Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ελληνικό Freeroll στο EverestPoker για το Spanish Championship **

Γεια σας, Ευχαριστω για την ευκαιρια(μεσο της νικης μου) να διεκδικισω το πακετο των 2500$ του Spanish poker tour αλλα μου ειναι δυσκολο να βρω που θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω το Gold Token($100+9) που κερδισα.Παρακαλω ενημερωστε με εγκαιρως.Και παλι ευχαριστω

Δημοσίευση

dimfik συγχαρητήρια για τη νίκη και καλή επιτυχία στο επόμενο τουρνουά.

Η σχετική ανακοίνωση του Everest έλεγε το εξής:

.....θα δώσει στο νικητή 1 Gold Token ($100+9) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προαγορά στο Direct Entry της Τετάρτης 09/07 για το Πακέτο 2.500$ του Spanish Poker Tour...

Δηλαδή κέρδισες ένα τίκετ για το τουρνουά Direct Entry που διεξάγεται σήμερα το βράδυ.. Εντοπίζεις το τουρνουά στο λόμπι και λογικά όταν κάνεις κλικ στο εγγραφή θα σου δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις το Token που κέρδισες (εκτός αν σε έχει ήδη προ-εγγεγραμμένο στη λίστα)..

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου,το εψαξα και χθες και σημερα αλλα το μονο που βρηκα ειναι Παρασκευη 11/7/08 ωρα22.00.για σημερα δεν βρηκα τιποτα ουτε μηνυμα μου εχει ερθη οτι ειμαι εγγεγραμενος σε καποιο τουρνουα.Τι κανω τωρα??

Δημοσίευση

Γεια σου dimfik,

Ζητώ συγνώμη για τη καθυστέρηση, μόλις είδα το ποστ σου.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Gold Token όποτε και όπου θέλεις. Δεν χρειάζεται να είναι συγκεκριμένα για το Spanish Poker Tour DE.

Συγχαρητήρια,

Χρήστος

Δημοσίευση

Γεια σου dimfik,

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε τουρνουά έχει προαγορά $100+9.

Στη σάλα του Everest Poker μπορείς να δεις όλα τα τουρνουά, στη στήλη Πρόγραμμα Τουρνουά. Αν δεις κάτι που σε ενδιαφέρει χρησιμοποίησε το ως προαγορά.

Σε ευχαριστώ,

Χρήστος