ampalos Δημοσίευση 2 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Μαίου, 2008 gia sas skeftomai na paragillo kapoia vivlia poker apo to amazon.com ehi paragilli kanenas sto parelthon iparhi kapoio thema me to telonio prepi na plirosis kanena foro gia na ta paris:huh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stakaman Δημοσίευση 2 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Μαίου, 2008 Δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα .Ερχονται με το ταχυδρομείο πολύ καλά πακεταρισμένα σπίτι σου! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 3 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2008 Dokimase kai to aggliko amazonwww.amazon.co.ukTha sou erthoun logika pio grhgora (an einai sto stock) kai xwris na mperdeytoun telwneia klp Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mickie310 Δημοσίευση 3 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2008 Έχω κατεβάσει (χωρίς να πληρώσω) τα 2 βιβλία του Doyle Brunson, Super System 1 και 2, σε μορφή PDF. Αν δεν αποτελεί διαφήμιση και δεν υπάρχει κάπου αλλού γραμμένο στο site μπορώ να γράψω από που. (Ας κάνουν ένα post οι διαχειριστές). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aka_Lamogio Δημοσίευση 3 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2008 Έχω παραγγείλει πολλά βιβλία από το amazon. Ουδέποτε υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα με τελωνεία ή οτιδήποτε άλλο. Ακόμη και σε παραγγελία άνω των $120 αυτοί δήλωσαν μικρότερο ποσό και δεν υπήρξε πρόβλημα με δασμούς. Εγώ έχω κατεβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία σε PDF αλλά όσα άξιζαν τα αγόρασα προς τιμήν των συγγραφέων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ampalos Δημοσίευση 3 Μαίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2008 katarhin efharisto gia tis apantisis tora eho pari k ego apo to amazon.co.uk sto parelthon arketa pragmata alla skeftika na dokimaso to amazon.com mpas kai simferi logo dollariou kai ontos einai poli poio simferon oson afora vivlia se morfi pdf eho diavasi arketa alla kourazi arketa to diavasma meso computer kai thelo na vallo sti vivliothiki mou orismena axiologa vivlia Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JimmyP Δημοσίευση 5 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2008 Το θέμα είναι οτι τις νεες κυκλοφορίες δεν τις εχουν τα ευρωπαικα amazon. Χωρια που οι τιμες δεν εχουν καμια σχεση..στα 2-3 βιβλια τα μεταφορικα σου ερχονται τσαμπα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
maj Δημοσίευση 6 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαίου, 2008 Καλύτερα είναι από το αμερικάνικο Amazon όχι μόνο γιατί έχει πιο πολλούς τίτλους αλλά και γιατί λόγω της ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου σου έρχεται πολύ φθηνότερα.Εγώ πήρα τους 3 τόμους του Harrington για τα No-limit tourneys, και μου ήρθαν κάτω από 85 ευρώ με τα μεταφορικά. Όπως είπε κι ένας συνάδελφος υπάρχει πολύ πράγμα σε pdf από torrent κι άμα ψάξεις θα βρεις! Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις το βιβλίο θέλεις να το έχεις (άντε να διαβάσεις απο το pc στην τουαλέτα ή στην παραλία ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts