσίευση %s στις %s Αναφορά Δημοσίευση %s στις %s Έχω κάνει λογαριασμό gg poker με διεύθυνση Κύπρου , μίλησα με Σαπόρτ μπας και με το διαγράψουν και να φτιάξω άλλο αλλά δν γίνεται . Μένω Ελλάδα πώς θα κάνω ταυτοποίηση βρε παιδιά ? Πλιζ χελπ Παράθεση
usurper55 Δημοσίευση %s στις %s Αναφορά Δημοσίευση %s στις %s Βασίλη (;) καλησπερα Δεν ειμαι σιγουρος ποια ειναι η κατασταση σου και το προβλημα σου. Δεν εισαι ικανοποιημενος απο τον agent σου και απλα θες να πας σε αλλον agent; Αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα με την ταυτοποιηση σου καθως και με το θεμα ελλαδας / κυπρου στη διευθυνση που εχεις δηλωσει; Δεν ειναι παρα πολυ σαφες Οπως και να εχει σιγουρα μπορουμε να βοηθησουμε. Με λενε Φραγκουδάκη Γιώργο και απο κατω μου εχω γραψει πανω απο 100 παικτες. Μπορεις να μου στειλεις για βοηθεια σε οτιδηποτε απο τα παρακατω (με σειρα προτιμησης) αναλυοντας μου λιγο περισσοτερο την κατασταση telegram : usurper55 discord : usurper55#6434 viber/whatsapp : +306983613399 ωστοσο για να μη κανω προμο του εαυτου μου, γραψε και εδω αν θες ποιο ειναι το ακριβες προβλημα που αντιμετωπιζεις λιγο πιο αναλυτικα, για να μπορουν να σου δωσουν και αλλοι συμβουλες Παράθεση
Billysdeep Δημοσίευση %s στις %s Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση %s στις %s Θέλω να κάνω ταυτοποίηση το λογαριασμού στην Κύπρο , μένω Ελλάδα Παράθεση
Recommended Posts