AngryKoreaMan Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2008 Καταρχήν καλήσπερα σας ,είμαι καινούριο μέλος του forum σας και είμαι ενθουσιασμένος που βρήκα αυτό το ελληνικό Site που ασχολείται με το poker .Εχω μόλις 3 μήνες που ξεκίνησα να ασχολούμε με το "άθλημα" online και θα ήθελα να παραθέσω κάποιες απόψεις μου και αν είναι δυνατόν όσοι ασχολούνται με τα cash games (και όχι μόνο )να μου πουν και αυτοί την άποψή τους.Παίζω κυρίως cash games σε 4-5 10$ tables (6 max) στο pokerstars και στο poker.gr.Έχω παρατηρήσει 2 πράγματάκια και θα ήθελα λίγο feedback πάνω σε αυτά .A)BUY ΙΝ - RESTOCKΣτο poker.gr που χρησιμοποιεί το λογισμικό της Ongame δεν υπάρχει η δυνατότητα ανα πάσα στιγμή να αναπληρώσεις το χαμένο υπόλοιπό σου από max buy in του τραπεζιού.Δηλαδή θα πρέπει κάθε φορά να ανοίγω σελίδες στο internet ,να αγοράζω μάρκες ,να βγαίνω απο το τραπέζι , να περιμένω να κατατεθούν και να ξανακάθομαι περιμένωντας το ΒΒ?Υποθέτοντας ότι κάθομαι σε $100 table με $0.5-1 blinds (6max) και κάνω raises με το κλασικό 4xΒΒ +1BB per limper τα pocket pairs,AK,AQ,AJ κ.ο.κ.Μετά από κάμποσες παρτίδες από pairs που δεν έγιναν sets, ΑΚ-J's που δεν βρήκαν τίποτα στο flop και μετά απο continuation betting δε foldαρει ο αλλος και είμαι περίπου στα $65 από τα αρχικά $100.Αν με 88 στο χέρι με rainbow flop κάτω 8 3 A κάνω set .Εαν ο άλλος έχει ΑΚs στο χέρι (προφανως εχουν γινει τα raise-calls preflop)και το παίζει μέχρι το τέλος, δεν ήρθε η ΄ςρα να πληρωθώ?To max που θα μπορέσω να βγάλω απο την παρτίδα δεν θα είναι λίγο παραπάνω απο τα $65 που είχα εκείνη την στιγμή?Εάν όμως μπορούσα να έχω συνεχώς $100 μπροστά μου (pokerstars ,full tilt poker)δε θα έβγαζα $35 περισσότερα?B )Έλλειψη TIME buttonΠαρατήρησα ότι σε πολλά site δεν υπάρχει επιλογή κουμπιού για να ζητήσεις περισσότερο χρόνο να σκεφτείς Γ)Παραγοντας Γ Επιπεδο παιχτών - rakePokerstars :πολύ καλό λογισμικο, κακο rake και πολύ καλό επίπεδο παιχτών.Λιγότερο δημοφηλή Site:χαμηλότερο επιπεδο παιχτων ,δυσχρηστο software.ΠΡΟΣΟΧΗ:αναφέρομαι στα πολυ smallstakes $10-20 tables.Κλείνωντας θα ήθελα να ρωτίσω όσους παίζουν σε πιο μεγάλα τραπέζια την άποψη τους πάνω στο θέμα.Ευχαριστώ και συγνωμη για την έκθεση Παράθεση
sofianos8891 Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2008 gia to A) pou les eimai sxedon bebaios pos kai sto poker.gr ginetai ana pasa stigmh na sympliroseis.patas to koumpi ''cashier'' i ''tameio'' kai symplironeis ta xamena gia na ksanapas sta 100.diorthoste me an kano lathos... Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2008 οταν εχεις μπροστα σου 65 μπορεις να κερδισεις 65 , αλλα και να χασεις 65.αυτο ειναι το ρισκο.το ιδιο ισχυει αν εχεις 300 μπροστα σου. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2008 gsbets έγραψε:οταν εχεις μπροστα σου 65 μπορεις να κερδισεις 65 , αλλα και να χασεις 65.αυτο ειναι το ρισκο.το ιδιο ισχυει αν εχεις 300 μπροστα σου.An eisai EV>0 KAI me to bankroll pou prepei sto paixnidi pou paizeis, tote de se noiazei posa tha xaseis alla posa tha kerdiseis. ducy? Παράθεση
cip1974 Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2008 Οπως τα λεει ο holdem είναι.Καλό είναι να μην πέφτει το buy-in σου κάτω από το 80% του αρχικού χωρίς να κάνεις rebuy.Stop losses θα βάλεις στα buy-in και όχι στο ποσοστό του buy-in που θα χάσεις.Οταν έχεις τα χρήματα στο τραπέζι πρέπει να είσαι έτοιμος να τα βάλεις όλα στη μέση όταν έχεις τα odds.Αν σκέφτεσαι ότι μπορει να τα χάσεις αρχίζουν οι αμφιβολίες και οι δισταγμοί και τότε σίγουρα θα τα χάσεις. Παράθεση
Recommended Posts