Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Με 10 παικτες να απομενουν στο Event 1 του φετινου WSOP, και τον καθένα απο αυτους να εχει εξασφαλισει τουλαχιστο 50.000 δολλάρια, ο Κρις Μπελ κανει raise preflop απο early pos στα 70.000 . Ο Φιλ Λαακ κανει re-raise απο την cutoff στα 116.000 και ο Μπελ κανει το call.

Το Φλοπ ερχεται Q-6-5. O Μπελ κανει check, o Λαακ πονταρει 100.000 . Ο Μπελ το σκεφτεται ξανα και ξανα και ξανα και τελικα παει πασσο.

Τοτε λοιπον πεταγεται ο Νεναντ Μεντικ (επισης στο τραπεζι και αυτος) και ζητα από τον Λαακ να δει το hand του. Ο Λαακ λεει οτι θα τα δειξει για 50 δολλαρια... Τοτε λοιπον πεταγεται ο Μπελ, και του λεει «Θα στα δωσω εγω τα 50, δειξτα!» . Ο Λαακ λοιπον εδειξε λοζε 9-ρια.

Ο Μπελ πεταχτηκε πανω και εριξε την καρεκλα πισω του μεσα στα νευρα. Ενας παικτης απο διπλα, ο οποιος ισχυριζεται οτι ειδε τα φυλλα του Μπελ, λεει οτι ο Μπελ κρατουσε λοζε δεκαρια. Ο Μπελ βγαζει απο την τσεπη του 2 εικοσαδολλαρα και ενα δεκαδολλαρο και τα πεταει στον Λαακ.

Ο Καμπατζ (αλλος παικτης του τραπεζιου) λεει τοτε στον Λαακ : «Δειξε λιγο επιπεδο και δωστου πισω τα 50 δολλαρια!» Ο Λαακ ομως συνεχισε να μαζευει τις μαρκες του pot – και ο Καμπατζ επεμεινε : «Ελα μωρε, δωστα του πισω..δεν τα χρειαζεσαι τα 50 δολλαρια!» . Ο Λαακ τοτε ειπε «τα 50 δολλαρια ειναι πολλα λεφτα!», επιστρεφοντας τελικα το.. δεκαδολλαρο στον Μπελ.

Ρε παιδια, δεν το καταλαβαινω αυτο. Ο Λαακ εχει τουλαχιστο 40.000 στο τσεπακι του και ζηταει απο τον Μπελ 50$ για να δειξει τα φυλλα του;; Και τελικα, του γυρναει πισω τα 10...κανοντας του «εκπτωση» ?? Καταλαβαινετε τι θελω να πω... παιζουν για εκατονταδες χιλιαδες δολλαρια κ αλλαζουν 50-δολλαρα και 10-δολλαρα;

Το ιδιο φαινομενο το εχω παρατηρησει και σε επεισοδια του High Stakes Poker!! Αφου πονταρουν κατι χιλιαδες δολλαρια, μετα λεει ο ενας στον αλλο «δωσε μου $20 για να σου δειξω τα φύλλα μου!»...

:ohmy: :ohmy:

Δημοσίευση

Δεν εχει να κανει με τα χρηματα..Ειναι σιγουρο αυτο.Αλλα πιστευω οτι απο ψυχολογικης πλευρας εχει ιδιαιτερο νοημα..Οπως ειδαμε και την αντιδραση του αντιπαλου μαλλον λειτουργει ωστε να χαλαει η ισορροπια του στο παιχνιδι.Εγω απλα δεν θα εβαζα τον ευατο μου σε αυτην την κατασταση,απλα χωρις να κανω την προσφορα αυτη..Ο Phil εκανε αυτο που επρεπε,και δεν ξερω ποσοι απο εμας θα ηταν σε θεση να το κανουν.

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Kat'eme einai apodeiksh oti oi perissoteroi apo autous tous live donkament "pros" einai retarded

...ηταν το πρωτο συμπερασμα που εβγαλα οταν το ειδα να συμβαινει σε ενα επεισοδιο του HSP...

Μετα σκεφτηκα "ρε,λες να παιζουν στην πραγματικοτητα με "ψευτικα" λεφτα και να μας δουλευουνε ψιλο γαζι?"

Τι να πω, ειλικρινα δε μπορω να βγαλω ακρη! Εχεις γινει 50.000 δολλαρια πλουσιοτερος και ζητας 50 δολλαρια για να δειξεις τα φυλλα σου; Τοσο πολυ θα αλλαξουν τη ζωη σου αυτα τα 50 δολλαρια, ωστε να τα θες προκειμενου να δειξεις τα φυλλα σου σε ενα τοσο κρισιμο σταδιο στο τουρνουα;;; :ohmy: :ohmy: