KAKOSNIKOS Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2008 Τον τελευταιο ενα μηνα παιζω αποκλειστικα SnG 6max. Το buy in που παιζω ειναι $2+0.25, και εχω παιξει και μερικα $5+0.5. Τα αποτελεσματα μου απο το PT:Ξερω οτι το δειγμα δεν ειναι μεγαλο, αλλα πιστευω οτι ειναι εμφανες οτι κατι κανω λαθος.Στο $2 οι θεσεις που πληρωνονται ειναι 1st: $7.8 και 2nd:$4.2.Θα ηθελα την βοηθεια σας, στο πως να βελτιωσω το παιχνιδι μου στο heads up, ωστε καποιες απο τις πολλες 2ες θεσεις που εχω να μπορω να τις κανω 1ες.Ακομη πως θα μπορουσα να βελτισωσω το παιχνιδι μου στο bubble, οι 3ες θεσεις που εχω δεν ειναι πολλες?? Παράθεση
Themis Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Υποθετω οτι ενας "ειδικός" να σου απαντησει στην ερωτηση σου ειναι ο HoldemGR, που εχει αφιερωσει - αν δεν απατωμαι - πολυ χρονο παιζοντας heads up. Δες το βιντεο που εχει κανει, διαβασε και το αρθρο του :http://www.pokerland.gr/paiktes/holdemg ... aikti.htmlπιστευω οτι θα βρεις πολλα χρησιμα στοιχεια - αν και υποθετω οτι οταν ο λογος stack/BB ειναι σχετικα μικρος - οπως γινεται συνηθως στα heads up των τουρνουα, παιζει πολυ περισσοτερο ρολο η τυχη απο οτι σε deepstack heads up, οπως ειναι τα cash games. Παράθεση
KAKOSNIKOS Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2008 Καλα το συγκεκριμενο βιντεο δεν μπορω να θυμηθω ποσες φορες το εχω δει!! Σε λιγο θα αρχισω να το βλεπω και στον υπνο μου!!! Παράθεση
Recommended Posts