dimfik Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2008 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ελληνικό Freeroll στο EverestPoker για το Spanish Championship **Γεια σας, Ευχαριστω για την ευκαιρια(μεσο της νικης μου) να διεκδικισω το πακετο των 2500$ του Spanish poker tour αλλα μου ειναι δυσκολο να βρω που θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω το Gold Token($100+9) που κερδισα.Παρακαλω ενημερωστε με εγκαιρως.Και παλι ευχαριστω Παράθεση
moderator Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2008 dimfik συγχαρητήρια για τη νίκη και καλή επιτυχία στο επόμενο τουρνουά. Η σχετική ανακοίνωση του Everest έλεγε το εξής:.....θα δώσει στο νικητή 1 Gold Token ($100+9) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προαγορά στο Direct Entry της Τετάρτης 09/07 για το Πακέτο 2.500$ του Spanish Poker Tour...Δηλαδή κέρδισες ένα τίκετ για το τουρνουά Direct Entry που διεξάγεται σήμερα το βράδυ.. Εντοπίζεις το τουρνουά στο λόμπι και λογικά όταν κάνεις κλικ στο εγγραφή θα σου δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις το Token που κέρδισες (εκτός αν σε έχει ήδη προ-εγγεγραμμένο στη λίστα).. Παράθεση
dimfik Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2008 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου,το εψαξα και χθες και σημερα αλλα το μονο που βρηκα ειναι Παρασκευη 11/7/08 ωρα22.00.για σημερα δεν βρηκα τιποτα ουτε μηνυμα μου εχει ερθη οτι ειμαι εγγεγραμενος σε καποιο τουρνουα.Τι κανω τωρα?? Παράθεση
moderator Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2008 Το καλύτερο είναι να επικοινωνήσεις με το support του Everest για να πάρεις μία έγκυρη απάντηση. Παράθεση
dimfik Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2008 Επικοινωνησε πριν απο λιγο μαζι μου το Everestpoker και μου ειπε οτι αναβαλετε για την Παρασκευη.Ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση
Everest Poker Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2008 Γεια σου dimfik,Ζητώ συγνώμη για τη καθυστέρηση, μόλις είδα το ποστ σου.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Gold Token όποτε και όπου θέλεις. Δεν χρειάζεται να είναι συγκεκριμένα για το Spanish Poker Tour DE.Συγχαρητήρια,Χρήστος Παράθεση
dimfik Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2008 Δεν υπαρχει προβλημα, μου απαντησαν απο το support του Everest,αλλα θα ηθελα πληροφοριες για το που αλλου μπορω να το χρησιμοποιησω? Σε ευχαριστω. Δημητρης. Παράθεση
Everest Poker Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2008 Γεια σου dimfik,Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε τουρνουά έχει προαγορά $100+9.Στη σάλα του Everest Poker μπορείς να δεις όλα τα τουρνουά, στη στήλη Πρόγραμμα Τουρνουά. Αν δεις κάτι που σε ενδιαφέρει χρησιμοποίησε το ως προαγορά. Σε ευχαριστώ,Χρήστος Παράθεση
Recommended Posts