Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalimera kai kali ebdomada Vene88

Nomizw oti diabases ti sxetiki apantisi tou vladan sto erwtima sou https://www.poker.gr/forum/forum_posts.asp?TID=152

Kalou kakou tin parathetw autousia edw:

Το poker tracker 2 που είναι ολοκληρωμένο και κυκλοφορεί στην αγορά, υποστηρίζει την ongame, αλλά όχι τα τουρνουά. Για να περάσεις τα hands των τουρνουά, πρέπει να το κάνεις manually (ένα-ένα), χωρίς και πάλι να μπορείς να τα ομαδοποιήσεις. (τσάμπα κόπος κατά την γνώμη μου)

Η database postgreSQL είναι απλά μια διαφορετική βάση δεδομένων, η οποία μπορεί να διαχειριστεί μεγαλύτερο όγκο δεδομένων και πιο γρήγορα σε σχέση με την default database της microsoft.

Το poker tracker 3, απ' όσο γνωρίζω δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο. Κυκλοφορεί μόνο σε beta και δεν σίγουρα δεν υποστηρίζει ongame ακόμα.

Το poker tracker είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τα ring games (cash) και υπάρχουν κι άλλα παρόμοια στην αγορά. Θέλει προσοχή όμως, γιατί πολλές πλατφόρμες απαγορεύουν κάποια από αυτά τα προγράμματα.

Μία ερώτηση προς την πλατφόρμα, σίγουρα ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά στο ποια επιτρέπονται και ποια όχι. Για να μην φορτώσω με δουλειά το support, να προλάβω και να πώ ότι η ongame επιτρέπει το poker tracker κανονικά. (επιβεβαιωμένο)

filika

Panos

Δημοσίευση

Από αρχές 2008 έχω πρόβλημα με ρην εισαγωγή των hands της ongame.H .db βασίζεται στην sqlite3.Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει στο φορμάτ αλλά από αρχές του 2008 αρνήται πεισματικα να φωρτόση χέρια της ongame και καταφεύγω σε πατέντες του τύπου sqlite σε .txt και μετά import.Aν κάποιος από το forum έχει κάποια λύση για αυτό παρακαλώ να την μειραστεί μαζί μου.

Δημοσίευση

cip1974 έγραψε:

Από αρχές 2008 έχω πρόβλημα με ρην εισαγωγή των hands της ongame.H .db βασίζεται στην sqlite3.Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει στο φορμάτ αλλά από αρχές του 2008 αρνήται πεισματικα να φωρτόση χέρια της ongame και καταφεύγω σε πατέντες του τύπου sqlite σε .txt και μετά import.Aν κάποιος από το forum έχει κάποια λύση για αυτό παρακαλώ να την μειραστεί μαζί μου.

Gia mena doulepse to:

*http://www.pokertracker3.com/products/PTH/files/sqliteodbc_new.exe

Isws prepei na kaneis uninstall to palio prwta.

Epishs des an exeis thn pio prosfath version tou Pokertracker

PS: Congrats gia to tournoua