baskont Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 kyprioti και όποιο άλλο nickname χρησιμοποιείςΈχω κι άλλες δουλειές από το να απαντάω σε βερμπαλιστικά ψευδοεπιχειρήματα(φασίστας και δικτάτορας δεν έχουν μεγάλη διαφορά, by the way). Η ουσία είναι οφθαλμοφανέστατη από καιρό και στα μικρά παιδιά ακόμη. Ένα θα σου πω. Από χτες το βράδυ έχω μιλήσει με πάνω από 30 άτομα που κατάλαβαν, δεν είναι άλλωστε και τόσο δύσκολο. Αφού σου αρέσει να παίζεις με τις λέξεις, θα σου δώσω μία να τη σκεφτείς το Σαββατοκύριακο. Μου την είπαν και οι 30:ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑΣκέψου την καλά λοιπόν και προσπάθησε να φανταστείς το γέλιο τους. Σε διαβεβαιώ, όλοι γελάνε...Καλό Σαββατοκύριακο! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 Μathitiθα ψάξω το θέμα και θα επανορθώσω αν σε αδίκησα.Έτσι γίνεται όταν στα forum υπάρχει κατάχρηση για συγκεκριμένους σκοπούς. H "μπάλα" μπορεί να πάρει και άτομα που συμμετέχουν με πραγματικό ενδιαφέρον. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kypriotis Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 O baskont βρίζει αντί να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν την δεοντολογία του site. Οι νοήμονες μπορούν καταλάβαίνουν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kypriotis Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2008 Στο ακατανόμαστο site αρχισαν την εκπομπή απο WPT της Βαρκελώνης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Havalencia Δημοσίευση 25 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2008 Κυπριώτη δεν οφελεί πουθενά αυτό που κάνεις. Δεν έχω γράψει πολλές φορές εδώ αλλά παρακολουθώ καθημερινά το σάιτ και το φόρουμ. Πάρ' ότι μιλάμε για 2 σάιτ με σχεδόν παρόμοια θεματολογία και περιεχόμενο εδώ έχω δει πάρα πολλές φορές λινκ από το σάιτ των Καματάκη Πανόπουλου. Μάλιστα από όσο θυμάμαι υπάρχει ολόκληρο θέμα με το οποίο αναγγέλεται η δημιουργία του σάιτ. Αυτό από μόνο του κάνει εντελώς απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς περί δικατορικών πρακτικών. Καλό θα ήταν να σταματήσει εδώ το όλο θέμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AngryKoreaMan Δημοσίευση 25 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2008 Havalencia έγραψε: Πάρ' ότι μιλάμε για 2 σάιτ με σχεδόν παρόμοια θεματολογία και περιεχόμενο εδώ έχω δει πάρα πολλές φορές λινκ από το σάιτ των Καματάκη Πανόπουλου.Egw tha diafwnisw mazi sou oson anafora ti thematologia twn 2 sites.Apo ti stigmi pou kanena apo ta 2 site de einai sindromitiko (wste na vgazoun kerdos kai $$$), giati einai adagwnistiko to ena pros to allo (opws eipan kapioi)?Bebaia dikaiwma tou idioktith kai twn administrators tou pokerland.gr einai na thetoun oti kanones theloun,diko tous einai sto katw katw.Paratirisa omws liga post pio panw ,sto signature tou holdemgr oti kai aytos exei ena link gia ena site diko tou (gia coaching or w/e ).Dimiourgithike kai me ayto to melos o idios thorivos?Opws to blepw egw mallon proswpika zitimata mpenoun sth mesh.An de xoneyetai kapoion travixte tou ena ban ,diko sas einai to site ,oti thelete kanete.Ayta ta peri spam kai kapoios epsaxe sto wikipedia na mas kanei copy paste ti einai to spam,les kai agoreyei se dikastirio einai geloia.PS1. Ayto me to "INE" mporei kai na exeis dikio baskont ,den xerw kai de me noiazei kiolas -Peace Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kypriotis Δημοσίευση 25 Μαίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαίου, 2008 Havalencia. Δεν είπα ποτέ ότι κάποιος είναι δικτάτορας.Έβαλα όμως ένα θέμα δεοντολογίας, νομίζω κόσμια.Έθεσα ερωτήσεις και εισέπραξα ύβρεις.Κατά τι γνώμη σου δεν υπάρχει θέμα δεοντολογίας;Κατά την γνώμη σου τα λινκ σε άλλα site είναι spamming΄Πώς θα ζητούσες μια πληροφορία που θα σε ενδιέφερε από ένα φόρουμ και πωςθα έπρεπε κάποιος να σου δώσει την πληροφορία που χρειάζεσαι; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts