Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Η UltimateBet παραδέχεται την ύπαρξη των superuser accounts! **

Τεράστιο το σκάνδαλο με τους superusers accounts (αλήθεια προσέξατε τον απίστευτο αριθμό τους;) τόσο για το Absolute όσο και για το Ultimate Bet... και αναμένουμε ακόμη και την έρευνα για την υπόθεση του bad beat.

Οι διαβεβαιώσεις ότι αντιλήφθηκαν τον κώδικα μόλις τώρα (!!) και ότι δήθεν θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση του τίμιου παιχνιδιού, νομίζω ότι έρχονται δυστυχώς ετεροχρονισμένα και ασφαλώς δεν πείθουν κανέναν.

Στον κόσμο του ίντερνετ τα νέα διαδίδονται με ταχύτητα αστραπής και η επόμενη επιλογή απέχει ..μόλις ένα κλικ. Προβλέπω μαζική αποχώρηση παικτών και από το Ultimate Bet.

Δημοσίευση

εχουν ηδη αρχισει να γινονται "αποζημιωσεις" των χαμενων απο τους superusers, με τεραστια ποσα μαλιστα.

Οσο για την περαιτερω αποχορηση παικτων απο το UB, εχω να πω αυτο που παρατηρησα σημερα και εχει ενδιαφερον, οτι δηλαδη για πρωτη φορα μετα απο μηνες υπηρχε κινηση σε high stakes games 50/100 και 25/50. Ισως μερικοι ειπαν να "επενδυσουν" τις αποζημιωσεις που βρηκαν στους λογαριασμους τους, ισως αποφασισαν να επιστρεψουν....ο χρονος θα δειξει...

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ-ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ,ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ?ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΖΟΚΕΡ.ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ