Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Παρακαλω σχολιαστε...Αλλα με μεγαλη προσοχη!

Checkor7

Recommended Posts

Θα ξεκινησω καπως ετσι...Δεν με νοιαζουν τα λεφτα που εχασα,γιατι ειχα μπει απλως να παιξω χαλαρα(να χαζεψω πριν κοιμηθω) και στο κατω-κατω ηταν πολυ λιγα!

Το εχετε ακουσει παρα πολλες φορες,το εχουμε πει ολοι κατα καιρους...Μηπως τελικα παιζει τρελο κλεψιμο στo on-line poker???

Eιλικρινα αυτη ηταν η τελευαια φορα που κανω DEPOSIT.Thank god που σε αυτην την παρτιδα επαιζα σε μικρο τραπεζι!

Λοιπον:

TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-70360678-360

played at "Port Sudan" for USD RM from 2008-06-20 18:44 until 2008-06-20 18:46

Seat 1: HotIceeee ($42.91 in chips)

Seat 2: Masieas ($33.45 in chips)

Seat 3: GOTOBETPOKER ($14.56 in chips)

Seat 4: RAMSES_2_1 ($7.84 in chips)

Seat 5: manlepirate ($29.70 in chips)

Seat 6: xysharky ($26.01 in chips)

Seat 7: msBYKIN555 ($30.09 in chips)

Seat 8: dav6829 ($14.97 in chips)

Seat 9: greg54800 ($11 in chips)

Seat 10: Checkor7 ($15 in chips)

ANTES/BLINDS

greg54800 posts blind ($0.15), Checkor7 posts blind ($0.30).

PRE-FLOP

HotIceeee folds, Masieas folds, GOTOBETPOKER folds, RAMSES_2_1 folds, manlepirate bets $1, xysharky calls $1, msBYKIN555 folds, dav6829 calls $1, greg54800 folds, Checkor7 calls $0.70.

FLOP (board cards: TC AH QS )

Checkor7 checks, manlepirate bets $0.90, xysharky bets $6.90, dav6829 folds, Checkor7 calls $6.90, manlepirate bets $27.80 and is all-in, xysharky calls $18.11 and is all-in, Checkor7 calls $7.10 and is all-in.

TURN (board cards: TC AH QS 4H )

RIVER (board cards: TC AH QS 4H QD )

SHOWDOWN

manlepirate shows ( QC QH )

xysharky shows ( AS KC )

Checkor7 shows ( KH JC )

manlepirate wins $3.69, manlepirate wins $22.02, manlepirate wins $44.65.

SUMMARY

Dealer: dav6829

Pot: $71.86, (including rake: $1.50)

HotIceeee, loses $0

Masieas, loses $0

GOTOBETPOKER, loses $0

RAMSES_2_1, loses $0

manlepirate, bets $29.70, collects $70.36, net $40.66

xysharky, loses $26.01

msBYKIN555, loses $0

dav6829, loses $1

greg54800, loses $0.15

Checkor7, loses $15

Παιζω 4 χρονια Poker,αλλα αυτο δεν λεει τιποτα(Και φυσικα δεν λεει...Και δεν κανω πλακα καθολου).Αλλα αυτο που μου λεει εμενα, ειναι ενα πραγμα:Γιατι ρε πο*στη μου οσες φορες εχω κερδισει δεν εχω κερδισει ποτε με αυτον τον τροπο???Και οσες φορες εχω παιξει LIVE δεν εχω χασει επισης ποτε με αυτον τον τροπο???

Πραγματικα θελω καποιες καλες απαντησεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Oso kai na mi mas aresoun, ta bad beats einai mes sto paixnidi kai panta tha einai. Diavase to post pou ekana prin dyo meres. Kai fysika yparxoun kai polyyyy xeirotera, opws ena bad beat pou eriksa prin ligo kairo se ena palikari: eixe JJ eixa T-T kai sto flop skaei kai o tritos J. Kai meta ekana kare.Etsi apla xD .

De pistevw gia kanena logo oti to online poker einai rigged , aploustata giati ta diafora site den exoun kanena kerdos apta bad beats pou ginontai. Miden kerdos kai taytoxrona risko na ipostei pligma i aksiopistia tous..? Dyskola . Oso gia ta live , an kai den exw paikei panw apo 20-30 fores , exoun dei ki ekei ta matia mou....

Twra , sti partida pou anaferesai , mi fantasteis oti eisai kai tooooso mprosta.. ena 68% exeis olo ki olo.

Checkor7 έγραψε:

Παιζω 4 χρονια Poker,αλλα αυτο δεν λεει τιποτα(Και φυσικα δεν λεει...Και δεν κανω πλακα καθολου).Αλλα αυτο που μου λεει εμενα, ειναι ενα πραγμα:Γιατι ρε πο*στη μου οσες φορες εχω κερδισει δεν εχω κερδισει ποτε με αυτον τον τροπο???Και οσες φορες εχω παιξει LIVE δεν εχω χασει επισης ποτε με αυτον τον τροπο???

An meta apo 4 xronia (!!) les kati tetoio kai ferneis ki ena paradeigma pou den htan oute kan bad beat tote apla: to poker den einai gia sena

Δεν ειναι bad beat?Ποιο ειναι τοτε?Ποσο λαθος το επαιξα?Holdemgr το σωστο κειμενο μαρκαρες αλλα δεν του εδωσες την σωστη σημασια μαλλον!

Checkor7 έγραψε:

Δεν ειναι bad beat?Ποιο ειναι τοτε?Ποσο λαθος το επαιξα?Holdemgr το σωστο κειμενο μαρκαρες αλλα δεν του εδωσες την σωστη σημασια μαλλον!

Text results appended to pokerstove.txt

903 games 0.046 secs 19,630 games/sec

Board: Tc Ah Qs

Dead:

equity win tie pots won pots tied

Hand 0: 30.897% 30.68% 00.22% 277 2.00 { QcQh }

Hand 1: 06.866% 01.33% 05.54% 12 50.00 { AsKc }

Hand 2: 62.237% 56.70% 05.54% 512 50.00 { KhJc }

Δεν ξερω αν καταλαβαινω ακριβως ολα αυτα hοldemgr...Thanks παντως που τα εγραψες!

Aπλα η λογικη μου,μου λεει οτι αν βαλω κατω τα δικα του outs για να με κερδισει,σε σχεση με τα δικα μου για να τον κερδισω!Τοτε μου φαινεται πολυ δυσκοκλο να χασω!

Aπλα η λογικη μου,μου λεει οτι αν βαλω κατω τα δικα του outs για να με κερδισει,σε σχεση με τα δικα μου για να τον κερδισω!

Esi den exeis outs gia tpt. Autos exei outs na se kanei outdraw.

To sigkekrimeno provlima den einai 8ema logikis, opote kalitera na empisteuteis to pokerstove

Checkor7 έγραψε:

Μάλλον τις φορές που έχεις κερδίσει με αυτόν τον τρόπο τις έχεις ξεχάσει.

Προφανώς δεν έχεις παίξει αρκετές φορές live.

Αμα είναι bad beat το 65-35 τότε το 96-4 τί είναι? :laugh: :laugh: :laugh:

1ον Μάθετε να χάνετε, οπως πρέπει να ξέρετε και να κερδίζετε.

2ον Πολλή σωστή η απόφαση να εγκαταλείψεις το πόκερ μετά απο 4 χρόνια συνεχών καταθέσεων. Δες το απλά ως χόμπυ(όλα τα χόμπυ στοιχίζουν), ευχάριστη ασχολία κ.λ.π.

Checkor7 έγραψε:

Δεν ξερω αν καταλαβαινω ακριβως ολα αυτα hοldemgr...Thanks παντως που τα εγραψες!

Aπλα η λογικη μου,μου λεει οτι αν βαλω κατω τα δικα του outs για να με κερδισει,σε σχεση με τα δικα μου για να τον κερδισω!Τοτε μου φαινεται πολυ δυσκοκλο να χασω!

I logiki tou pokerstove leei pos tha kerdiseis 56.7 fores stis 100, tha mirastis to pot me ton pekti pou exei tis ntames 5.5 fores kai tha xaseis tis ipolipes.

Opote i afto den itan bad beat i to pokerstove rixnei trelo klepsimo. :lol:

Episeis exo xasei se LIVE eno imoun mprosta 98.2% sto flop(opou egine to all-in), kai exo kerdisei se on-line exontas pre-flop(opou egine to all-in) molis 2.2%

Otan kliseis 4 xronia pezontas poker kai oxi 4 meres opos exeis, ksanagrapse.

Se osous ehoun iponies oti to poker sto internet inai "stimeno", apantao panta to idio:Paixte live poker,ki ap'auta pou tha dite tha pistevete oti to cazino,oi dealers kai oi paiktes inai oloi sto "kolpo". Sovara tora: An pragmatika pisteui kapoios,ite paizi 4 meres ite 4 dekaeties,oti to site tou stini partides,to kalitero pou ehi na kani inai n'asholithi me kati allo...

Μην το λες...μπορεί να έχει χαλάσει το κάνα καλώδιο του ΟΤΕ στο ίντερνετ και να την πληρώσει το online πόκερ ...Κλασσική περίπτωση βλάβης...σου έχω μάστορα για αυτό!!!

:woohoo:

PokerProland.gr επρεπε να λεγεται εδω μεσα!Οχι,εγω δεν ειμαι καλος επειδη παιζω τοσο καιρο(Το εννοω!!!)...Και η αληθεια ειναι οτι παιζω μονο 4 μερες οπως λες (γιατι εσυ φυσικα ξερεις καλυτερα απο εμενα).Sorry που ενω εχω κεντα απο τα τρια πρωτα,ενω ειναι το χειροτερο φυλλο που μπορει να υπαρχει φυσικα,διοτι ειναι τρια διαφορετικα χρωματα κατω και δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει χρωμα!Εκτος αν ανοιξει και 6ο φυλλο.Βεβαια μπορω να φοβαμαι το φουλ οπως και το καρε,αλλα μπορω να φοβαμαι επισης πως μπορει να με απαγαγει και εξωγηινος και να κοιταω συνεχεια πανω!Πιστευω οτι καποιος αλλος απο ολους αυτους που ξερουν ΠΟΚΕΡ θα το πηγαιναν πασο,γιατι θα υποπτοευοντουσαν το πιθανο ΦΟΥΛ-ΚΑΡΕ!

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ" αλλα τουλαχιστον μπορω να λεω την γνωμη μου ελευθερα?

Απλως δεν μου αρεσει να ακουω να μου λες για 4 μερες και μετα ξαναγραψε!Ειμαι ηρεμος,αλλα δεν μου αρεσει να μου λες εμεσα οτι λεω και ψεματα!Δεν μιλησα για Bad Beat εγω...Εγω μιλησα στο να εστιασουμε αν γινεται να μας κλεβουν...

Checkor7 έγραψε:

1. E oxi den einai bad beat.

2. An eixes empiria 4 oron tha ikseres

3. Oxi kai poli alla afto den tha alaze to apotelesma.

File Checkor7 den apantao sinithos se anousia post, alla den to antexo re gamo na zite stin agnia kai na sas aresei.

Ναι ΟΚ αλλα δεν το ανεφερα 1ος εγω το Bad Beat!Αυτο εννοουσα!Τον ορο αυτο τον χρησιμοποιησα μετα για να πω οτι ημουν ατυχος.Εαν πιστευεις επισης οτι ουτε ημουν ατυχος,τοτε ΟΚ!Αλλα ο σκοπος του ποστ ειναι για το αν γινεται κομπινα?Αυτος και κανεις αλλος!

Checkor7 έγραψε:

METAFRASI:

Pio pokerstove? ti einai afto? kanei kai kafe? ego pezo poker ti me niazoun oi aritmoi oi file... na eisai kala pantos! apla i logiki mou, mou leei oti an balo kato ta dika tou outs gia na me kerdisi [(2 den eimaste mono sto pot i mperdeftika?) outs post-flop 1 Q 3 T 2 A sto tern na balo kai 3 4aria? mpa malakies giati kourazome adika?)], se sxesh me ta dika mou gia na ton kerdiso!( den brisko kanena ma kanena outs oute to turn k river k, alla sigoura tha exo polla den ginete) tote mou fenete poli diskolo na xaso ego pou pezo 4 xronia etsi!

File pistepseme iparxoun poli xeirotera. toulaxiston esi eisai pezeis gia tin plaka sou se mikra trapezia spiti sou kai den exeis idea apo odds kai outs. des kapious alous na parigoritheis.

*http://www.youtube.com/watch?v=Zwyv2yOZQbY*

Ti exei i mana re pedia?

Αντε και με ενα WSOP φιλε!Δεν μπορω να σου πω κατι αλλο...Δεν μπορεις να συννενοηθεις!Πρωτα απο ολα ασε με να εχω την δικη μου αποψη πανω στο παιχνιδι,ουτε σου ζητησα να με μαθεις κατι.ΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΕΙΠΑ???

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:"AN ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΕΙΠΑ"

Μα καλα τοσο δυσκολο ειναι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ(που θα παρω):Δεν ξερεις απο Odss,Outs,αριθμους κτλ..Παρατησε το καλυτερα,δεν κανεις κτλ...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ "ΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΕΙΠΑ"

Παιζω για την πλακα μου!Αλλα και Live το ιδιο κανω.Ουτε χανω πολλα ουτε κερδιζω πολλα!Αλλα ουτε καθομαι και ολη την ωρα στον υπολογιστη μπροστα!Ειπα παιζω αλλα ετσι παιζω και LIVE οποτε κατι τετοιο θα επρεπε να εχει συμβει και LIVE αλλα δεν εχει συμβει!Πως να το πω αλλιως?Γιατι δεν εχει συμβει???????????

"ΜΗΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΕΙΠΑ"

Checkor7 έγραψε:

Αντε και με ενα WSOP φιλε!Δεν μπορω να σου πω κατι αλλο...Δεν μπορεις να συννενοηθεις!Πρωτα απο ολα ασε με να εχω την δικη μου αποψη πανω στο παιχνιδι,ουτε σου ζητησα να με μαθεις κατι.ΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΕΙΠΑ???

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:"AN ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΕΙΠΑ"

Μα καλα τοσο δυσκολο ειναι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ(που θα παρω):Δεν ξερεις απο Odss,Outs,αριθμους κτλ..Παρατησε το καλυτερα,δεν κανεις κτλ...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ "ΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΕΙΠΑ"

Παιζω για την πλακα μου!Αλλα και Live το ιδιο κανω.Ουτε χανω πολλα ουτε κερδιζω πολλα!Αλλα ουτε καθομαι και ολη την ωρα στον υπολογιστη μπροστα!Ειπα παιζω αλλα ετσι παιζω και LIVE οποτε κατι τετοιο θα επρεπε να εχει συμβει και LIVE αλλα δεν εχει συμβει!Πως να το πω αλλιως?Γιατι δεν εχει συμβει???????????

"ΜΗΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΕΙΠΑ"

NAI ειναι δυνατο καποιοι να κλεβουνε στο on line ποκερ.ΟΧΙ στα τραπεζια που παιζεις ομως

I moni logiki apantisi sto oti den sou exei tixi sta live einai oti den exeis peksi pola xeria.

To an klevoun einai megali sizitisi. to an klevoun ton mikro-meso pekti einai ali megali sizitisi. to oti oloi den pezoume panta me isous orous einai dedomeno.

To collusion, simpegnia, einai ena idos klopis kai to sinantame sinithos se s&g me liges simetoxes kai se mikres apo apopsi episkepsimotitas platformes-logismika. Den katexo kai polla apo internet alla sta internet cafe oloi oi ipologistes exoun diaforetiko ip kai mpenou taftoxrona opou thes, opote mporeis na baleis tetia grami kai sto spiti sou i stin apothiki sou pou tin diloneis san epixirisi. milao panta me prosopika kritiria, afou i simpegnia mou fenete efkoli kai tin eblepa epi 10 sinexomena bradia se internet kafe tis polis mou. (Eixa petaksei ton pirgo tou PC apo to mpalkoni meta apo bad beat)

To Random Number Generator, genitria tixeon arithmon, einai apla ena programma pou ftiaxnete apo antropo, ara kanei oti thes. Oi eteries den exoun kanenan ma kanenan logo na se klepsoun kai den pistevo pos iparxoun ikonikoi pektes ktl. Apo sizitiseis pou eixa omos me atoma pou exoun grapsei arketes ergatoores se diaforetika logismika mou eipan pos paratirisan mia disanalogi epanalipsi sta mi prosdokomena apotelesmata. Isos kapies platformes gia na iparxei perisotero endiaferon-pektes-anorthodokso pexnidi exoun dosi mia apoklisi eos 5% sta apotelesmata tous aneksartita apo ton pekti pou tha pezei omos.

File an nomizeis oti se klevoun kane cash out kai min ksanapeksis i pigene se ali platforma me megaliteri episkepsimotita.