baskont Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2008 Με τη συμμετοχή του Νικόλαου Αυλωνίτη ξεκίνησε πριν λίγες ώρες η Day 1b του Main Event του ΕPT της Βαρσοβίας!Οι συνολικές συμμετοχές για την Day 1b είναι 168 (που ανέβασαν το σύνολο στους 359 παίκτες, νεό ρεκόρ για την Βαρσοβία) και ο Έλληνας παίκτης βρίσκεται στο τραπέζι 17, μαζί με παίκτες που το όνομα τους δεν φοβίζει:Jurgen Stumpmeier θέση 1, Nikolas Avlonitis θέση 2, Rowad Hadrous θέση 3, Dieter Thielen Germany 4, Dag Palovic Slovakia 5, Mathias Viberg Sweden 6,Laurent Iuncker France 7, Piergiorgio D'ancona Italy 8, Mika Puro Finland 9.To buy in του Main Event είναι περίπου 5.750€.Eυχόμαστε καλή επιτυχία στον Έλληνα παίκτη! Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ενημέρωση για την πορεία του στο Main Event, την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε σε αυτό το thread. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nikthegr Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 Καλημερα κι απο μενα.Μιλησαμε με τον Βασιλη λιγο αργα βεβαια,μαλλον τον πηρε ο υπνος...:laugh: Εχω ορεξη για πλακα αρα,οκ ειμαι.Εχω περασει δευτερη μερα,απομενουν 139 παιχτες και εχω 14300 μαρκες με average 25800 και blinds αυριο 300-600,αντε 100.Εχω 8Μ δηλαδη(για 1 ωρα,μετα καηκα) και ηδη εδω και 2-3 ωρες παιζω super aggressive.Ατυχη χαρακτηριζω την μερα,καθως δεν επιασα ποτε φυλλο της προκοπης και οταν επιασα,εχασα το φλοπ.Kανω raise :Qh :Qd ,call απο 1,ανοιγει :Ah :Kh :7c ...παει αυτο.Ξανακανω με ασσους(3χblinds τα καλα φυλλα)ολοι φολντ.κανω reraise με ΚΚ,καλει,και ανοιγει φλοπ,Α-10-8.κανω πονταρισμα μισο ποτ το βλεπει,ανοιγει και αλλος ασσος,check,all in ο φυλος μας,καληνυχτα εγω...Γενικα εχω φτασει ως εδω μονο κλεβοντας,π.χ 5 λιμπερς,all in εγω απο sm με Q8s,raise απο button,all in εγω.Eχω πει 7-8 φορες all in,ευτυχως δεν με καλεσε κανεις...ΑΚΟΜΑ.Aυριο ειναι μια δυσκολη μερα,τις πρωτες 2 ωρες η' διπλασιαζω η ερχομαι Αθηνα...Δυστηχως δεν πηρα κανενα καλο ποτ,δεν επιασα επαφη,αρα αναγκαζομαι να ρισκαρω για να επιβιωσω.Λοιπον,υπαρχει αλλος ενας Ελληνας εδω,δεν τον γνωριζω γιατι επαιξε day1a,ειναι ο Xρηστος Κραβαριτης και συνεχιζει με 21700 μαρκες.Του ευχομαι καλη επιτυχια.Επαιξε χτες και ο Κυπριος Γιωργος Φειδιου(αν το λεω σωστα)και αποκλειστικε.Βασιλη θα σου παρω τη δουλεια,ξυπνα νωρις αυριο...!!!!Ευχαριστω για το ενδειαφερον. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ToNy Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 καλη επιτυχια και σε εσενα και στον βασιλη !!ευχομαι αυριο να εισαι ποιο τυχερος γιατι οντως τα φυλλα που ανεφερες ηταν τρελη ατυχια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nikthegr Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 θα αναφερω μια πασα που μου εκανε κλικ,δινοντας μια πασα στον φιλο μου τον Ηλιο να σχολιασει κατι καθως εμενα με εχει μακραν dead money...(θα σε παιξω hunds up σε κανα χρονο...και θα κλαψεις... !!!!!)2 παιχτες εμπειροι,επαγγελματιες,με αρκετοτατες μαρκες...50000 περιπου στο τραπεζι μου...προς το τελος της πρωτης μερας.blinds 300-600,ante 50.raise button 2200reraise bb 6000call.........flop::4c :6c :Ts .....check...10000 bet,button...callturn::Ad ...check again...all in ο button .......μετα απο 10 και λεπτα σκεψης και απο ενα...τελειο μασαζ απο μια σουπερ γκομεναρα...καλει ο δικος μας και δειχνει :Ah :Jc ....και.,,,,,,,ο αλλος????:Kh :9d !!!!!!!!ο dan bitch pedersen,απο αυτη τη πασα ειναι 2ος στο ΕΠΤ...με 98500.http://www.europeanpokertour.com/EPT4_w ... layers.htm Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nikthegr Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 http://www.europeanpokertour.com/EPT4_w ... ayers.htmlκατι μου βγαζει λαθος στο link...παντως τον Κυπριο τον ειπα λαθος τελικα,ειναι Φειδιας Γεωργιου και ο Κραβαριτης εχει μαλλον υπηκοοτητα Σουηδικη και καπου πιο κατω βλεπω εναν Κωστα Αναστασιαδη,,,Ολλανδο...! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nikthegr Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 eimai out,position 112.last hand:blinds 400-800,ante 100,8 players,thesi 4 ego.2200 bet apo 2 position1700 all in 3call 2200 ego call buttoncall sbcall me adynato fyllo o bbsynolo pot:13500exo alla 13700 ego...kai:6d :6h flop::3h :4h :7h 0 2 poy ekane protos raise,apla checkarei0 3 einai idi all easy all in ego...oloi fold ektos ap ton paixti 2...to skeftike arketa kai kalese afoy ypologise polles fores ta pot-odds...deixnei:Ah :Ks o player3::2h :2soneiro...6 koypes kato...kai exo zeygos...kai me 5 kenta kai apisteyto pot 41000 pou tha mou edine megali dynami gia tin synexeia,poly pano apo average,tha eixa arketes pithanotites gia na mpo money ,toulaxiston....turn...:Th kai eimai out...xekourasi kai ta leme san remo me ligi parapano tyxh isos...xeirotera den paei.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
da.angello Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2008 Δεν πειράζει φίλε ήταν σημαντική η προσπάθεια σου. Σαν Ρεμό θα μπείς με buy in ή κανένα εισιτηριάκι; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Μην στεναχωριέσαι. Καλά επαιξες, απλά δεν ήταν και μεγάλη ατυχία. Λίγο μπροστά ήσουν.990 games 0.005 secs 198,000 games/secBoard: 3h 4h 7hDead: equity win tie pots won pots tied Hand 0: 43.232% 42.93% 00.30% 425 3.00 { AhKs }Hand 1: 56.768% 56.46% 00.30% 559 3.00 { 6d6h }------ 903 games 0.005 secs 180,600 games/secBoard: 3h 4h 7hDead: equity win tie pots won pots tied Hand 0: 40.199% 39.98% 00.22% 361 2.00 { AhKs }Hand 1: 53.045% 52.82% 00.22% 477 2.00 { 6d6h }Hand 2: 06.755% 06.53% 00.22% 59 2.00 { 2h2s }Καλύτερη τύχη στο επόμενο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nikthegr Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 δεν θεωρω και τοσο ατυχο το συγκεκριμενο χερι,αλλα γενικα δεν με πηγε σε ολο το ΕΠΤ.Αυτη η παρτιδα ηταν οτι καλυτερο θα μπορουσε να συμβει σ αυτο το σημειο,καθως ή με απογειωνε η΄εφευγα,εφοσων εψαχνα μια μεγαλη πασα,γιατι ειμουν σορτ στακ.Δεν ειχα διαθεση να συνεχισω περιμενοντας και πολυ να πιασω κατι καλυτερο,γιατι θα με τρωγαν τα μπλαιντς ,αλλα κυριως γιατι δεν ηθελα απλα να παρω μια καλυτερη θεση π.χ 70,αλλα στοχευα οσο πιο ψηλα γινονταν.Αν απλα δεν καλουσε,(αρκετα πιθανο πιστευω πανω απο 50% γιατι εκανε απλο τσεκ ενω θα μπορουσε αν εχει κατι καλο, να κανει ενα κοντινουεσιον με 4 ατομα πισω του),πηγαινα 27000 πιανοντας αβεραντζ.Πιο πολυ φοβομουν το bb επειδη μπηκε με οτι να ναι λογο οds.Εφοσων και αφου καλεσε,ειμουν καλυτερος,εστω και λιγο,ειμαι ευχαριστημενος απο την κινηση μου.Αν επαιξα λαθος η΄οχι,ακουω αποψεις,δεν το παιζω ξερολας ουτε εχω την εμπειρια του Αντωνη .Απλα επελεξα εν γνωση μου γενικα μια επιθετικη τακτικη λογω στακ κυριως,αλλα και επειδη δεν ηθελα απλα μια καλη τυπικη παρουσια οπως ειπα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 H εμπειρία της συμμετοχής σε μία τέτοια διοργάνωση είναι από μόνη της μία μεγάλη νίκη.Εύχομαι καλύτερα φλοπ στο μέλλον και λίγη περισσότερη τύχη τόσο προσωπικά σε σένα όσο και στην πλευρά όλων των Ελλήνων στο Σαν Ρέμο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Den peirazei... Sto epomeno tha ta pas kalyteraEpishs fold preflop Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SWEDENFISH Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 GIA SOU NIKO.APO POU NA ARHISO KAI POU NA TELIOSO.EN OLIGHS SIGOURA FOLD STO FLOP.EPISHS CHECK STO FLOP KAI ME TIPOTA ALL IN.IPIRHE SIDE POT.TO FOLDING EQUITY ARA MIDENIZETE.ARA GIATI NA XTIPISIS OTAN EHIS 2H EPAFI KAI DRAWING HAND?THA IPARHI ANALISH THS PARTIDAS KAI STO POKERPROS.GR SINTOMA.AN THELIS PARE ME TILEFONO NA SIZITISOUME.ITANE H PARTHENIKH SOU PAROUSIA OPOTE MHN PTOISE.KSERO POS EHIS STHENOS KAI TO EHIS APODIKSI STO BJ SE DISKOLES SINTHIKES.EMPIRIA LIPI.SINEHISE THA PAS KALA.ILIOS Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 pokerpros.gr ???:whistle: :9h :7h Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SWEDENFISH Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 TO SITE THA LITOURGI SE 15 MERES PERIPOU. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 SWEDENFISH έγραψε:GIA SOU NIKO.APO POU NA ARHISO KAI POU NA TELIOSO.EN OLIGHS SIGOURA FOLD STO FLOP.EPISHS CHECK STO FLOP KAI ME TIPOTA ALL IN.IPIRHE SIDE POT.TO FOLDING EQUITY ARA MIDENIZETE.ARA GIATI NA XTIPISIS OTAN EHIS 2H EPAFI KAI DRAWING HAND?THA IPARHI ANALISH THS PARTIDAS KAI STO POKERPROS.GR SINTOMA.AN THELIS PARE ME TILEFONO NA SIZITISOUME.ITANE H PARTHENIKH SOU PAROUSIA OPOTE MHN PTOISE.KSERO POS EHIS STHENOS KAI TO EHIS APODIKSI STO BJ SE DISKOLES SINTHIKES.EMPIRIA LIPI.SINEHISE THA PAS KALA.ILIOSTo lathos egine preflop. Apo kei kai pera de mporei na kanei check sto flop. To folding equity den exei poly sxesh giati den kanoume bluff bet.Otan o UTG kanei check, to range tou einai kyriws overs/weak draws (me PP tha ekane sxedon panta bet) kai tote to equity mas einai kalo (oxi kai fovero bebaia) gia na baloume to ypoloipo stack mas mesa. To check einai poly kako. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts