Vene88 Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2008 to pockertracker3 leitouegei gia to poker.gr?? Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2008 Kalimera kai kali ebdomada Vene88Nomizw oti diabases ti sxetiki apantisi tou vladan sto erwtima sou https://www.poker.gr/forum/forum_posts.asp?TID=152Kalou kakou tin parathetw autousia edw:Το poker tracker 2 που είναι ολοκληρωμένο και κυκλοφορεί στην αγορά, υποστηρίζει την ongame, αλλά όχι τα τουρνουά. Για να περάσεις τα hands των τουρνουά, πρέπει να το κάνεις manually (ένα-ένα), χωρίς και πάλι να μπορείς να τα ομαδοποιήσεις. (τσάμπα κόπος κατά την γνώμη μου)Η database postgreSQL είναι απλά μια διαφορετική βάση δεδομένων, η οποία μπορεί να διαχειριστεί μεγαλύτερο όγκο δεδομένων και πιο γρήγορα σε σχέση με την default database της microsoft. Το poker tracker 3, απ' όσο γνωρίζω δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο. Κυκλοφορεί μόνο σε beta και δεν σίγουρα δεν υποστηρίζει ongame ακόμα. Το poker tracker είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τα ring games (cash) και υπάρχουν κι άλλα παρόμοια στην αγορά. Θέλει προσοχή όμως, γιατί πολλές πλατφόρμες απαγορεύουν κάποια από αυτά τα προγράμματα.Μία ερώτηση προς την πλατφόρμα, σίγουρα ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά στο ποια επιτρέπονται και ποια όχι. Για να μην φορτώσω με δουλειά το support, να προλάβω και να πώ ότι η ongame επιτρέπει το poker tracker κανονικά. (επιβεβαιωμένο)filikaPanos Παράθεση
Vene88 Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2008 euxaristo!! Παράθεση
cip1974 Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Από αρχές 2008 έχω πρόβλημα με ρην εισαγωγή των hands της ongame.H .db βασίζεται στην sqlite3.Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει στο φορμάτ αλλά από αρχές του 2008 αρνήται πεισματικα να φωρτόση χέρια της ongame και καταφεύγω σε πατέντες του τύπου sqlite σε .txt και μετά import.Aν κάποιος από το forum έχει κάποια λύση για αυτό παρακαλώ να την μειραστεί μαζί μου. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 cip1974 έγραψε:Από αρχές 2008 έχω πρόβλημα με ρην εισαγωγή των hands της ongame.H .db βασίζεται στην sqlite3.Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει στο φορμάτ αλλά από αρχές του 2008 αρνήται πεισματικα να φωρτόση χέρια της ongame και καταφεύγω σε πατέντες του τύπου sqlite σε .txt και μετά import.Aν κάποιος από το forum έχει κάποια λύση για αυτό παρακαλώ να την μειραστεί μαζί μου.Gia mena doulepse to:*http://www.pokertracker3.com/products/PTH/files/sqliteodbc_new.exeIsws prepei na kaneis uninstall to palio prwta.Epishs des an exeis thn pio prosfath version tou PokertrackerPS: Congrats gia to tournoua Παράθεση
cip1974 Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Σε ευχαριστώ φίλε holdem.Με το καινούριο odbc driver δουλεύει ρολόι.Ευχαριστώ και για το τουρνουά.Εύχομαι και σε εσένα ότι το καλύτερο. Παράθεση
Recommended Posts