suckoutmaster_1 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2008 etsi xrhsto!!! ena event akomh menei..kai opws eipame allo to nl holdem..kalh tuxh kai pame gia ft...keep going up!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ConteStinis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2008 Μπράβο το παλικάρι, έτσι θέλει γερά με τσαμπουκά, συγχαρητήρια και από μένα, καλά τους έκανε!!! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο όμως, το παλικάρι τελικά κέρδισε $11.652,9 ή $16.647?Τελικά από φέτος δεν ισχύει στα WSOP events κράτηση του 30% του επάθλου σε παίχτες που δεν είναι από την Αμερική?το λεγόμενο νταβατσόσιμο των Αμερικάνων... ισχύει είναι ράδιο αρβύλα? Αν ισχύει τότε γιατί το ονομάζουν οι Αμερικάνοι το WSOP world και όχι American Series of Poker? Γιατί δεν κάνουν και στην Ευρώπη κάτι παρόμοιο, δηλαδή να κρατάνε από τους Αμερικάνους 30% από τα κέδροι τους και να τα δίνουν στους φτωχούς...Με ποια δικαιολογία των κράτησαν περίπου $5000?τι του είπαν your are not American…Ας βγει κάποιος που ξέρει να μας πει τι παίζει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ConteStinis Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2008 Τελικά κανείς δεν ξέρει αν κρατάνε το 30% από τα κέρδη?, εσύ ρε φίλε Baskont που έχεις επικοινωνία με τα παιδιά δεν σου είπανε τίποτα? Έχει ειπωθεί και σε forums ότι κρατάνε το 30% από τα κέρδη αλλά μου το έχουν πει και offline αρκετά άτομα και θα ήθελα να ξέρω αν ισχύει αυτό πλέον τελικά ή ίσχυε στο παρελθόν μόνο? Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο... Είναι αλήθεια ή ράδιο αρβύλα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts