luckys Δημοσίευση 20 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2008 Καλησπερα σε ολους!Ο χρονος μετραει αντιστροφα και πλησιαζει συνεχως..Θελω να μοιραστω τη χαρα μου με αυτο εδω το post και να ενημερωσω οτι καταφερα να παρω αυτο το σημαντικο πακετο μολις χτες.Οσοι εχουν εμπειρια,αν εχουν παρευρεθει στο Vegas παλαιοτερα,θα ηθελαν να μου δωσουν οποιεσδηποτε πληροφοριες που μπορει να φανουν χρησιμες.Καταλαβαινετε οτι θελω η προετοιμασια μου να ειναι οσο το δυνατον πιο αρτια γι'αυτο και ζηταω αυτες τις πληροφοριες.Αυτα για την ωρα!Αναμενω posts!:7c :7s Παράθεση
theomas Δημοσίευση 20 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2008 congrats,Den eixa ti xara na pao...alla tha to ithela...Otan pas, na koitaxeis na to xareis, pano ap' ola...Otidipote allo, epetai...Kalo taxidi kai kala read!theomas Παράθεση
Themis Δημοσίευση 20 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2008 Θερμα συγχαρητηρια! Το πιο σημαντικο ειναι αυτο που λεει και ο φιλος theomas, να το διασκεδασεις!!!Καλη επιτυχια! Παράθεση
luckys Δημοσίευση 20 Μαίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2008 Σας ευχαριστω και τους δυο..Ειναι μια εμπειρια ζωης για μενα,το ηθελα πολυ και ισως να μην το εχω συνηδειτοποιησει ακομη!Αυτος ειναι ο πρωταρχικος μου στοχος,να απολαυσω αυτην την ευκαιρια που εχω..ΚΑΙ γιατι οχι ενα ITM!Οτι και να συμβει παντως,ειμαι σιγουρος οτι αυτο το ταξιδι θα μεινει στη μνημη μου..Αν καποιος απ'τα μελη εδω προγραμματιζει να βρεθει στο Las Vegas ,let me know.. Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 20 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2008 Kalh epytixia !1:cheer: Παράθεση
pappous Δημοσίευση 22 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαίου, 2008 Αυτό που κέρδισες είναι ένα πακέτο 17,500 δολάρια που δίνουν κάποιες εταιρείες? Αν ναι, τι προσφέρει το πακέτο αυτό? διαμονη και τέτοια?Ακόμα, πότε πας και πότε γυρνάς?πότε δηλαδή ξεκινάς να παίζεις?Αν πας καλά συνεχίζεις και μένεις εκεί. Αν όμως χάσεις, φεύγεις κατευθείαν ή σε αφήνουν να μείνεις και τις υπόλοιπες μέρες? Α, και καλή επιτυχία να έχεις! Παράθεση
luckys Δημοσίευση 23 Μαίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2008 Λοιπον,το πακετο που κερδισα εγω ειναι 12500$ αλλα υπαρχουν καποιες διαφορες αναλογα το site που το κερδιζεις..Περιλαμβανει το buy in(10000$) και 2500$ extra.Το που θα μεινεις και για ποσες μερες ειναι στο χερι σου,εσυ κανονιζεις εισητηρια και διαμονη λοιπον με τα 2500$.Αρα και το θεμα με τις ημερομηνιες ειναι σην κριση σου..Υπαρχουν ομως καποια πακετα που σου εχουν κανονισμενα και τα ξενοδοχεια οποτε εκει φανταζομαι οτι υπαρχει μια δεσμευση με τις ημερομηνιες.. Παράθεση
Boneco Δημοσίευση 23 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2008 Συγχαρητηρια!!Ευχομαι να το διασκεδασεις και να πανε ολα καλα εκει!!Απο που το κερδισες το πακετο αν επιτρεπεται?? Παράθεση
pappous Δημοσίευση 23 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2008 Και πότε ξεκινάς το τουρνουά? Παράθεση
nikopaok4 Δημοσίευση 23 Μαίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2008 kali epityxeia file mou, ego exasa to ticket sto tsak vgika 2os telika..krima tha pigename parea! Παράθεση
Recommended Posts