Antonis Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2008 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Eλληνικό Leaderboard στο Poker.gr!ενώ γίνεται συζήτηση για το leaderboard ο "ειδικός" Samgreek ζητάει να μην μετράνε τα rebuy τουρνουά με διάφορες αστείες δικαιολογίες και εγω του απαντώ οτι φυσικά δεν λαμβάνω το ποστ ως σοβαρό, λόγω της ασχετοσύνης σου. Ο SAm ως ως γνωστόν προσβάλεται και ζητάει απο τον Phil να λογοκριθεί το ποστ μου και ο phil συμφωνεί οτι άφησε το πόστ μου γιατί έχω "ιδιαίτερη" αντιμετώπιση απο το πόκερ.gr. Δηλαδή τί είμαι superuser???????Στέλνω ενα ποστ στο forum το οποίο ο Phil μέσα στα δημοκρατικά πλαίσια που έχει επιλέξει διαγράφει τα ποστ μου ενω αφήνει τον Samgreek να συνεχίζει να αναφέρεται στο θέμα που έχει προκύψει. Ωραία ειδική μεταχείριση εχω "δημοκράτη" Phil.Για τον λόγο αυτό δημοσιύω εδώ το ποστ που σου έστειλα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2008 Αγαπητέ Phil νομίζω ότι κάνεις ένα σημαντικό λάθος. Δεν θα έγραφα ποτέ αυτό το ποστ αλλά γράφεις ότι έχω «ειδική μεταχείριση». Μόνο ειδική μεταχείριση δεν δείχνει το ποστ σου. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να μπεις στο μέσον μια αντιπαράθεσης που κρατά από τα άλλα forum αλλά και από pm που μου έχει στείλει κατά καιρούς ο Samgreek.Εδώ δεν έχεις παρέμβει κατά καιρούς σε ποστ που έχουν γραφτεί με άκρως προσβλητικά σχόλια για μέλη του Poker.gr και κάνεις παρέμβαση για το δικό μου πόστ?Θα πω ορισμένα πράγματα και δεν θα τα προσωποποιήσεις αλλά θα να τα κρατήσεις ως συμβουλές για το μέλλον σε άλλες αντιπαραθέσεις μελών.Ας υποθέσουμε ότι έρχονται σε αντιπαράθεση δυο μέλη του site σας.O ενας είναι active player της πλατφόρμας σας με ΧΧΧΧΧ$ rake τον μήνα, με πολλές συμμετοχές σε τουρνουά που λαμβάνει μέρος η παγκόσμια αφρόκρεμα του πόκερ(άρα και με τεράστια εμπειρία) με πολλές και συνεχόμενες επιτυχίες σε online και live τουρνουά, με συνεχή παρουσία στα forum, είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αναγνωρίσιμους Έλληνες παίκτες και πέρα από το rake που σας αποφέρει αποτελεί κινητή διαφήμιση για πολλούς λόγους (αν δεν μπορέσεις να σκεφτείς πάνω από 10 υπέβαλε την παραίτηση σου lol), έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των περισσοτέρων ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες και μπορεί να φέρει περισσότερους παίκτες στο site μας από όλα τα banner που έχουμε βάλει στα ποκερικά site ή και αλλού, ενώ αρκετές φορές προσπαθεί να αναλύσει διάφορα χέρια μεταφέροντας την εμπειρία του και την γνώση του και σε άλλους παίκτες που πιθανόν να τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι.Ο άλλος κάνει μηδενικό rake δεν έχει την παραμικρή εμπειρία από πόκερ και αντί να προσπαθήσει να την αποκτήσει παίζοντας, προτιμεί να αρθρογραφεί στα site γράφοντας αρκετές φορές ανακρίβειες (λόγω άγνοιας) που πιθανόν να οδηγήσει και σε λάθος αποφάσεις οι συμπεράσματα άλλους αμαθείς (νέους) παίκτες του poker.Εγώ ως Phil τι πρέπει να κάνω? Φυσικά εάν δεν χρειαστεί δεν παρεμβαίνω καθόλου (όπως έπρεπε να κάνεις) και εάν τα πράγματα πάρουν άσχημη τροπή και πρέπει να αναγκαστώ να παρέμβω, σίγουρα θα πρέπει να το κάνω με τρόπο που δεν θα θίγει το «αστέρι» του site μου, αλλά δυστυχώς (όσο μαλάκας και να είναι) θα πρέπει να του έχω «ειδική μεταχείριση» για τους λόγους που προανέφερα (επαγγελματική προσέγγιση του θέματος). Phil του SAmgreek του έχω δώσει καλοπροαίρετα μία συμβουλή( αρκετές φορές). Παίξε, παίξε, παίξε, παίξε και κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση μέσα από το παιχνίδι σου και τα αποτελέσματα σου. Απόκτησε εμπειρία (είναι σαφές ότι θα αλλάξεις πολλές απόψεις) και μετά βγες στα forum να την μεταδώσεις. Αυτός αντί να ακούσει την συμβουλή μου συνεχίζει να προσπαθεί να κερδίσει «αναγνώριση» μέσα από σεντόνια κι άρθρα που όχι μόνο δεν βοηθούν άλλους παίκτες, αλλά είναι πολύ πιθανόν να τους οδηγεί και σε λάθος συμπεράσματα με καταστροφικές συνέπειες γιαυτούς, με συνεχή αντιπαράθεση μαζί μου (που αμφισβητούν την αδιαμφισβήτητη εμπειρία μου) ενώ μου στέλνει pm που ούτε λίγο ούτε πολύ μου λέει ότι εάν συνεχίσω να διαφωνώ μαζί του θα με κάνει ρεζίλι στα φόρουμ. Lolololool. Επίσης το ότι ο Νίκος απάντησε διπλωματικά ενώ εγώ όχι (πάλι ότι ακριβώς σκεφτόμουνα έγραψα ο μαλάκας) δεν είναι λόγος αυτός να βγεις να μου το πεις. Το ξέρω από μόνος μου. Αυτός είμαι (ειλικρινής και όχι διπλωμάτης) και σε όποιον αρέσουμε……………(για την πολιτική δεν έχω βλέψεις)Όσον αφορά το leaderboard προφανώς τέτοιες άστοχες τοποθετήσεις (βλέπε Samgreek) δεν βοηθούν στην συνέχιση της κουβέντας και την βελτίωση των κανόνων του leaderboard για το οποίο ενδιαφερόμαστε ιδιαιτέρως μια και το θεωρώ «δικό» μας παιδί. Kαι όταν λέω δικό μας παιδί θέλω να το ξεκαθαρίσω. Τον Φεβρουάριο σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε με το πόκερ κ.λ.π. σε πια πλατφόρμα θα συνεχίσουμε να παίζουμε κ.α. Μετά από συζήτηση συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε στην Ongame παρότι δεν μας ικανοποιεί απόλυτα η πλατφόρμα της, όμως υπάρχει ένα poker.gr που είναι πραγματικά κοντά στον Έλληνα παίκτη, δίνει παροχές σε αυτόν, έχει ένα εκπληκτικό support (από τα καλύτερα που υπάρχουν) και έναν Πάνο που μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής και μας έχει κερδίσει με την προσωπικότητα του. Λέει ο Νίκος κάποια στιγμή: «Τουλάχιστον να έφτιαχναν οι μαλάκες και κανα leaderboard (αναφέρετε στην ongame) να μας έδιναν μεγαλύτερο κίνητρο και να μαζέψουν και περισσότερους πελάτες. Δηλαδή η αρχική σκέψη αφορούσε το παγκόσμιο leaderboard δείχνοντας σαφώς ότι οι φιλοδοξίες της αμάδας μας δεν είναι απλά ένα Ελληνικό leaderboard. Δεν πειράζει, συνέχισε θα το στείλω στον Πάνο με email που είναι πιο έξυπνος(από τους βλάκες της ongame) και πιθανόν να το κάνει. Ετσι και έγινε, ενώ το μετέφερε και τηλεφωνικά στον vladan. Με χαρά είδαμε αυτό να συμβαίνει 3-4 μήνες αργότερα. Αυτό δείχνει ότι η κουβέντα που κάναμε τότε μας δικαιώνει απόλυτα για την επιλογή μας να παραμείνουμε στην poker.gr και είμαστε περήφανοι γιαυτό.Μην προσπαθείς Phil μέσα από «άτυχα» ποστ να μου αλλάξεις άποψη δεν θα τα καταφέρεις. Και εάν αξίζω ειδικής μεταχείρισης όπως λες, κάντο αλλά μην το λες και στο forum και δημιουργούνται παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις από τα άλλα μέλη. Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να αλλάζετε λέξεις των ποστ μου (που πιθανόν να αλλάζουν και το νόημα του αρχικού). Εάν θέλετε μπορείτε να μου το στείλετε πίσω ως απαράδεκτο και εγώ θα το δημοσιοποιήσω αλλού, ενώ μπορώ πολύ ωραία να μην σας κάνω την τιμή να ξαναγράψω στο forum σας εάν νομίζετε ότι απαξιώνω ή ότι προσβάλλω κάποιους. Οκ?Y.Γ. Επίσης ένα ποστ ακόμα που διέγραψες είχε να κάνει με 3 συμβουλές μου.Α. Η δημοκρατία μας δεν σηκώνει τέτοιου είδους «λογοκρισίες».Β. Δεν είναι προσβλητικό να λες σε κάποιον ότι είναι άσχετος (ιδίως εάν είναι) είναι όμως όντως προσβλητικό για την νοημοσύνη των άλλων ένας άσχετος να κάνει τον σχετικό στους πραγματικά σχετικούς.Γ. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.Θα σκεφτώ για την συνέχεια τι θα κάνω. Όμως τέτοιες δημοκρατικές διαδικασίες και τέτοια «ειδική αντιμετώπιση» δεν την αντέχω…………………….. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2008 Απλά για την ιστορία και επειδή όπως είπα και στο φόρουμ του Poker.gr "δεν θα αρχίσουμε εδώ τις προσωπικές αντιπαραθέσεις αλλά θα συζητήσουμε για το leaderboard", επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Αντώνη και νομίζω πως η παρεξήγηση λύθηκε.Ίσως τίποτα από όλα αυτά να μην είχε γίνει αν είχα πάρει αυτόν και τον SamGreek νωρίτερα να τους ενημερώσω ότι έκοψα από ένα post του καθενός (όχι ΜΟΝΟ του Αντώνη) με σκοπό όχι να τους φιμώσω αφού κανείς από τους δύο δεν έγραψε κάτι προσβλητικό αλλά να σταματήσω εκεί το θέμα. Είμαι σίγουρος πως αν ο Αντώνης είχε καταλάβει την πρόθεση μου δεν θα είχαν γίνει όλα αυτά, αλλά αυτά έχει ο γραπτός λόγος. Δεν είναι τόσο άμεσος όσο ο προφορικός και δημιουργεί παρεξηγήσεις.Προσωπικά όπως είπα και στον Αντώνη στο τηλέφωνο, θεωρώ ότι για διαλόγους 1 με 1 τα emails είναι πάντα καλύτερα από τα φόρα (αυτά είναι για ανοιχτούς διαλογούς), είτε είναι μεταξύ του Χ και του Υ, είτε μεταξύ του Υ και του Ζ. Σκοπός μου λοιπόν ήταν να δώσω τέρμα στις δημόσιες αντιπαραθέσεις και όχι να ανεβάσω το αίμα στο κεφάλι του Αντώνη που κάθισε μισή ώρα να μου γράψει κάτι και εγώ του το έσβησα... ErmmΜόνο κάποιος πολύ χαζός θα μπορούσε να πιστέψει ότι κόβοντας στην εποχή μας ένα post σε ένα φόρουμ θα φιμώσει κάποιον. Ε και συγχωρήστε με, αλλά τόσο χαζός δεν είμαι! LOLΟ ρόλος μου είναι διαιτητικός και αυτό ξέρω πως συχνά μπορεί να δυσαρεστεί κάποιους (σχεδόν πάντα όπως είδαμε και τις προάλλες), όμως χρέος μου είναι να τιθασεύω τα νεύρα και τις παρεξηγήσεις και όχι να βοηθάω να ανέβει η ένταση τους.Όσο για τον Αντώνη επειδή τον έχω καταλάβει αρκετά καλά νομίζω παρακολουθώντας ένα χρόνο τα γραπτά του και ακούγοντας τα σχόλια του Πάνου που τον έχει γνωρίσει για αυτόν, είμαι σίγουρος πως μετά και τη συζήτηση μας έχει πλέον καταλάβει που οφείλεται η παρεξήγηση και ξέρει πως η διάθεση μου δεν ήταν να τον προσβάλω. Και αν είπε και 1-2 κουβέντες παραπάνω, δεν πειράζει. Εγώ τον συγχωρώ, όπως με συγχώρησε και εκείνος που του έκοψα το post του χωρίς να του το πω. Δεν ξέρω όμως αν θα τον συγχωρήσει στο επόμενο μεγάλο τουρνουά μας το φύλλο, όταν με Α-Α στο χέρι και board A-5-J-9 ο αντίπαλος του στο bubble θα δει το all-in του και το river θα ανοίξει 4! Πάω να παίξω με τα κουμπάκια μου Αντώνη!!! LOL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2008 Οταν κάνω ποστ στο poker.gr πρνάνε μέχρι και τρείς μέρες μέχρι να δημοσιευτεί το ποστ μου. Δημοσιεύονται τα ποστ όλων των άλλων και τα δικά μου περιμένουν την "εγκριση" του μεγάλου αρχηγού.Φαίνεται οτι περνάτε πρωτα τα ποστ μου απο Δ.Σ. και μετά ποστάρονται ενω συνήθως έχουν λογοκριθεί.Phil είχες γράψει:Μόνο κάποιος πολύ χαζός θα μπορούσε να πιστέψει ότι κόβοντας στην εποχή μας ένα post σε ένα φόρουμ θα φιμώσει κάποιον. Ε και συγχωρήστε με, αλλά τόσο χαζός δεν είμαι! LOLPhil δεν ξέρω εαν είσαι χαζός αλλα συνεχίζεις να προσπαθείς να με φιμώσεις και αλλάζεις το νόημα των πόστ μου σβήνοντας προτάσεις και αλλάζοντας το νοημα τους.Σε όλα τα ποστ δεν έχω κάποιο προσβλητικό σχόλιο και λέω απλά την αλήθεια. ΑΠλά ξανακάνοντας το αυτοχαρακτηρίστηκες.Επίσης είχες πει:Όσο για τον Αντώνη επειδή τον έχω καταλάβει αρκετά καλά νομίζω παρακολουθώντας ένα χρόνο τα γραπτά του και ακούγοντας τα σχόλια του Πάνου που τον έχει γνωρίσει για αυτόν, είμαι σίγουρος πως μετά και τη συζήτηση μας έχει πλέον καταλάβει που οφείλεται η παρεξήγηση και ξέρει πως η διάθεση μου δεν ήταν να τον προσβάλω.Παρακολουθώντας με ένα χρόνο μόνο ένας πολύ βλάκας δεν θα καταλάβαινε οτι ενας τέτοιος χαρακτήρας δεν θα στην έλεγε έτσι και το ξανάκανες (σε είχα προειδοποιήσει κιόλας.)Πάντως στην εποχή της τεχνολογίας θέλει πολύ προσπάθεια για να καταφέρει να αποδείξει οτι είναι βλάκας κάποιος.Καλή δουλειά Phil keep it. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2008 Samgreek η σειρά σου.Γράφεις:Γι΄αυτό καλύτερα να δείχνεις λίγη ευγνωμοσύνη σε αυτούς που έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν και να μην τους θάβεις... Με την καλή διάθεση όλα γίνονται!ΕΑν ο Phil δεν είχε διορθώσει το τελευταίο μου ποστ, θα ΄βλεπες οτι σου έλεγα οτι οχι μόνο δεν έχεις προσφέρει τίποτα στο leaderboard αλλα μόνο ανακατοσούρα και κράξιμο απο όλους τους έμπειρους παίκτες του site.Σου έλεγα λοιπόν οτι βασική διαφορά με όλους αυτούς τους παίκτες είναι οτι εμείς παίζουμς πόκερ και εσύ με κομπιουτεράκι ανάμεσα στα πόδια σου.Αυτό έσβησε ο Phil πιθανόν γιατί κάνει και αυτός το ίδιο.Ποκερικά είσαι το απόλυτο μηδενικό και προσπαθείς να κοντραστείς με παίκτες που είναι κάποιοι.Κάποια πόστ μου δείχνουν αρκετά υπερφίαλα, αλλα συγγνώμη ετσι αισθάνομαι απεναντί σου.Εαν κάποιος ΄δεν ξέρει και διαβάσει τα ποστ μου θα νομίζει οτι είμαι κάποιος καβαλημένος κ.λ.π.Ομως η αλήθει είναι εντελώς διαφορετική.Το απόλυτο μηδενικό (ποκερικά)έχει καβαλήσει το καλάμι προσπαθεί να μας το παίξει καθηγητής και μάλιστα απένατι σε παίκτες με τεράστια εμπειρία.Βέβαια δεν φταίς απόλυτα εσύ.Φταίνε αυτοι που σου δημοσιεύουν αρθρα ως 'pro' :laugh: "δικά" σου (κακή αντιγραφή) και νομίζεις οτι έγινες κιόλας pro.ΜΟυ αρέσει κιόλας που ο pro Samgreek σημειώνει οτι για να παιχτούν σωστά oi suited connectors χρειάζεται εμπειρία. :laugh: Γενικά αυτά που λες δεν στέκουν ειναι μπούρδες κ.λ.π. και τέτοια μπορείς να πουλάς σε ιθαγενείς και οχι σε καλούς παίκτες.Καλύτερα οταν θα ξαναβρείς τύπο που να αλλάζει την βαθμολογία για να έρχονται οι τελευταίοι πρώτοι και οι πρώτοι τελευταίοι να τα στέλνεις απευθείας στον PHil που είναι με τον μόνο που συννενοήστε και σε υποστηρίζει (πιθανόν γιατί είσαι απο τους πιο active ΄παίκτης της πλατφόρμας, 10 τουρνουά εχεις παίξει ολα και όλα να μην σε τιμήσει :laugh: ) Τελειώνοντας θα ήθελα να μην ξαναασχολειθείς μαζί μου γιατί είναι άσχημο το απόλυτο μηδενικό του πόκερ να κροντραρεται με μένα που ασχέτως επιτυχιών (τυχαίες) εχω τουλάχιστον αρκετες δεκάδες χιλιάδες χέρια πόκερ παραπάνω εμπειρίας απο σένα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αντώνη συγνώμη αλλά φαίνεται πως δεν καταλαβαίνεις. Όχι 1 αλλά 100 post να γίνουν, τα κομμάτια που αποτελούν κομμάτι καθαρά προσωπικής αντιπαράθεσης ή περιέχουν προσωπικούς χαρακτηρισμούς (είτε μεταξύ εσένα και του Sam Greek, είτε π.χ. μεταξύ του bas_kont και του poliscas) εμείς στο φόρουμ μας θα τα κόψουμε. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Καταλαβαίνω ότι δεν σου αρέσει, αλλά πρέπει να καταλάβεις και εσύ ότι αυτή είναι η πολτική του φόρουμ μας. Απλά πράγματα. Το ότι εμείς δεν θέλουμε προσωπικές αντιπαραθέσεις στο φόρουμ μας δεν σημαίνει ότι σε φιμώνουμε. Μπορείς όπως βλέπεις να γράψεις ότι θέλεις εδώ και να τρώγεσαι με όποιον θέλεις. Μπορείς ακόμα και να με πεις δημόσια βλάκα επειδή ως moderator στο φόρουμ του Poker.gr τηρώ κάποιες αρχές λειτουργίας του φόρουμ μας. Μαγκιά σου. Εγώ δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι σαφές ότι ο καθένας έχει το στυλ του. Εσύ το δικό σου και εγώ το δικό μου. Προφανώς I will keep it (up) με το δικό μου και εσύ με το δικό σου. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω, είναι τι σε κάνει να πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξω εγώ το δικό μου στυλ για να ταιριάζει με το δικό σου. Γιατί δηλαδή εγώ να αλλάξω για χάρη σου την πολτική του φόρουμ του Poker.gr και να μην σεβαστείς εσύ την πολιτική του φόρουμ ως μέλος του; Δεν ζητήσαμε από τα μέλη μας να γράφουν με ξύλινη γλώσσα. Να μην αλληλοχαρακτηρίζονται μεταξύ τους με μειωτικό τρόπο και να μην προκαλούν προσωπικές αντιπαραθέσεις ζητήσαμε. Επιλογή μας και ας ξέρουμε ότι αυτό μας στερεί από post με μεγάλη αναγνωσιμότητα (γιατί ο Ελληνάρας όπου δει μανούρα, πρώτος τρέχει). Επέτρεψε μας όμως να την ακολουθήσουμε. Thanks.PHIL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Poker.gr έγραψε:Αντώνη συγνώμη αλλά φαίνεται πως δεν καταλαβαίνεις. Όχι 1 αλλά 100 post να γίνουν, τα κομμάτια που αποτελούν κομμάτι καθαρά προσωπικής αντιπαράθεσης ή περιέχουν προσωπικούς χαρακτηρισμούς PHILΜάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις.Ασφαλώς δεν θα ηθελες να σου κάνω copy paste πόσα τέτοια ποστ "κοσμούν" το forum σας.(θα μας τα έκοβε και ο poliscas ως ακατάλληλα).Ασφαλώς και αντιλαμβάνομαι την πολιτική του forum σας, αλλα δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη.Δεν νομίζω κάποιο πόστ μου να είχε σοβαρούς μειωτικούς χαρακτηρισμούς. Για αυτό ακριβώς τα 'πηρα και στο κρανίο".Άφηνες τα ποστ του SamGreek που περιείχαν απαξιωτικό περιεχόμενο για μένα(και με έβαζαν στο στόχαστρο των άλλων παικτών και φίλων μου) και έσβηνες τα δικα μου που έλεγαν την αλήθεια απλώς και τίποτα άλλο.Phil ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ή δεν θες να καταλάβεις για λόγους άγνωστους σε μένα.Υ.Γ. 1 Εαν θες να βελτιώσεις την εικόνα του ofrum τοτε θα πρέπει να κόψεις τα chat αρκετών που καθημερινά αλληλοβρίζονται με χυδαίες εκφράσεις. 2. Προς όλους:Καθημερινά στο chat υπάρχουν 4 με 5 άτομα και κάνουν colusion. Ναι ρε αυτό που έκαναν ο gapgapgap και ο EL GRECO και όλοι εσεις οι "τίμιοι" πέσατε να τους φάτε(και τα καταφέρατε). Αλλα το κάνετε στους ξένους μωρέ και δεν πειράζει...... με τις ευχές μας......3. Ως γνήσιος Ελληνάρας και εσύ, κοιτάς το δέντρο (και αυτό επιλεκτικά) και όχι το δάσος.Να είσαι καλά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ConteStinis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 ellas ellas h xora tis pous..as:evil: ΑΜΑΝ!!! ΜΑΝΟΥΡΑ!!! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ!!! (ΑΣΕ ΑΣΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ) ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!! :woohoo: POPO KSILO POU EISAI RE 8EE SOUGKLATO NA DEIS GIATI MALONEI O KOSMOS SIMERA :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Μεγάλε είσαι εκτός θέματος.Εντάξει sorry που στην "σπάμε" και σοβαρέψαμε και μιλάμε και λίγο για πόκερ, μια έχεις κανταντήσει το site πορνογραφικό εδω και αρκετό καιρό αλλα εαν το ξέχασες αυτος ήταν ο αρχικός σχεδιασμός αυτού του forum.Να μιλάμε για πόκερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορείς να κάνεις κριτική ή σχόλια με τέτοιο τρόπο (μια χαρά) όπως στο τελευταίο σου post και προτιμάς πολλές φορές να καταφεύγεις στην επιθετικότητα, την ειρωνεία και τους χαρακτηρισμούς. Δεν στο λέω για να σε παρατηρήσω, αλλά για να σου πω ότι κατά ταπεινή μου άποψη αδικείς τον εαυτό σου. Ξέρω ότι θα μου πεις "έτσι είμαι εγώ και σε όποιον αρέσει" αλλά αυτό το μότο προσωπικά νομίζω πως δεν έχει εφαρμογή σε όλους τους τομείς.Όσο για τα δύο θέματα που θίγεις, έχουμε και λέμε:α)Θα με ενδιέφερε πολύ να μου αποδείξεις ότι είναι μονόπλευρη η πολιτική μας και ότι αφήνω τον Sam να σε θίγει προσωπικά και να ξεκινάει προσωπικές αντιπαραθέσεις ενώ "φιμώνω" εσένα. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει ούτε κατά 1%!Αν π.χ. πάρουμε το θέμα που προέκυψε αυτή την εβδομάδα, όλα ξεκίνησαν από μια πρόταση/ένσταση του Sam για το ROI στο leaderboard. Στο αρχικό του post δεν γράφει τίποτα προσωπικό για σένα και ίσα ίσα αναφέρει πως: "Αυτό δεν το λέω γιατί έχω κάτι προσωπικό με τον Αντώνη (από την πλευρά μου τουλάχιστον δεν έχω κάτι μαζί του για το επίπεδο του παίχτη που είναι, τα αποτελέσματά του σε βάθος χρόνου έχουν κερδίσει το σεβασμό μου)"Μετά του απαντάς αρκετά επιθετικά παρότι έγραψε το παραπάνω (και εγώ αφαιρώ το κομμάτι για τα κομπιουτεράκι ανάμεσα στα πόδια με το οποίο παίζει ο άσχετος Sam Greek που δεν προσφέρει τίποτα στην συζήτηση), ο ίδιος σχολιάζει ευγενικά το post του baskont και εσύ γράφεις δύο post, ένα για το θέμα του ROI όπου προς το τέλος αναφέρεις πως "Βέβαια αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι οτι άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερη πείρα και γενικότερο προβληματισμό πετάνε κάτι (που και άλλοι χωρίς πείρα βλέπουν ως λογικό κ.λ.π) για να έχουν να λένε κάτι" και ένα σχετικά με το ότι δεν καταλαβαίνει το post του baskont και ότι διαφωνεί με όλους εκτός από μένα!!! Ο Sam σου απαντάει να μην τον θάβεις και να έχεις λίγη καλή διάθεση. ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΟΤΙ "Άφηνες τα ποστ του SamGreek που περιείχαν απαξιωτικό περιεχόμενο για μένα(και με έβαζαν στο στόχαστρο των άλλων παικτών και φίλων μου)"???????β) Σίγουρα δείχνουμε μεγαλύτερη ευαισθησία στα ελληνικά τουρνουά γιατί είναι 100% διοργανώσεις μας. Τα network wide τουρνουά είναι δικαιοδοσίας Ongame, η οποία σαφώς και ενημερώσεις δέχεται από μας και πλήρη πρόσβαση στα στοιχεία του chat έχει. Και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις και Ελλήνων παικτών που έχουν κοπεί (αυτοί και τα ΙΡ τους) από το δίκτυο για παράνομες συμπεριφορές.Το chat είναι ένα μεγάλο πρόβλημα (οι ύβρεις εννοώ, όχι το ίδιο το chat). Δεν έχουμε τους πόρους να κάνουμε monitor 24/7 τα 2 lobbies και όλα τα τραπέζια. Έχουμε κάποια φίλτρα που εντοπίζουν ύβρεις και διεξάγουμε καθημερινό έλεγχο. Έχουμε κόψει ή τιμωρήσει με μηνιαία αποβολή πολλούς παραβάτες. Τρόπος να αφανίσουμε το φαινόμενο όμως δεν έχει βρεθεί. Σίγουρα εδώ μπορείτε να μας βοηθήσετε και εσείς καταγγέλωντας μέσω email ή forum τις όποιες προσβλητικές συμπεριφορές τυχόν εντοπίσετε. Είναι μια ongoing διαδικασία που θα συνεχιστεί (προσπαθούμε ήδη να πείσουμε την Ongame να προσθέσει μερικές απαγορευμένες λέξεις- ελληνικές στα λατινικά- στο chat, κάτι που πιστεύουμε ότι θα μειώσει δραστικά το πρόβλημα). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Ξέχασα να πω ότι για να μειώσεις κάποιον δεν χρειάζεται να του βρίσεις την μάνα Αντώνη! Το να τον απαξιώνεις συνεχώς, να μιλάς με πολύ υποτιμητικό τρόπο για αυτόν, να τον ειρωνεύεσαι, να σχολιάζεις συνέχεια με αρνητικό τρόπο τις απόψεις του, κτλ ενώ αυτός προσπαθεί να αποφύγει την προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου και αναγνωρίζει την παικτική σου αξία, δεν είναι και ότι ωραιότερο. Για παράδειγμα δες το πρώτο ποστ που έγραψες για μένα σήμερα και δες και το δεύτερο. Και τα δύο είναι επικριτικά και λένε την αλήθεια (σου). Όμως το πρώτο είναι προκλητικό/προσβλητικό/ειρωνικό ενώ το δεύτερο όχι. Ή έτσι το βλέπω εγώ at least... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Γενικά είναι θέμα αρχής.Απευχθάνομαι τους γλυώδης τύπους που χρησιμοποιούν τεχνητη ευγένεια για να μου την χώσουν.Διάβασε καλύτερα τα ποστ του.Sorry που τα αντιλαμβάνομαι διαφορετικά, αλλα πίστεψε κάτι ξέρω περισσότερο.ΤΟ "να σε χέσω Γιάννη( εδω Αντώνη) να σε αλείψω μέλι" σε μένα δεν περνάει.Y.Γ. όσο για το 1ο πόστ ήταν οπως ακριβώς στο είχα υποσχεθεί(λίγο πιο ήπιο) εαν μου ξαναδιόρθωνες πόστ χωρίς να με ενημερώσεις.Και εγω κρατάω πάντα τον λόγο μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αν όντως κάποιος έκανε κάτι τέτοιο σαν και αυτό που περιγράφεις θα τον απεχθανόμουν και εγώ. Θα τον έβαζα όμως στη θέση του με επιχειρήματα και απαντήσεις δίνοντας έμφαση στο δυνατό σκεπτικό μου και όχι στο να τον μειώσω/απαξιώσω/χαρακτηρίσω υποτιμητικά. Το τελευταίο πρώτον αποπροσανατολίζει τη συζήτηση αφού δίνει έμφαση στη μανούρα και όχι στο πραγματικό θέμα συζήτησης και δεύτερον δεν κολακεύει εμένα (στην προκειμήνε περίπτωση κατά την ταπεινή μου γνώμη εσένα) τον ίδιο. Είναι κρίμα να έχει κάποιος γνώσεις και μυαλό αλλά τα νεύρα του να μιλάνε καμιά φορά πιο πολύ από αυτά τα δύο. Για να στο πω αλλιώς, με τη δική σου λογική, όταν με είπες βλάκα επειδή κάνω τη δουλειά μου θα έπρεπε να σου είχα απαντήσει αντίστοιχα και χειρότερα και να αρχίζαμε εδώ πέρα μια χιονοστιβάδα. Αυτό ακριβώς που θεωρώ ότι πιο περιττό και ανούσιο βλέπω σε φόρα στο διαδίκτυο (και μιλάω γενικότερα, όχι μόνο για πόκερ, π.χ. κάτι οπαδικούς "διαλόγους"- ο Θεός να τους κάνει- για αθλητικά). Και sorry αλλά το "εγώ κρατάω τον λόγο μου" δεν το δέχομαι ως επιχείρημα. Τότε ήταν πρώτη φορά και παραδέχθηκα πως ήταν λάθος μου που δεν σε ενημέρωσα. Πλέον ξέρεις το policy του forum του Poker.gr στο εν λόγω θέμα και δεν είναι δυνατό άμα εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος αρχίζει να χώνει σε κάποιον άλλον να καθόμαστε να ενημερώνουμε για κάθε post που κόβεται... Τα πράγματα είναι απλά: Κρατάμε τους τόνους χαμηλά και τη συζήτηση στο πόκερ και στα κοινά θέματα (του site, των τουρνουά, του παιχνιδιού) που μας απασχολούν μκαι όχι στις μεταξύ μας δημόσιες προστριβές. Do that και δεν θα ξαναχρειαστεί να με πεις βλάκα (τουλάχιστον για θέματα του forum). Αλλιώς όσο και να με προειδοποείς, φοβάμαι πως θα αναγκάζομαι να ξαναγίνομαι βλάκας... :S Υ.Γ. Φιρί φιρί το πας να αρχίσω πάλι να πατάω κουμπάκια. Δεν βάζεις μυαλό εσύ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AngryKoreaMan Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 ti enoeis o poihths me to computeraki anamesa sta podia ? :S Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 AngryKoreaMan έγραψε:ti enoeis o poihths me to computeraki anamesa sta podia ? :SΤίποτα περισσότερο απο αυτό που λένε οι λέξεις.Εμείς παίζουμε ποκερ και αυτος κάνει θεωρητικούς υπολογισμούς κ.λ.π. και αρχίζει και λέει :laugh: ΑΥτή ακριβώς ήταν η διαφωνία μας με τον Phil.Είχε την "εξυπνάδα" να διακρίνει προσβλητικό χαρακτηρισμό και οχι όλο το ποστ του Samgreek που αποτελείτο από ειρωνική ευγένεια για να με μειώσει. :laugh: :laugh: Πότε σκέφτηκες έξυπνα δεν ξέρω Phil.Ας είναι δεν θα ξαναχρειαστεί ουτε να ξανάδιορθώσεις, ουτε να σβήσεις ποστ μου.Y.Γ. Ετσι γιατί θα σκάσω. Πες μου αλήθεια.Δεν κατάλαβες οτι όλα τα πόστ του samgreek για το leaderboard είχαν στόχο εμένα?Γιατί αμα δεν το πήρες χαμπάρι...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Ειλικρινά ακόμα και τώρα Αντώνη δεν πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση όλα τα post σου έχουν πηγή έμπνευσης ή στόχο εσένα. Δεν ξέρω όπως σου είπα και την περασμένη φορά τι προηγούμενες αντιπαραθέσεις έχουν λάβει χώρα μεταξύ σας (και κυρίως προτιμώ να μη μεταφερθούν στο φόρουμ του Poker.gr), ξέρω όμως πως ο SamGreek έχει γράψει πάρα πολλές φορές προτάσεις και ιδέες για τρόπους βαθμολόγησης (Team Masters/Πρωταθλήματα πρόκρισης για τουρνουά στο εξωτερικό) ή υπολογισμού πόντων (π.χ. είχε εκφράσει την άποψη του για το leaderboard μας και είχε κάνει προτάσεις πριν καν αρχίσει να λειτουργεί). Τώρα να τα έκανε πάντα όλα αυτά με σκοπό να ζημιώσει την πορεία σου στα πρωταθλήματα ή να σε ρίξει από την κορυφή του leaderboard, ειλικρινά δεν το πιστεύω. Ακόμα και να το ήθελε (που δεν λέω ότι έτσι συμβαίνει- δεν το γνωρίζω) είμαι σίγουρος πως θα ήξερε πως αυτός δεν είναι ο τρόπος να το πετύχει. Με την ευκαιρία θα έλεγα πως γενικότερα, συνοψίζοντας το όλο θέμα, λίγη καλή διάθεση ή λίγη προσπάθεια να μη δημιουργούνται ανούσιες παρεξηγήσεις μεταξύ μας/σας νομίζω θα έκανε καλό σε όλους μας. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να συζητάμε χωρίς να τρωγόμαστε; Είπαμε είμαστε Έλληνες, αλλά όχι και να ψάχνουμε συνέχεια αφορμές για παρεξηγήσεις μεταξύ μας (δεν έχει και smiley με πίπα της ειρήνης να βάλω! )Peace - GoodnightPHIL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 THA ITHELA NA EPEMVW STO THEMA,KAI NA PW TIN APOPHI MOU.O ANTONIS2005 EINAI ENAS PAIKTIS TOY PALIOY BLOCK.AVTO EINAI KALO MIAS KAI DEN IPARXOUN POLLOI TETIOI PAIKTES TWRA.OI PERISSOTEROI EINAI NEAS GENIAS KAI NOMIZOUN OTI EPEIDH KERDISANE ENA DYO TOURNA GINANE KAI PROS.EGW IPOSTIRIZA KAI THA IPOSTIRIZW TON ANTONIS2005.PISTEVW OTI EXEI NA DIDAXEI POLLA TA NEOTERA PAIDIA.ALLA PREPEI NA THELOUN KAI NA MATHOUN.ACELEEDS13 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 hardelefsina/aceleeds13 μιας και εκδήλωσες την επιθυμία να επέμβεις στο θέμα και μοιράστηκες μαζί μας την άποψη σου, απλά για την ιστορία θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι το θέμα αυτού του topic δεν είναι αν ο Αντώνης είναι καλός παίκτης (αυτό και αν θα ήμουν βλάκας αν δεν το ήξερα! ) ή μπορεί να διδάξει κάτι στα νέα παιδιά. Το θέμα του topic ήταν ένα περιστατικό στο φόρουμ του Poker.gr το οποίο αφορούσε μια προσωπική του λεκτική αντιπαράθεση με άλλο μέλος μας και που είχε ως αποτέλεσμα να κάνω edit ένα post του Αντώνη στο φόρουμ και να προκαλέσω την (εντονότατη) διαμαρτυρία του.PHIL (ή αλλιώς "ο βλάκας που φιμώνει και πατάει κουμπάκια". Σε 1-2 χρόνια, με βλέπω να έχω εξελιχθεί σε Ασημάκη Κατσούλα του ελληνικού πόκερ! ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Δύσκολα καπνίζω την πίπα της ειρήνης οταν πιστεύω οτι θίγομαι και δεν παίρνω μια αξιοπρεπή απάντηση.Για να ανακεφαλαιώσουμε και να λήξουμε το θέμα. Poker.gr (Μέλος) Δεν στο λέω για να σε παρατηρήσω, αλλά για να σου πω ότι κατά ταπεινή μου άποψη αδικείς τον εαυτό σου. Και εγώ το ίδιο, δεν θα στα πω για να σε παρατηρήσω αλλα επειδή πιστεύω οτι αδικείς τον ευατό σου . Και φυσικά ακόμα περισσότερο τον αδικείς οταν βγαίνεις να κάνεις τον δικηγόρο του Samgreek. Poker.gr Ειλικρινά ακόμα και τώρα Αντώνη δεν πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση όλα τα post σου έχουν πηγή έμπνευσης ή στόχο εσένα. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις αυτό που καταλαβαίνουν όλοι οι υπόλοιποι.samgreek Joined: 05 Sep 2007 Όμως εγώ αν ήμουν στη θέση του safesteps, ή του FOUTRE, ή του LEFGREEK ή οποιουδήποτε από την πρώτη 5άδα θα ένιωθα άσχημα που ο 1ος του μήνα αυτή τη στιγμή έχει αρνητικό ROI για το μήνα, Ναι οντως δεν έχει στόχο εμένα. Με βάζει στόχο.:laugh: AngryKoreaMan ti enoeis o poihths me to computeraki anamesa sta podia ? Κανείς άλλος δεν κατάφερε να αντιληφθεί το προσβλητικό μου σχόλιο που "κόπηκε" εκτός απο εσένα και δημιούργησε ολη αυτή την "μανούρα". :woohoo: poker.grΚαι sorry αλλά το "εγώ κρατάω τον λόγο μου" δεν το δέχομαι ως επιχείρημα. Τότε ήταν πρώτη φορά και παραδέχθηκα πως ήταν λάθος μου που δεν σε ενημέρωσα.Και σου είπα οτι ΄ετσι και το ξανακάνεις χωρίς να με ενημερώσεις θα γίνει χαμός.Μόνο κάποιος που δεν ξέρει τον χαρακτήρα μου ή κάποιος αφελής δεν θα με πίστευε.Ή κάποιος που με ξέρει και θέλει να έρθει σε ρήξη μαζί μου θα το έκανε.Διάλεξε και πάρε.Poker.grΕπιλογή μας και ας ξέρουμε ότι αυτό μας στερεί από post με μεγάλη αναγνωσιμότητα (γιατί ο Ελληνάρας όπου δει μανούρα, πρώτος τρέχει). Επέτρεψε μας όμως να την ακολουθήσουμε.Με αυτόν τον τρόπο (να μου διορθώσεις το ποστ) την απέφυγες την "μανούρα" ή την προκάλεσες?poker.grΓια να στο πω αλλιώς, με τη δική σου λογική, όταν με είπες βλάκα επειδή κάνω τη δουλειά μου θα έπρεπε να σου είχα απαντήσει αντίστοιχα και χειρότερα και να αρχίζαμε εδώ πέρα μια χιονοστιβάδα.Ομολογώ οτι με τους χειρισμούς σου την αποφύγαμε( την χιονοστιβάδα.ΤΟ παίρνω πίσω γιατί έκανες σωστά την δουλειά σου.Η όλη ιστορία μαλλον ωφελειμένο θα σε βγάλει.Εδειξες σε όλους την κριτική σου ικανότητα στα πόστ και πως θα αντιμετωπιστούν στο μέλλον απο εσένα.Βγήκες και έκανες τον δικηγόρο σε έναν απο τους καλύτερους σου πελάτες και εβαλες στην θέση του αυτόν που ενω δεν εχει παίξει ποτε του στο site σου και μόνο παρατηρήσεις είναι και ανακατοσούρας (λόγω άγνοιας). Καλα έκανες και μου εσβηνες τα ποστ μου και άφηνες του Sam. Τι θέλω εγώ και μιλάω? Μήπως παίζω στο site σου που θέλω να κάνω και παρατηρήσεις? Καλά κάνεις και ήρθες σε ρήξη μαζί μου και με τον τρόπο σου με απομακρύνεις απο το site. Μόνο πόστ, προβλήματα και απο παιχνίδι καθόλου.Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλα λεω να σταματήσω κάπου εδώ. Νομίζω οτι η συμπεριφορά σου αποτελεί διαφήμιση για το site, για μελλοντικούς σου πελάτες ή για τους ήδη υπάρχοντες.Νομίζω οτι οι αναγνώστες έβγαλαν τα συμπερασμα τους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 PROS POKERGR/PHILTO IXERA AVTO GIA TO EDIT.NOMIZW OMWS PWS EINAI ENA MODERATED FORUM TO OPOIO KATA GENIKES GRAMMES EINAI ARKETA DIKAIO.THA DWSW TO CREDIT STO POKERGR TO OPIO EINAI DIKAIO KAI AMEROLIPTO.EDW PAIDIA EMENA MOU KANANE POST TIN FORMULA I OPOIA TIMWREI TA REBUYS KAI TA IPHILA BUY INS GIA TIN AXIOLOGISI, KATIPOU LIGA SITES THA KANANE. PHIL TIN DOULEIA SOU TIN KANEIS KALA.EGW ETSI NOMIZW.EGW APLWS EIPA NA PAREMVW MIPWS XEFOUSKWSW TO THEMA.AN EKANA LATHOS SORRY. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 "Ομολογώ οτι με τους χειρισμούς σου την αποφύγαμε( την χιονοστιβάδα.ΤΟ παίρνω πίσω γιατί έκανες σωστά την δουλειά σου.Η όλη ιστορία μαλλον ωφελειμένο θα σε βγάλει.Εδειξες σε όλους την κριτική σου ικανότητα στα πόστ και πως θα αντιμετωπιστούν στο μέλλον απο εσένα.Βγήκες και έκανες τον δικηγόρο σε έναν απο τους καλύτερους σου πελάτες και εβαλες στην θέση του αυτόν που ενω δεν εχει παίξει ποτε του στο site σου και μόνο παρατηρήσεις είναι και ανακατοσούρας (λόγω άγνοιας). Καλα έκανες και μου εσβηνες τα ποστ μου και άφηνες του Sam. Τι θέλω εγώ και μιλάω? Μήπως παίζω στο site σου που θέλω να κάνω και παρατηρήσεις? Καλά κάνεις και ήρθες σε ρήξη μαζί μου και με τον τρόπο σου με απομακρύνεις απο το site. Μόνο πόστ, προβλήματα και απο παιχνίδι καθόλου.Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλα λεω να σταματήσω κάπου εδώ. Νομίζω οτι η συμπεριφορά σου αποτελεί διαφήμιση για το site, για μελλοντικούς σου πελάτες ή για τους ήδη υπάρχοντες."Αντώνη αν νομίζεις ότι επειδή είσαι καλός παίκτης (το οποίο είναι αναμφισβήτητο) και ο SamGreek δεν είναι όσο πετυχημένος και ικανός όσο εσύ ή δεν είναι όσο καλός πελάτης όσο εσύ, αυτόματα έχεις το δικαίωμα να γράφεις ότι θέλεις κάνεις μεγάλο λάθος. Εγώ δεν έκανα τον δικηγόρο κανενός. Υποστήριξα την πολιτική του φόρουμ μας με την οποία παραμένω πολύ ικανοποιημένος. Όποιος δεν μπορεί να την σεβαστεί, δεν θα συμμετέχει στο φόρουμ. Αν η συμπεριφορά μου ως υπαλλήλου του Poker.gr σε χαλάει και σε κάνει να μην θέλεις να παίξεις στο site, αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου και απόλυτα σεβαστό από πλευράς μου. Το να μιλάς με άσχημο τρόπο (ειρωνικά/προκλητικά/απαξιωτικά/προσβλητικά) για τον Sam Greek, εμένα ή οποιονδήποτε άλλο δεν σου φέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι είναι επίσης δικαίωμα σου αλλά (από μένα τουλάχιστον) όχι σεβαστό. Απλά πράγματα. "Και σου είπα οτι ΄ετσι και το ξανακάνεις χωρίς να με ενημερώσεις θα γίνει χαμός.Μόνο κάποιος που δεν ξέρει τον χαρακτήρα μου ή κάποιος αφελής δεν θα με πίστευε.Ή κάποιος που με ξέρει και θέλει να έρθει σε ρήξη μαζί μου θα το έκανε.Διάλεξε και πάρε."Το ότι ξέρω τον χαρακτήρα σου δεν σημαίνει και ότι σε φοβάμαι ή ότι δεν θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό επειδή εσύ που είσαι έξυπνος θα με πεις βλάκα ή οτιδήποτε άλλο. Φαίνεται πως από πολύ δίκαιος που έγραφες πως είμαι μετά τον προκριματικά για το WSOP μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έγινα βλάκας και φιμωτής της ελεύθερης γνώμης επειδή δεν σε αφήνω να μειώσεις κάποιον άλλο με τα σχόλια σου στο φόρουμ μας. Ε λοιπόν, μάλλον επειδή από ότι λες με θεωρείς βλάκα με έχεις υποτιμήσει τελικά. Είπαμε, είσαι έξυπνος και είμαι βλάκας, αλλά εντάξει... Και στο κάτω κάτω, αφού είσαι έξυπνος μάθε και λίγους τρόπους (εκτός αν οι τρόποι είναι μόνο για τους βλάκες και το μανούριασμα και ο τσαμπουκάς για τους έξυπνους)."Νομίζω οτι οι αναγνώστες έβγαλαν τα συμπερασμα τους."Να που συμφωνούμε και σε κάτι! End of discussion λοιπόν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Poker.gr έγραψε:αυτόματα έχεις το δικαίωμα να γράφεις ότι θέλεις κάνεις μεγάλο λάθος. Εγώ δεν έκανα τον δικηγόρο κανενός. Υποστήριξα την πολιτική του φόρουμ μας με την οποία παραμένω πολύ ικανοποιημένος.Με την πολιτική σου θα πρέπει να μένουν ευχαριστημένοι οι πελάτες σου και οχι εσύ.Ασφαλώς δεν έχει δικαίωμα και κανείς να γράφει για μένα απαξιωτικά κ.λ.π.Επειδή λοιπόν διαπίστωσα δεν είσαι ικανός να κρίνεις πια ποστ είναι προσβλητικά και πιά όχι και επειδή δεν θα συμμετέχω στο forum να διαγραφεται αυτόματα οποιοδήποτε ποστ περιέχει το ονομά μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2008 SKOPOS MAS EINAI NA PROWTHISOUME TO POKER POU EMEIS AGAPAME.EPISIS AN MPOROUME NA KERDISOUME LIGA LEFTA.EGW SPANIA KERDIZW ALLA EIMAI KAI ATYXOS.EIRINI,EIRINI.ANTONI I SIMMETOXI SOU STO FORUM EINAI SIMANTIKI.PREPEI NA YPARXEI.SE OLA IPARXEI LOGOS KAI ANTILOGOS.O PHILLIPAS EINAI OPWS LEEI IPALLILOS TOY POKER GR.KALWS I KAKWS PREPEI NA KANEI TIN DOULEIA TOU. AS KANOUME EIRINI/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2008 Antonis έγραψε:Poker.gr έγραψε:αυτόματα έχεις το δικαίωμα να γράφεις ότι θέλεις κάνεις μεγάλο λάθος. Εγώ δεν έκανα τον δικηγόρο κανενός. Υποστήριξα την πολιτική του φόρουμ μας με την οποία παραμένω πολύ ικανοποιημένος.Με την πολιτική σου θα πρέπει να μένουν ευχαριστημένοι οι πελάτες σου και οχι εσύ.Ασφαλώς δεν έχει δικαίωμα και κανείς να γράφει για μένα απαξιωτικά κ.λ.π.Επειδή λοιπόν διαπίστωσα δεν είσαι ικανός να κρίνεις πια ποστ είναι προσβλητικά και πιά όχι και επειδή δεν θα συμμετέχω στο forum να διαγραφεται αυτόματα οποιοδήποτε ποστ περιέχει το ονομά μου.[/quote:1oupkxyz]Με την πολιτική μας (και όχι μου, δεν είμαι εγώ το Poker.gr) συμφωνώ πως πρέπει να μένουν ικανοποιημένα τα μέλη του site και όχι εγώ. Δόξα τον Θεό λοιπόν, τα μηνύματα που έχουμε πάρει και που συνεχίζουμε να παίρνουμε για την πολιτική του site γενικότερα και του φόρουμ ειδικότερα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2008 Παρότι είναι η κυρίως δουλειά μου, δεν θα σου πω την αποψή μου.Εαν πιστεύεις οτι απο τους χειρισμούς σου βγήκε κερδισμένο το site που δουλεύεις, η αποψή μου περιτεύει. Επαγγελματίας είσαι και εσύ και ξέρεις.Σε παρακαλώ να κάνεις πράξη την επιθυμία μου, για λόγους τάξεως (αφου δεν θα μπορώ να απαντήσω) να μην υπάρχει καμμιά αναφορά στο forum Σας του ονοματος μου.Νάσαι καλά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts