baskont Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2008 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: O BADULA στο Main Event του WSOP!Ο Αποστόλης Καζαντζίδης (BADULA) ήταν ο μεγάλος νικητής του HΕL-LAS VEGAS και θα είναι ο πρώτος Έλληνας παίκτης που θα παίξει στο Main Event του World Series Of Poker με τα χρώματα της Poker.gr Team! Δεύτερος στον απολαυστικό μαραθώνιο χθεσινοβραδυνό τελικό αναδείχθηκε ο bunikos55, ο οποίος θα ταξιδέψει και αυτός στο Las Vegas για να συμμετάσχει σε WSOP Event των 1500$. Τρίτος ο Γιώργος Παυλίδης (pavgeo), μια ανάσα από τα 2 ταξίδια που πρόσφερε το Poker.gr, παρηγορήθηκε με χρηματικό έπαθλο 1200$.Τα συγχαρητήρια μας στους νικητές και καλή επιτυχία στον Αποστόλη για το Main Event, από τα πρώτα μέλη του Pokerland και ενεργό μέλος της online κοινότητας από καιρό! Συγχαρητήρια επίσης στο Poker.gr που για άλλη μια φορά πρωτοπόρησε στον χώρο, προσφέροντας την ευκαιρία στους Έλληνες παίκτες να αποκτήσουν την απόλυτη εμπειρία: τη συμμετοχή στη σημαντικότερη διοργάνωση πόκερ στον πλανήτη, το World Series of Poker!O τελικός του HEL-LAS VEGAS συγκέντρωσε 61 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 50 είχαν καλυφθεί όλο το προηγούμενο διάστημα από τα εξαιρετικά γεναιόδωρα προκριματικά που διοργάνωσε το Poker.gr. Το αργό blind structure με Levels που άλλαζαν ανά 30 λεπτά και το starting stack των 10.000, έδωσαν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να παίξουν πόκερ υψηλού επιπέδου. Σε κανένα σημείο του τελικού τα blinds δεν ήταν σε τέτοιο επίπεδο που να πιέζουν το παιχνίδι ώστε να μειώσουν την ποιότητα του συναγωνισμού! Σε γενικές γραμμές το εγχείρημα της διοργάνωσης ενός τελικού τουρνουά με ιδιαίτερη βαρύτητα ήταν επιτυχημένο!Η Poker.gr Team ταξιδεύει στο Las Vegas στις 28 Ιουνίου. Συνολικά 6 Έλληνες παίκτες θα λάβουν μέρος στα Events του World Series of Poker. Ευχόμαστε να απολαύσουν την εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο και αν βοηθήσουν και οι συγκυρίες, να επιβεβαιώσουν την άνοδο του Ελληνικού πόκερ με μια επιτυχία!Στη φωτό ο Aποστόλης Καζαντζίδης: Παράθεση
moderator Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2008 Πολλά συγχαρητήρια BADULA για τη μεγάλη σου επιτυχία. Εύχομαι ότι καλύτερο στο Λας Βέγκας, όπου είμαι βέβαιος ότι θα ζήσεις μία από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής σου! Παράθεση
Themis Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2008 Κ απο μένα θερμα συγχαρητηρια και ευχες για καλη διασκεδαση - πρωτ'απ'ολα - και για καλη τυχη στο τουρνουα! Παράθεση
_BADULA_ Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2008 Καταρχάς να ευχαριστήσω την poker.gr γι αυτήν την τεράστια ευκαιρία που μου έδωσε να διεκδικήσω ένα πακέτο για το main event που πολύ αμφιβάλω αν ποτέ θα κατάφερνα να πάω από μόνος μου στο wsop .Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία της poker.gr. Σας ευχαριστώ όλους παιδία για τα καλά σας λόγια και εγώ ελπίζω να είναι μία από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου. Παράθεση
matador Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2008 sugxaritiria badula pragmatika polu megalh epitixia elpizw na to diaskedaseis kai na peraseis kala!!!!! Παράθεση
Recommended Posts