Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έγινε φίλε, με νικητή τον Ηλία Ζωγράφο.

Υπάρχει ανάλογο θέμα στην κατηγορία αυτή στο Φόρουμ.

Τώρα γιατί οι διαχειριστές δεν έγραψαν ακόμα στην κεντρική, δεν το ξέρω, είναι δικό τους θέμα και θα απαντήσουν αυτοί.

Δημοσίευση

Σορρυ, που ακόμη δεν πρόλαβα να περάσω την είδηση στην αρχική σελίδα, σύντομα θα το κάνω, όμως όλο το πρωινό έτρεχα για δουλειές που καλύτερα θα ήταν να μην αναφέρω στο φόρουμ γιατί θα χαλάσω τη διάθεση όλων σας....

Δημοσίευση

ΟΚ poliscas, αλλά νομίζω ότι βρίσκεις λογικό το ερώτημά μου, από τη στιγμή που στην αρχική σελίδα διαβάζουμε ειδήσεις για τουρνουά που γίνονται στην Πολωνία, στη Λατινική Αμερική, στο Λονδίνο κλπ και όχι για ένα δικό μας.

Δημοσίευση

Ναι φίλε μου καταλαβαίνω την απορία σου, αλλα το θέμα ειναι ότι αυτές τις ειδήσεις τις είχε ετοιμάσει ο Θέμης που δεν ήταν παρών στο GPT και χθες το βράδυ τις πέρασαν στην πρώτη σελίδα.

Σήμερα το πρωι που έπρεπε να γράψω εγώ ή ο Βασίλης για το GPT - στο οποίο λαβαμε μέρος και οι δύο - το πρωί έτρεχα με επισκέψεις στο νοσοκομείο.. Τώρα που επέστρεψα δημοσίευσα την είδηση. Τόσο απλά είναι καμιά φορά τα πράγματα.

Και παρακαλώ μην περιμένετε με το δάκτυλο στη σκανδάλη να πυροβολήσετε τον πιανίστα....

Δημοσίευση

Kι εγώ μόλις τώρα μπήκα σπίτι φίλε tarestasas, ταξίδεψα σήμερα το πρωί από τη Γευγελή. Είχε χαλάσει το ελικόπτερο του Pokerland και δεν μπορούσε να με πετάξει. Το κακό είναι ότι ακόμη δεν έχει ανακαλυφθεί εκείνο το ωραίο σύστημα που βλέπαμε στο Star Trek με τους διακτινισμούς αλλιώς δεν θα υπήρχε πρόβλημα...

Είχα γράψει όμως από χτες το βράδυ στο φόρουμ για τον νικητή και μόνο από το σπίτι έχω πρόσβαση στην πρώτη σελίδα. Μικρό το κακό νομίζω αφού όπως κατάλαβες ήταν απλώς θέμα χρόνου να δεις την είδηση και στην πρώτη σελίδα.

Το Pokerland όπως δήλωσες αποτελεί κατά τα άλλα το αγαπημένο σου site και σε ευχαριστούμε γι αυτό. Θέλω να σε πληροφορήσω όμως ότι η δουλειά στο Pokerland γίνεται από ανθρώπους, που δυστυχώς έχουν κάποιες φορές την ατυχία να τους συμβαίνουν (στους ίδιους ή σε κοντινούς συγγενείς τους) ανθρώπινα απρόοπτα. Πίστεψε με ο Σταύρος εκεί που ήταν το πρωί, δεν ήθελε με τίποτε να είναι... Θα προτιμούσε 1000000 φορές να έγραφε ειδήσεις για το Pokerland στο γραφείο του...

Ας μην χαλάμε λοιπόν τόσο εύκολα τις καρδιές μας...

Δημοσίευση

ΟΚ ρε παιδιά - ζητώ συγγνώμη, ίσως προέτρεξα (για αυτό διευκρίνισα ότι το παράπονό μου ίσχυε έως την ώρα που έγραφα το μήνυμα).

Απλά ήθελα να ενημερωθώ και παραξενεύτηκα που δεν είδα την είδηση μέχρι σήμερα το απόγευμα. Για να καταθέσω, μάλιστα, την πλήρη αλήθεια θεώρησα πως ίσως υποβιβάσατε το event λόγω του ότι τη διοργάνωση του GPT 3 είχε αναλάβει άλλο site και με την (κακοπροαίρετη ομολογώ) αυτή σκέψη μου έγραψα το μήνυμα.

Στο Σταύρο εύχομαι τα καλύτερα για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και με το παραπάνω σκεπτικό του ζητώ και προσωπικά συγγνώμη.

Στο poker, ασφαλώς, ισχύει ό,τι και σε κάθε άλλη έκφανση της καθημερινής μας ζωής. Η Υγεία πάνω από όλα.

Φιλικά tarestasas