CharliesGunner Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2008 Singxaritiria Xari .....kai xeretismata ap;o Kypro....8a ta poume ispania Παράθεση
thanoslasvegas Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2008 Γεια σας και από εμένα!Αρκετοί από εσάς θα ακούσατε για εμένα από τον Vladan όπου γνωριστήκαμε εδώ στο WSOP.Είναι το πρώτο μου post στο φόρουμ και γράφω με αφορμή το post του Βασίλη για την εμπειρία του στο πρώτο ζωντανό τουρνουά.Θέλω να πω και διαδικτυακά συγχαρητήρια στον Χάρη. Πραγματικά σε όσους είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα main event από κοντά έχουν νιώσει τα vibes και αντιλαμβάνονται το πόσο δύσκολο είναι να έχεις μια καλή πορεία. Ειδικά για τους Έλληνες που δεν έχουν εμπειρία στο ζωντανά πόκερ rooms.Αλλά τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι αν και δεν έχουμε την live εμπειρία μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες ενός τέτοιου τουρνουά.Κλείνοντας εύχομαι σύντομα να ανοίξουν τα Ελληνικά Καζίνο τις πόρτες τους στο Texas Hold’Em. Παράθεση
luckys Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2008 ΘΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ??ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΘΗΝΑΣ..KEEP WALKING! Παράθεση
Recommended Posts