Jimmakos Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Ένα βιντεάκι απο τη χθεσινή μου μέρα στα 200NL. Δείχνει τις πιο σημαντικές πάσες σε ένα από τα τραπέζια που είχα τα περισσότερα κέρδη. Η μέρα κύλησε κάπως έτσι: Παράθεση
CharliesGunner Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Mia xara epe3es ....wreos.Parolo pou den se pigene ka8olou to pexnidi esi ta kataferes mia xara .Pera apo to astio xriazomaste oloi mia mera san kai afti mia fora ka8e toooooso. Παράθεση
Phovos Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Μπραβο φιλε μια χαρα το πας το θεμα!!!Το προγραμματακι που εχεις στο βιντεο πιο ειναι πολυ καλο φαινεται?Αντε και καλη συνεχεια!! Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 http://www.universal-replayer.net/Στο συγκεκριμένο τραπέζι πράγματι δεν είχα και κάποια δύσκολη απόφαση. Ούτε έκανα κάποιο tricky παίξιμο. Δε χρειάστηκε κιόλας.Στο τέλος του γραφήματος έχει μια μεγάλη πτώση που συνέβη σε άλλο τραπέζι:PokerStars No-Limit Hold'em, $2 BB (6 handed) SB ($284.50)Jimmakos ($433.50)UTG ($355.90)MP ($94.75)CO ($320.85)Button ($217.90)Preflop: Jimmakos is BB with , . 1 fold, MP raises to $6, 1 fold, Button calls $6, SB raises to $24, Jimmakos calls $22, MP raises to $94.75, Button folds, SB raises to $284.5, Jimmakos calls $260.50.Flop: ($669.75) , , (3 players)Turn: ($669.75) (3 players)River: ($669.75) (3 players)Final Pot: $669.75Results: SB has As Qh (straight, ace high). Jimmakos has Ks Kh (three of a kind, kings). MP has Qs Ah (straight, ace high). Outcome: SB wins $334.87. MP wins $334.87. Παράθεση
PHoENiX4u901 Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Ekpliktiko apotelesma kai se mia molis mera , sygxaritiria !!Stin arxi den proseksa kala ti eleges sto post sou("tis pio simantikes pases") kai nomiza oti oi partides itan synexomenes..kontepsa na pathw egkefaliko Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 dimitri esi ise?apo to blck jack?o kamatakis ime. Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Γεια σου Ήλιε. Ναι, αυτοπροσώπως! Είχα γράψει 1-2 μηνύματα στο παρελθόν σε τόπικς που συμμετείχες αλλά μάλλον δεν τα πρόσεξες ή δεν κατάλαβες ποιός ήμουν (ένα χαρακτηριστικό ήταν σε μια παλαιότερη διένεξη σε άλλο γνωστό φόρουμ για το πόκερ). Τι κάνει η φαμίλια; Χεχε. Ελπίζω όλοι καλά! Ίσως ακολουθήσω κι εγώ το παράδειγμά σου τελικά!!! ΧΑΧΑΧΑ!PHoENiX, δες την παρακάτω εικόνα, είναι από 600NL σε μια μέρα. :whistle: Καλά, άμα ήταν συνεχόμενες πάσες, θα ήμασταν πρωτοσέλιδα στα ποκεροσάιτς! Παράθεση
tolpkr Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 καπου στη μεση υπαρχει ενα hand που κρατας ΤΤ σε ενα A high flop και εχεις position αν δεν κανω λαθος. Ειχες καποιο read και αποφασισες να τα μετατρεψεις σε μπλοφα? Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Το σημείο που αναφέρεσαι είναι στο 1:17 φαντάζομαι.Ο elproblema πάιζει 23/22/6 !!! Πολύ aggressive τόσο preflop όσο και postflop. Επιπλέον έχει 21/33 went to showdown και won at showdown ενώ το aggression factor σε κάθε street είναι 5.5/άπειρο/0! Οπότε to turn και το river θα μας πουν πολλά. Preflop χρησιμοποιώ το position (αν ήταν δίπλα μου, θα έκανα raise), στο φλοπ to cont.bet του μπορεί να είναι οτιδήποτε και ίσως με το raise μου να κάνει fold το JJ, ίίίίσως και το QQ. Δε νομίζω ότι με καλεί οτιδήποτε κάτω από 99 ή flush draw (KQs πχ) οπότε δεν είναι value bet. Μου κάνει call και πλέον με οποιοδήποτε bet του εγώ είμαι πάσο, δεν αξίζει να βάλω παραπάνω. Το turn έρχεται ακίνδυνο φύλλο, όμως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είμαι πίσω (AJ/AT ή JJ/QQ/KK τα πιο πιθανά). Εάν έχει κάποιο τυχαίο 5άρι, Α2 κλπ, δεν έχω πρόβλημα να τον αφήσω μέχρι το river αφού δεν κάνει με τίποτα fold, κι επιπλέον δε νομίζω να έχω fold equity στο turn αφού έκανε call το flop bet. Στο river όμως κάνει ξανά check, κι όταν ένας τόσο aggressive παίχτης ακολουθεί τέτοια γραμμή, ίσως τελικά να είναι αδύναμα τα χέρια του. Οπότε στο river θέλουμε ένα καλό bet για να κάνει fold τα JJ/QQ/(ίσως)KK, και πολύ πιθανό τα AT/AJ/AQ, ΕΙΔΙΚΑ τώρα που μπορούμε ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ να αντιπροσωπεύσουμε το flush draw στο flop ή ακόμα και το full. Ειδικά το river είναι ό,τι καλύτερο για εμάς (πέρα από ένα δεκάρι!) Παράθεση
tolpkr Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 ναι βασικα η ερωτηση μου ηταν για το raise στο φλοπ. Αν παρουμε αυτο σαν δεδομενο, το river ειναι must bet. Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Οκ, για το flop raise ο λόγος είναι κυρίως το μεγάλο aggression του το οποίο αν κάνω call στο flop, είναι 100% ότι θα κάνει bet το turn και δε θέλω να είμαι calling station σε aggressive παίχτες και να πληρώνω τα Α9 τους, ή να κάνω fold σε 77/88/99 Επιπλέον ένα K/Q/J στο turn δυσκολεύει πολύ την κατάσταση. Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2008 APO OTI KATALAVA DIMITRI PIRES TO POKER PIO SOVARA APO OTI PALIA.PEZIS 200NL APO OTI KATALAVA.IME SIGOUROS POS PAS TOULAHISTON ARKETA KALA.KSEKINAI TO SITE MOU ME TON PANOPOULO TON ALO MINA.KATHARA POKER SCHOOL SITE. POKERPROS.GRTHA EXI VIDEO DIKA MOU KAI TOU NIKOU MEHRI KAI APO 5000NL PEHNIDIA.RIKSE MIA MATIA KAI MILAME STO TILEFONO.HEROME GIA TA KALA NEA PERI IKOGENIAS.ANTE KAI STON DIADOHO.O DIKOS MOU KSEKINISE TO ADVANCED ME SIDE COUNT 7ARIA KAI ENIARIA!!!!HAHAHAHAHATA LEME SINTOMA Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2008 Ναι, δεν συγκρίνεται πλέον με τις υπόλοιπες... "ασχολίες", αν και εξακολουθώ να ρίχνω καμιά ματιά κι εκεί. Έχω φτάσει να παίζω μέχρι 1000NL, αν και έχω bankroll και για πιο πάνω, αλλά προς το παρόν κυμαίνομαι 200-600 μέχρι να είμαι σίγουρος ότι όταν θα κάτσω σε τραπέζι μαζί σου, θα σου διδάξω την τέχνη! ΧΑΧΑ!Όσο για τους διαδόχους, τον δικό μου θα του ανοίξω δικό του καζίνο! Σιγά μην κουράζεται να μετράει! :) Παράθεση
tolpkr Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2008 Jimmakos έγραψε:Οκ, για το flop raise ο λόγος είναι κυρίως το μεγάλο aggression του το οποίο αν κάνω call στο flop, είναι 100% ότι θα κάνει bet το turn και δε θέλω να είμαι calling station σε aggressive παίχτες και να πληρώνω τα Α9 τους, ή να κάνω fold σε 77/88/99 Επιπλέον ένα K/Q/J στο turn δυσκολεύει πολύ την κατάσταση.Σιγουρα δεν εινια οτι πιο ευκολο να κανεις calldown με τα δεκαρια αλλα με το raise,1)εισαι αναγκασμενος να κανεις fold σε 3bet2)τον αφηνεις να γλυτωσει ευκολα με τα air hands του, ενω θα μπορουσες να τσιμπησεις μια μπλοφα σε later street αν αποφασισει να double barrel απο τη στιγμη που εχεις καποιο showdown value .συν το οτι αναπαριστας σχετικα μικρη γκαμα απο made hands, εκτος αν στο ιδιο σημειο κανεις raise και με ΑQ type hands... Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2008 Συνέχεια χθες και πάλι στα 200NL τραπέζια, έχοντας ακόμα μια καλή ημέρα, κερδίζοντας σχεδόν 14ΒΒ/100 πάσες. Ιδού το βίντεο και πάλι με τις σημαντικότερες πάσες του καλύτερου τραπεζιού που έπαιξα ($700+). Το βίντεο είναι 8 λεπτών. Παράθεση
sofianos8891 Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2008 gia posh ora paixnidiou milame peripou? Παράθεση
nikthegr Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 bravo dimitri,kali synexeia.Tha ithela na anafertho sto programma pou xrisimopoihses,kanontas mia erotisi,oxi mono se sena,alla kai stous ypoloipous...empisteyesai na egatastiseis ena programma pou katebazeis apo to internet,to opoio malista diatithete tsampa etsi eykola?Ego an kai xero oti kapoia programmata tha me boithousan,den exo tolmisei na kano egatastasi akoma.Mporei na eimai ego ligo kaxipoptos,alla exoume zisei se enan kosmo,ton kazino,pou exoume dei olon ton eidon ta klepsimata apo oles tis meries kai exoume mathei na fylagomaste.Poso mallon edo,pou afora texnologia kai exoume akousei tosa gia hackers ktl.prosfata diabasame s ayto to sait gia mia tetoia periptosi me kapoion megalo epaggelmatia paikti.(den thymamai onoma,epsaxa den brika to post,alla einai prosfato).Den diafono me tin xrisimotita tis texnologias sto poker,apla ego epilego na min diakyndineyso.Eseis pou exete alli apopsi(sosta isos)pos eiste sigoyroi oti kapoia stigmi,kapoios den blepei ta fylla sas??? Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Arxika sigxaritiria gia ta video kai ta apotelesmata sou Sto 2o video sto 4:22 kaneis bet sto turn me position se AKQ2 board me K9. Value bet i bluff bet de einai. Ektos an pisteveis oti einai shortstack clown kai 8a kane suicide call me Q i me gutshot. Mou fenete klasiko paradigma gia to gnwsto concept pou leei oti de pontaroume me middle hand.Episis an kai me diaforetiko board texture mou 8imise kapws to dark tunnel bluff pou perigrafei o harrington sto vol2 Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 JIM KALA TA PAS APO EPITHETIKOTITA ,ALA PREPI NA PROSEHIS NA MHN KANIS LATHOI LOGO THS ORMHS POU ANAPTISIS.H PARTIDA ME K,9 GIA PARADIGMA.KALA KANIS PANTOS KAI PIEZIS,INE STIL TO OPIO APODIDI.KALI SINEHIA. Παράθεση
Miltos.cy Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Jimmako o tropos pou pezeis einai o katalliloteros gia na vgaleis lefta se cash game afou ta dynata sou fylla tha ta plirotheis to max..Ekeino pou exo paratirisei omos einai oti molis o antipalos sou kanei call to continuation bet tote esy anepafos checkareis kai o antipalos katalavenei amesos ayti tin adynamia sou..Eno stin periptosi pou eixes kala fylla synexizes to bet sto turn..Kapoios empeiros paiktis mporei aneta na sou kanei call to cb sou me aera kai na dei tin antidrasi sou sto turn..Allaze ligo to paixnidi sou..Kane kanena check raise mesa mesa anti continuation bet etsi gia na min se diavazoun eukola..Episis se kapoies partides opou mpikes ap e3o afises free card opos TO AJ me to 86. Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Καλημέρα,Sofianos: Στο τραπέζι το συγκεκριμένο έπαιξα 122 λεπτά, 156 πάσες. Παίζω περίπου 6 τραπέζια ταυτόχρονα κι έχω δοκιμάσει μέχρι και 16 αλλά γρήγορα έπεσα στα 6-8. :woohoo: Nikthegr: Με ρώτησαν κι άλλοι για το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα που αναφέρεστε είναι απλά ένας hand replayer, σαν να λέμε ένας poker media player. Δεν το δουλεύουμε όσο παίζουμε, απλά όταν θέλουμε να ξαναδούμε πάσες, φορτώνουμε το hand history εκεί και φαίνεται σαν να τις ξαναπαίζουμε. Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ εδώ και 2-3 χρόνια είναι το Pokertracker και το PokerAce HUD. Το πρώτο έκανε $50 και το δεύτερο $25. Τώρα για το θέμα της ασφάλειας, είναι όπως το βλέπει κανείς. Καλό όμως είναι να ελέγχουμε τον υπολογιστή συχνά για spyware κλπ, για να είμαστε σίγουροι. Και να μην τον φορτώνουμε με 1002 χαζομαρούλες.Vatal,Swedenfish: Όσον αφορά την πολυσυζητημένη πάσα με το K9, αν δείτε στο βίντεο κάνω μια μικρή παύση γιατί το περίμενα ότι θα σχολιαστεί η κίνησή μου. Ο αντίπαλος παίζει 45/6/1. Σίγουρα εφόσον ήταν full stack ή καλός παίχτης θα έκανα check το turn. Ωστόσο αποκλείεται να παίζει Kx/Qx ή small pocket pair κατά αυτόν τον τρόπο; Δεν θέλω να χάσω κάποιο τέτοιο value από αυτόν τον παίχτη ή να με κάνει outdraw. Σίγουρα μιλάμε για πολύ thin value, αλλά τα Kx(που είναι πίσω)/Qx νομίζω ότι τα κάνει όλα call αφού το Went to Showdown του είναι 40%. Τώρα βέβαια που είχε Αx ήταν σίγουρα μικρότερη πιθανότητα να το είχε λόγω των λιγότερων συνδυασμών φύλλων κι επιπλέον κάτι καλύτερο από AT θα δείξει κάποιο aggression κάποτε ακόμα και από τόσο passive παίχτη. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω κάποιο περίεργο set, ή και το JT. Κι όπως είπε ο Ήλιος, επειδή παίζω σχετικά επιθετικά (παλιά είχα aggression factor πάνω από 5, και φυσικά bleeding money!), μπορεί να θέλει να με δει με κάποιο marginal hand. Δεν λέω βέβαια ότι έπαιξα σωστά, αλίμονο, ο λόγος που κάνουμε αυτές τις κουβέντες είναι για να μαθαίνουμε όλοι τους διάφορους τρόπους σκέψης και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, πρώτος από όλους εγώ. Απλά εγώ έτσι είδα τη συγκεκριμένη πάσα.Miltos: Ναι, αυτό με το CB και CR αντί αυτού στο flop το ξέρω ότι είναι η αδυναμία μου, το κάνω δύσκολα. Πιστεύω όταν έχω θέση παίζω πολύ καλύτερα (όπως όλοι φαντάζομαι!) και είναι στα σχέδιά μου να βελτιωθώ εκεί λιγάκι. Απλά με φοβίζει να χτίζω το pot OOP, ελπίζω να τα πάω καλύτερα στο μέλλον. Αναφέρεσαι στο AJ που έκανα cold call από BB στο 7:17; Δεν είχα τίποτα στο flop για να συνεχίσω, και ενάντια σε raiser από EP και με 2 ακόμα παίχτες στο φλοπ. Πώς άφησα free card;Σε λιγάκι θα ποστάρω τη χθεσινή μου μέρα στα 400NL. Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 400NL λοιπόν χθες και άλλη μια καλούτσικη μέρα, αν και είχα 30 τρομακτικά λεπτά όπου άρχισαν να μου αντιστέκονται οι άλλοι παίχτες και να με κοντράρουν ενώ εγώ έβλεπα τα ΑΑ-JJ και AK/AQ μου να αντιμετωπίζουν τα χειρότερα flops. Ωστόσο ανέκαμψα σχετικά γρήγορα. Στην αρχή του βίντεο παίζονται 2 μεγάλες πάσες με τον ίδιο αντίπαλο όπου κερδίζω και τις 2 εγώ. Ο συγκεκριμένος παίχτης έχει 100% went to showdown. Επίσης, η πάσα λίγο μετά που έχω K9 ενάντια σε JT έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσα να παίξω λίγο διαφορετικά. Νομίζω ότι ήταν κατά τη διάρκεια που είχα χάσει την αξιοπιστία μου και με έπαιζαν όλοι με οτιδήποτε. Να μην ξεχάσω να πω ότι στις 3,187 πάσες είχα 67.44% won at showdown. :whistle: Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Jimmakos έγραψε: Να μην ξεχάσω να πω ότι στις 3,187 πάσες είχα 67.44% won at showdown. :whistle: You run VERY hot! Ti VPIP, WSD paizeis?De m'arese to 4-bet pou ekanes me JJ preflop me deep stacks kai OOP. Παράθεση
Miltos.cy Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2008 Anaferomai sto 2:34 opou eixes 68 kai o allos AJ kai ekane check to flop Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2008 Holdemgr: Εννοείς το JJ ενάντια στον AAAplease; 100Β νομίζω δεν είναι και τόσο deep (200BB να πω οκ), κι επίσης είμαι UTG, ένα 4-bet σίγουρα θα ληφθεί σαν πολλή δύναμη από αυτή τη θέση κι εφόσον παίζει loose-agg ο άλλος, δε θέλω να δω πολλά flops, στα περισσότερα θα έχω πρόβλημα. Δεν έχω πρόβλημα να τελειώσει η πάσα preflop. VPIP είχα 22 και WSD 23.Miltos: Ώπα, σωστός. Δεν το πρόσεξα. Λάθος φυσικά. Παράθεση
Recommended Posts