Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

AYTI EINAI H EROTISI TIS XRONIAS MPORO NA PO GIA OSOUS ENDIAFERONTE NA PIGAINOUN SIXNA STO LAS VEGAS!!GIATI KAKA TA PSEMATA,AMA DEN EXEIS PAEI STO LAS VEGAS EINAI SAN NA MIN PIGES AMERIKI!! E BEBEA!! TI THA PAS NA DEIS TO AGALMA TIS ELEYTHERIAS??DEN PROLAMBENEIS!!!PANTOS KATI AKOUSTIKE OTI MEXRI TELOS TOU XRONOU DEN THA YPARXEI VIZA GIA TOUS ELLINES POU THELOUN NA PANE AMERIKI!!

ALLOI PERIMENOUN POTE THA TOUS KANOUN MONIMOUS STIN DOULEIA GIA NA SOTHOUNE KAI ALLOI PERIMENOUN NA KATARGITHI I VISA GIA NA SOTHOUN EPISIS KAI AYTOI!! THEMI,ME KATALABAINEIS E??

KAI OPOS LEEI KAI O DOCTOR636,AS PAME STO LAS VEGAS KAI META AS PESEI STO GYRISMO TO AEROPLANO!KAI TI EGINE? INCERT COIN!!GAME OVER!!!

Δημοσίευση

PIA PIATA, RE SBOUNIA??EMEIS EAN POTE PIGENAME NA PIASOUME DOULEIA OS PLINTES SE ESTIATORIO H THA EIXAME MAZI MAS PSILO PLINTIRIO PIATON H THA KOBALOUSAME MAZI MAS PLASTIKA PIATA NA DINOUME STOUS PELATES NA TRONE!!TO AFENTIKO THA PATHAINE GERO EGKEFALIKO KAI THA MAS EDIOXNE O ALITIS!!KAI TI EGINE???PROI MESIMERI BRADI KAZINO!THA PERNAME FARMAKA NA MIN KOIMOMASTE KAI XANOUME PASES!XEREIS TI EINAI NA KOIMASE 8-15WRES???XANEIS POLLES PASES!!DOCTOR636,ELA SPITI THEMI NA DOUME EPT ME KALTSA!!

KAI TO SKYLI MESA STO PLINTHRIO PIATON!!KAI TI EGINE?DEN PROLAMBENOUME NA TO KANOUME MPANIO TO SKYLI!XANOUME PASES!

• 1 month later...
  • 8 months later...
Δημοσίευση

Όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, δε θα περιμένουν πλέον στην ουρά για να παραλάβουν το διαβατήριο με βίζα, αλλά θα το παραλαμβάνουν στο σπίτι τους. Όπως ανακοίνωσε η αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, το μέτρο θα ισχύσει από την 1η Απριλίου 2009 και την παράδοση θα κάνει εταιρεία ταχυμεταφορών έναντι αμοιβής. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία ταχυμεταφοράς «Courier Center» θα παραδίδει το διαβατήριο στον κάτοχό του εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης της βίζας για την περιοχή της Αττικής έναντι του ποσού των 4,20 ευρώ, ενώ η παράδοση για την υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιώτικη Ελλάδα θα γίνεται εντός 48 ωρών έναντι του ποσού των 7 ευρώ.

Το κοινό θα κανονίζει απευθείας με την εταιρία ταχυμεταφορών τις λεπτομέρειες της παράδοσης, αφού ολοκληρωθεί η κατάθεση της αίτησης για τη βίζα.

Ωραία πράγματα ρε.......δικό μας το λας βέγκας....ναι

Δημοσίευση

το 2000 οταν ξεκινησα να εργαζομαι σε travel agency η καταργηση της βιζας ηταν απο τα πρωτα που ακουσα οτι θα γινοταν τους επομενους μηνες.Τωρα 9 χρονια μετα οποτε ακουω να λενε για καταργηση της βιζας απλα πεθαινω στα γελια :lol:

Δημοσίευση

ANTE NA DOYME TO 2009 AMA GINEI KANENA THAYMA KAI KATARGITHI H VISA.....TO PASXA POU THA PAO SE EKKLISIA THA PARO LAMPADA POU THA GRAFEI--OXI PIA STHN VISA GIA LAS VEGAS----!!!PERSI EIXA PAREI LAPMADA TZI..AI..TZO GIA AYTO DEN EGINE TIPOTA!!!NAI NAI NAI ..........KAZINO ANESTH.....ALITHOS O NTILER....

Δημοσίευση

Θα καταργόταν η βίζα πέρυσι αλλά ως αντίποινα στο μπλοκάρισμα της Ελλάδος έναντι των Σκοπίων να μπουν στο ΝΑΤΟ με το όνομα Μακεδονία δεν το έγκρινε η κυβέρνηση Μπούς. Να δούμε τί θα γίνει με τον Ομπάμα.

Άσχετο, αλλά κάτι που μου έγινε στην Γερμανία πριν 2 βδομάδες. Γυρνόντας στην Αμερική από Φρανκφούρτη, περνάω από έλεγχο δαβατηρίων και φυσικά δίνω το Αμερικάνικο διαβατήριο με το οποίο ταξιδεύω. Ο γερμανός εκνευρίζεται και με ρωτάει...."Are you also a Greek citizen?" (Είσαι και έλληνας πολίτης?). Του απαντάω "Ναι"...οπότε με ρωτάει άν έχω ελληνικό διαβατήριο...του λέω "οχι...αυτό που έχω στο σπίτι μου έχει λήξει πριν 15 χρόνια και δεν έχω βγάλει καινούργιο αφου ταξιδεύω με το Αμερικάνικο διαβατήριο παντού".....με ρωτάει άν έχω ταυτότητα ελληνική, και είχα την ταυτότητα που έβγαλα πριν 25 χρόνια μαζί μου και του την δείχνω. Μου λέει πως πρέπει να έχω την καινούργια ταυτότητα με τους λατινικούς χαρακτήρες για να ταξιδεύω....καλά, με δουλεύεις ρε φίλε? αφού σου λέω ταξιδεύω με αμερικάνικο διαβατήριο...τί ταυτότητα και πράσινα άλογα? Μου κάνει παρατήρηση πως αυτή την φορά θα με αφήσει να περάσω αλλά όταν ταξιδεύω στην Ευρώπη άλλη φορά να χρησιμοποιώ τα ευρωπαϊκά ντοκουμέντα.

Γέλιο έχει γίνει ο κόσμος όλος! Άλλη φορά θα έχω το ελληνικό διαβατήριο που λέει IOANNIS για το μικρό και να με ρωτάνε γιατί το εισητήριό μου έχει JOHN αφού το όνομά σου είναι IOANNIS και ποιός είναι αυτός ο JOHN? Να τους δείχνω το αμερικάνικο με το σωστό όνομα και να μου κάνουν ξανά παρατήρηση.

Άν δεν περάσεο το VISA WAIVER για την Ελλάδα φέτος, τότε η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει κάτι σαν την Χιλή. Φτάνοντας στο Σαντιάγκο, και πριν περάσεις έλεγχο διαβατηρίων υπήρχε πινακίδα που λέει πως άν είσαι αμερικάνος, θα πρέπει να πας πρώτα στο ταμείο και να πλήρώσεις $100. Όλοι οι άλλοι πολίτες μπορύν να εισέλθουν δωρεάν. Από κάτω γράφει...."This fee is equivalent to the fee that your country charges citizens of Chile for a visa to go to the USA, and the government of Chile believes it is only fair to have reciprocity." LOL