CharliesGunner Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2008 O GuNNeR_CY meta apo polles sfaliares se NL PL kai tournoua apofasise na spoudasi to Ma8ima tou FIXET LIMIT TEXAS HOLDEM.:ohmy: :ohmy: :woohoo: :ohmy: Opiadipote voi8ia pano sto 8ema afto 8a mou ine xrisimi .Voi8imata klp .Apo edw k pera 8a kano tis anafores mou edw :woohoo: Παράθεση
luckys Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2008 Charlie good luck!Θεωρω οτι το limit μπορει να σου δωσει την καβα που φανταζομαι οτι θες να δημιουργησεις.1.SHORT HANDED H OXI?2.STAKES?Γιατι εχει σημασια για να ξερουμε τι συζηταμε..Εγω ξεκινησα απο short handed αλλα διαπιστωσα οτι tiltara σχετικα ευκολα λογω του ταχυτατου ρυθμου του παιχνιδιου.check it Μετα απο πειραματα κατεληξα σε full table αν και κανω και καποιες εξαιρεσεις σπανια βεβαια.ONGAME ΦΥΣΙΚΑ!!Αυτο δεν το συζηταμε καθολου..Απλα γραφω αυτες τις γραμμες τωρα γιατι μου θυμισες εμενα πριν 3 χρονια περιπου..ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ενιωθα.Πολυ θα χαρω να απαντησω σε οτι θελησεις να ρωτησεις η να συζητησουμε .Βασιλης. Παράθεση
CharliesGunner Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2008 ne exo arxisi na pezo short handed alla parolo pou mexri tora exo + nio8o pws me tyxi to ekana tiltaro vlepis meta apo mia ora peripou.ine kalitera na pezo 2-3 trapezia full ? Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2008 Αν εισαι επιρρεπης στο tilt μην παιξεις fixed limit. Τα bad beats στο fixed ειναι πολυ περισσότερα σε αριθμο από NL. Παράθεση
luckys Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Απριλίου, 2008 αυτο που λεει ο holdem ειναι αληθεια αλλα..ΑΛΛΑ τοσα θα ριξεις και εσυ! ¨Ειναι τα pot odds βλεπεις τετοια που μοιραια ερχονται και καποια river ασχημα.Κρατα λοιπον το παιχνιδι σου σταθερο,ανεπηρεαστος απο αυτα και θα ερθουν και τα καλα αποτελεσματα..Προσεξε πολυ το bankroll σου γιατι λογω αυτων των πολλων ατυχιων που μπορει να συμβουν θα υπαρχουν ασχημα διαστηματα.Εγω προσωπικα παιζω 4 FT,και προσοχη στα starting hands σου.Το α και το ω!!Βλεπεις εδω δεν υπαρχουν implied odds οπως στο νο λιμιτ,και δεν ειναι κερδοφορα χερια οπως :5c :7c η :3h :4h ! Παράθεση
Recommended Posts