Antonis Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2008 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Τζέσπερ Χούγκαρντ πρώτευσε στο WSOP Event 36 - $1,500 No-Limit Hold'emΜπράβο Τζέσπερ!!!!!!Πολύ καλό παιδί και πολύ καλός παίκτης. Παίζαμε για αρκετές ώρες μαζί στην Κοπενγχάγη ενω ήταν και αρκετή ωρα chip leader στο FT -4ος τελικά- (μέχρι να μου τις μεταβιβάσει:laugh: ) ενω τύχαμε και στο ιδιο τραπέζι στο San Remo και θυμηθήκαμε τις μονομαχίες μας. Στο San Remo γενικά απεφευγε ο ενας τον άλλον. Κάτι σαν ... φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιαννη.:laugh: :laugh: Χάρηκα ιδιαιτέρως για την νίκη του αυτή, οπως και για την 11 θέση του Samir στο partypoker milion και 3η(?) σε κάποιο event του WSOP. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2008 Μου ειναι παρα πολυ γνωστος σαν φυσιογνωμια αλλα δε μπορω να θυμηθω απο που. Εχω την εντυπωση οτι τον εχω δει σε καποιο video απο αυτα που βλεπω κατα καιρους αλλα δε μπορω να θυμηθω...ισως σε καποιο feature table της ESPN αλλα δε θυμαμαι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2008 Themis έγραψε:Μου ειναι παρα πολυ γνωστος σαν φυσιογνωμια αλλα δε μπορω να θυμηθω απο που. Εχω την εντυπωση οτι τον εχω δει σε καποιο video απο αυτα που βλεπω κατα καιρους αλλα δε μπορω να θυμηθω...ισως σε καποιο feature table της ESPN αλλα δε θυμαμαι...Θέμη έχει 2 FT σε EPT και αλλα 3-4 (εαν θυμάμαι καλά) σε event του WSOP. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts