xafies Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2008 ΧαιρετεΜολις ελαβα μια επιταγη απο το pokerstars πηγα στην Geniki και μου ειπαν οτι επρεπε να κανω λογαριασμο εκει και να περιμενω 2-3 εβδομαδες μεχρι να μου βαλουν τα χρηματα.Αυτο εμενα μου ακουγεται ακριβως το ιδιο με το να πηγαινα κατευθειαν στην τραπεζα που εχω λογαριασμο.Να παω να ρωτησω και σε αλλο καταστημα?Με ποιο τροπο βγαζετε εσεις χρηματα?Δεν ειχα ξαναβγαλει απο την στιγμη που συνεργαστηκαν με την Geniki και νομιζα οτι θα μπορουσα να την εξαργυρωσω κατευθειαν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bouklinio Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2008 me pistotiki karta den mou exei parousiasei kapio problima..apla prepei na perimeneis 48 ores apo to stigmi pou kaneis katathesi ama thes na kaneis analipsi kai molis kaneis analipsi ama thes na ksanakaneis perimeneis alles 3 meres allios tha se skotisoun me stoixeia pou prepei na tous steileis..ola ayta oson anafora pistotiki karta..gia ta ipoloipa de ksero.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2008 File xafiesδες σε αυτό το link μια συζήτηση που έχει γίνει στο παρελθόν εδώ στο φόρουμ. Νομίζωθα σε βοηθήσει.http://www.pokerland.gr/option,com_kunena/Itemid,88889036/func,view/id,7670/catid,3/#7670.html Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
_^ThEo^_ Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2008 παιδια εγω βαζω με paysafe λεφτα.τωρα που θελω να βγαλω υπαρχει καποιος τροπος με χρεωστικη?προσπαθησα μεσω νετελλερ αλλα θελει φωτογραφιες πιστωτικης κλπ.Μεσω clickandpay?Απευθειας?Αν ξερει καποιος ας βοηθήσει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kounamoutas Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2008 Theo οι περισσότερες online poker εταιρίες λειτουργούν πάνω σε αυτό το μοτίβο:Με τον τρόπο που έκανες κατάθεση θα κάνεις και ανάληψη.Τώρα αν μέσω paysafe δεν γίνεται να κάνεις ανάληψη εγώ σου προτίνω να ανοίξεις έναν moneybookers account ( www.moneybookers.com ) να κάνεις μια κατάθεση απο την χρεωστική σου στον λογαριασμό στην moneybookers και απο εκεί να κάνεις μέσω moneybookers κατάθεση στην εταιρία που παίζεις. Αφού κάνεις κατάθεση το minimum ποσό που χρειάζεται κάνε ανάληψη μέσω moneybookers.Τουλάχιστο αυτό έχω κάνει εγώ σε 2 sites που πήγα να κάνω ανάληψη. (Εγώ δεν είχα κάνει κατάθεση με safepay, απλά τα είχα κερδίσει από freeroll).Πάντως το καλύτερο από όλα είναι να ρωτήσεις απευθείας το support στην εταιρία που παίζεις για να πάρεις 100% έγκυρη απάντηση και να μην έχεις και άλλα τρεχάματα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
_^ThEo^_ Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2008 να σαι καλα φίλε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2008 εγω εκανα cash out πριν 10 μερες με netteler , και πριν απο 4 μερες , εβαλα καμια χρηματα στο ποκερσταρς απο τη netteler , τωρα που θελω να κανω cash out μερικα , μου ζηταει να βγαλω πρωτα με netteler το αρχικο μου ποσο και μετα αν θελω να βαλω τα υπολοιπα στo λογαριασμο μου στην τραπεζα pireos.παντος το support του pokerstars ειναι αψογο και απαντουν αμεσως σε ολες τις αποριες αυτες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
_^ThEo^_ Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2008 τελικα εκανα καταθεση κατευθειαν απο την χρεωστικη και τωρα που περασαν 2 μερες για να μπορεσω να κανω cashout παταω κατευθειαν αναληψη στην χρεωστικη και μου λεει not processed και να εποκοινωνησω με το support.Εστειλα mail να δω τι θα μου πουνε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
_^ThEo^_ Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2008 ολα ενταξει.επειδη ειχα φτιαξει 2 λογαριασμους μου ζητησαν επιβεβαιωση των στοιχειων.τους εστειλα το διπλωμα οδηγησης οπως μου ζήτησαν και κατευθειαν μου ξανανοιξαν τον λογαριασμο και εκανα cashout Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts