salerosa Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Λοιπον δηλώνω φαν του texas holdem αλλά τα πάω κάπως μέτρια...Θεωρώ ότι έχω πιάσει αρκετά το νόημα αλλά...Κατ'αρχήν να πω πως παίζω σε τουρνουά με χαμηλό εισιτήριο και ότι μαθαίνω περί πόκερ σχεδόν δεν ισχύουν σε αυτά τα χαμηλά τραπέζια.Εννοώ πως χτυπάνε κάποιοι ενώ δεν θα έπρεπε και τέτοια.Θεωρώ όχι σε έναν καλό παίχτη που παίζει βάση πιθανοτήτων μπορεί να του την σπάσουν κάποια τέτοια παραδείγματα.Δηλαδή άλλα μπορεί να μαθαίνω διαβάζωντας και αλλιώς να πρέπει να παίξω σε κάποιες περιπτώσεις αλλιώς δεν βγάζω άκρη...Ποια είναι η γνώμη σας?ΥΓ περιττό να πω ότι σήμερα η καντεμιά μου σκάει γάιδαρο!Αν είναι δυνατόν!:As :Ah Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
da.angello Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Και εγώ παίζω πόκερ λίγο καιρό σχετικά.Αυτό που έχω καταλάβει με τα μικρότερα και τα μεγαλύτερα τραπέζια σε buy in είναι οτι οι παίκτες διαφέρουν πολύ σε εμπειρία και φυσικά στον τρόπο που παίζουν.Σε ένα μικρότερο τραπέζι ο άλλος μπορεί να κυνηγάει όλα τα φύλλα, να μπλοφάρει περισσότερο, να παίζει πολύ συχνότερα pre flop all in ενώ το φύλλο του δεν είναι τόσο καλό για την συγκεκριμένη κίνηση και άλλα.Ενώ στα μεγαλύτερα η στρατηγική, ο τρόπος που παίζουν είναι σαφώς σοβαρότερος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
salerosa Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Ε ναι θα ήθελα κι εγώ να παίξω λίγο πιο σοβαρά να μάθω και καλύτερα αλλά δεν είμαι δα και τόσο έμπειρη τόσο που να παίζω σε ακριβώ τραπέζια...Θα φαλυρίσω μετά!!:laugh: :As :Ah Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Erev0s Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Τα μικρα τραπεζακια κ τα τουρνουα με χαμηλο buy in ναι μεν ειναι γεματα καμικαζι που δεν λυπουνται σε αυτα τα μικροποσα να ρισκαρουν στο μεγιστο, αλλα ειναι δυστυχως η ευτυχως (μακροπροθεσμα τουλαχιστον) απαραιτητα καπως στα πρωτα σταδια επαφης με το παιχνιδι. Σε μαθαινουν να εχεις υπομονη στα διαφορα ανεβοκατεβασματα του λογαριασμου σου και σου δημιουργουν ανοχη και ανοσια στα παραπανω απο οτι πρεπει bad beats που τρως (αν δεν εχεις φαει ως τωρα δυστυχως θα φας αρκετα :Ρ ).Επισης το οτι θα παιξεις σε μεγαλυτερο τραπεζακι ή μπεις σε ενα ακριβο τουρνουα δεν εγγυαται τιποτα οτι δεν θα δεις αυτοκτονιες ή καποια λιγο τραβηγμενα call ας πουμε (και φυσικα τετοιους θελεις σε γενικες γραμμες για να εχεις μεγιστο κερδος μακροπροθεσμα παντα)...Ο καθενας παιζει αναλογα την τσεπη του (ο Βαρδινογιαννης ή ο Νιαρχος για παραδειγμα σιγα μην αρχισει να παιζει απο τα 0.05 - 0.10 τραπεζια) και υπαρχει αρκετος κοσμος που δεν ξερει απο bankroll management ωστε να ξερει απο που ακριβως να αρχισει να παιζει. Παιζε σωστα εσυ με βαση αυτα που διαβαζεις κ κατανοεις για το παιχνιδι μερχι σταδιακα να αποκτησεις τον προσωπικο σου τροπο παιχνιδιου και ασε τους αλλους γυρω σου να σφαζονται με Α3 και 57. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Το εχω ακούσει απο παρα πολλούς παίκτες.Προσωπικά εχω παιξει σχεδόν ολα τα stackes και δεν βρίσκω καμμιά διαφορά..Παντού θα βρείς κακούς και καλούς παίκτες.Σε όλα τα επίπεδα το πόκερ παίζεται με τράπουλα των 52 φύλλων και μοιράζονται τα ιδια φύλλα στους παίκτες και το παιχνίδι παραμένει το ίδιο.Κα΄ποιοι με λάθος σκεπτικό, αλλάζουν επίπεδο μονο και μόνο γιατί νομίζουν οτι οι αντίπαλοι σε παραπάνω επίπεδο παίζουν πιο σοβαρά, δεν μλποφάρουν, δεν κυνηγάνε, δεν ρισκάρουν.Αυτό είναι τραγικό λάθος και καταστροφή του bankroll. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimagrec Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 file antoni tha diafoniso sauti tin apopsi sougenika tha eprepe na isxiei auto pou les omos stin pragmatikotita den isxiei.paizeis sto pokerstars tora teleutaia kai vlepeis ti ginete sta tournoua ton 5$ me rebuys tis kalomoiras to gagkelo se triplo all in tha mpei kai tetartos all in me otidipote sta xeria tou.kati tetoio den tha deis se tournoua ton 50$ me rebuys.prosopika vrisko poli poio diskolo na paixo se tournoua kato ton 20 exetias ton proanaferthenton.tora tha mou peis giati paizo sta mikra sinexia??giati eimai polles ores pano apo to computer kai den mporo na exo to 100% tis prosoxis mou ekei.giauto paizo kai se tourbo ton 1,2,3,5 opou kano pramata pou se fisiologiko paiximo den tha ta ekana POTE.px na kinigao sto river 4 outs gia gutstr8 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 dimagrec έγραψε:file antoni tha diafoniso sauti tin apopsi sougenika tha eprepe na isxiei auto pou les omos stin pragmatikotita den isxiei.paizeis sto pokerstars tora teleutaia kai vlepeis ti ginete sta tournoua ton 5$ me rebuys tis kalomoiras to gagkelo se triplo all in tha mpei kai tetartos all in me otidipote sta xeria tou.kati tetoio den tha deis se tournoua ton 50$ me rebuys.prosopika vrisko poli poio diskolo na paixo se tournoua kato ton 20 exetias ton proanaferthenton.Δημήτρη επειδή παίζω ολα τα τουρνουά 5+, 10+, 20+ ,50+, 100+ οι διαφορές ειναι λίγες. Απλά στο τουρνουά των 50+ δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί που πετάνε τα 50αρικα σαν φυστίκια, όμως υπάρχουν. Επίσης πολλοί γοητευμένοι απο το έπαθλο βάζουν το τελευαταίο 50αρικο ή 100ρικό τους για να παίξουν αυτά τα τουρνουά με αποτέλεσμα να είναι το φοβισμένο χρήμα και κουτό χρήμα, που τελικώς χάνει απο το έξυπνο χρήμα. Επίσης δεν είναι τυχαίο που οι κορυφαίοι και κερδισμένοι παίκτες, παίζουν τα rebuy όλων των επιπέδων. Το γιατί και η τακτική που ακολουθούν, είναι άλλη κουβέντα που δεν είναι της στιγμής.Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, αλλα ετσι είναι τα πράγματα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Να πω και κάτι που θυμήθηκα.Πρίν λίγο καρό μιλούσα στο msn με κάποιον φίλο και του είπα να τον κοουτσάρω για πλάκα στα επίπεδα που παίζει. (0,05-0,10).Μετά απο λίγη ώρα παιχνιδιού και έχοντας μείνει εκπληκτος και ενθουσιασμένος απο αυτά που του λέω και τις κινήσεις που κάνουμε, μου λέει:Ετσι παίζεις και στο 2-4 ή στο 3-6? Η απάντηση μου ηταν ΝΑΙ, ετσι ακριβώς. Δεν το πιστεύω μου λέει.Εαν ελεγα ψέματα ή οχι, το διαπίστωσε στο San Remo, βλεποντάς με να παίζω online cash σε αυτά τα επίπεδα. :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 kai oi alloi oi mlkes sto 2+2 pigan kai ekanan 4 fora... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Vatal έγραψε:kai oi alloi oi mlkes sto 2+2 pigan kai ekanan 4 fora...Φυσικά δεν είναι το ιδιο να αναλύεις παρτίδες των 10$ ή των 10,000$. Ουτε είναι ιδιο το επίπεδο των παικτών που συμμετέχουν στις αναλύσεις σε κάθε level. To παιχνίδι ομως δεν αλλάζει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Profanws epidi den einai idio to epipedo twn pextwn, de 8a kanoun ta idia plays kai ara olo kai kapws 8a alazei o tropos pexnidiou. Se oti stakes kai me oti antipalous kai na pezeis mporeis tous valeis se range kai na pra3eis analogws. Auto omos de simenei oti den alazei to pexnidi oso anevenoun ta stakes. Alliws to mono pou 8a mas elipe apo to na pame sto Bellagio 8a itan to bankrollTo na anevenei kapios stakes epidi xanei sta mikrotera einai tragika ili8io Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Vatal έγραψε: Alliws to mono pou 8a mas elipe apo to na pame sto Bellagio 8a itan to bankrollΑκριβώς. Κάποιοι που το έχουν (οχι απο το πόκερ) δεν σημαίνει οτι είναι καλύτεροι απο εμάς. Βλέπε τον τελευταίο giver που επαιξε στοHSP. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Erev0s Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Ο νομος του bankroll management ειναι απαραβατος κατα την γνωμη μου σε τι τραπεζια θα παιζεις, αλλα αυτο που λεει ο Antonis εχει μια πολυ καλη βαση. Υπαρχουν διαφορες απο επιπεδο σε επιπεδο, αλλα υπαρχει κ μια πλειοψηφια παιχτων που παιζουν σε αυτα τα επιπεδα μονο κ μονο του οικονομικου τους backround που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το ποκερ. Ουτως η αλλως τι ποσοστο απο τα ατομα που παιζουν ποκερ πραγματικα ζουν απο αυτο η το βλεπουν σοβαρα? Ενα 10%? Οι υπολοιποι απλα κανουν τον χαβα τους. Δεν εχω την σιγουρια οτι μπορουν καποιοι απο εμας να χωθουν κατευθιαν στο Bellagio με τους μεγαλοκαρχαριες...Αλλα και αυτοι απο που ζουν? Απο τους τουριστες και τους εκατομμυριουχους που το εχουν το ποκερ ως ατραξιον που εχει γινει της μοδας εκει στο Αμερικα κυριως. Μεταξυ τους απλα ανταλλασουν χρηματα αναλογα το session (οσον αφορα τα cash games). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
venily Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2008 Panw se ayto pou lete exw na paratirisw kati.To epipedo ton paixton fysika kai diaferei apo level se level, alla apo oti eida yparxei ena poli megalo xasma anamesa sto 0.25/0.50 kai sto 0.5/1. Apo kei kai pera vevaia anevenei arithimika to epipedo kai oxi geometrika opws sto paradeigma pou edwsa Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2008 Antonis έγραψε:Να πω και κάτι που θυμήθηκα.Πρίν λίγο καρό μιλούσα στο msn με κάποιον φίλο και του είπα να τον κοουτσάρω για πλάκα στα επίπεδα που παίζει. (0,05-0,10).Μετά απο λίγη ώρα παιχνιδιού και έχοντας μείνει εκπληκτος και ενθουσιασμένος απο αυτά που του λέω και τις κινήσεις που κάνουμε, μου λέει:Ετσι παίζεις και στο 2-4 ή στο 3-6? Η απάντηση μου ηταν ΝΑΙ, ετσι ακριβώς. Δεν το πιστεύω μου λέει.Εαν ελεγα ψέματα ή οχι, το διαπίστωσε στο San Remo, βλεποντάς με να παίζω online cash σε αυτά τα επίπεδα. :laugh: :laugh:Nai einai paneykolo to 3/6. Elate oloi na paiksete. Lol. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2008 Allo to under 20 epipedo allo to mesaio 20 me 30 allo ta megala 100 sin gia ongame milao alla opos leei o antonis oxi terasties diafores.Iparxoyn kai sta 100 polloi poy tha petaksoyn ta chipakia toys etsi.Stis Amerikanikes etairies iparxei terastia diafora dinamikotitas anamesa sta 20aria kai sta 100aria + logo toy oti iparxoyn polloi online stars poy asxoloyntai apokleistika me ta megala toyrnoya kati poy den isxiei stin ongame .Sto cash diskoleyomai na pistepso oti tha epaizes me ton idio akrivos tropo se ayta ta epipeda poy les alla den exo empeiria kai isos einai etsiOso gia toys malakes eftiaksan 4 forum kai sigkekrimena to high stakes mtt gia na apofigoyn aples erotiseis toy tipoy eimai me 7 big blinds sto button me 88 ti na kano kai na epikentrothoyn se partides me pio poli zoumiA kai tha ithela poli na akoyso gia ta rebuy toyrnaments antoni perimeno Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2008 Anaferomoun sto diaxorismo twn cash games fora, se 4 section analoga me ta stakes. Oi perissoteres erwtiseis kai oi partides akoma kai sta micro stakes den einai aples kai ili8ies. Dld o diaxwrismos den egine aplws gia na apofigoun tis aples erwtiseis Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2008 nai vatal milisa gia to hsmtt diladi multi table s tournaments kai mallon itan astoxo to sxolio moy afoy katalava pos anaferosoyn se cash ga,mes.btw se kamia periptosi den eipa asteies i ilithies eipa aples erotiseis Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts