Themis Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2008 Προσπαθώ να μαζέψω τα διάφορα τουρνουά πόκερ που έχουν προβληθεί σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, σε ξένα τηλεοπτικά κανάλια...Έχω ήδη βρει τα περισσότερα και αναρωτιόμουν αν υπάρχει και άλλος εδώ στο forum με την ίδια... "ψώρα" που ενδεχομένως να έχει ήδη αυτά που μου λείπουν, ώστε να κάνουμε κάποια ανταλλαγή...Αν υπάρχει κανείς λοιπόν... ας μου στειλει ενα PM εδώ ή ας απαντήσει στο post... Thanks! Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2008 re paidia kapoio torrent wste na katevasoume dvd poker gnwrizete?yparxei mia seira pou legetai "going all in" me tous phil laak , esfndiari k hansen.kapoia voh8eia na thn vrw?thn exei dei kanenas?aksizei? euxaristw Παράθεση
Agelos_21 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2008 Αν εισαι τοσο πορομενος οπως λες σιγουρα θα το εχεισ βρει αυτο το ποστ σε ενα αλλο φορυμ...Εγω παντως το βαζω μια φορα..http://tehparadox.com/forum/f73/poker-u ... st-149070/ΥΓ.Αν για καποιο λογο σβηστει πες μου να στο στειλω πμ.. Παράθεση
tonilong Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2008 kalimera,gia osous den to gnorizoun i syndromitiki tileorasi tis On Telecoms prosferei epi 24 orou vasis to european poker channel.Diladi ena kanali mono me poker.Oi de taxytites tis O telecoms sto inetrent theorountai apo tis kalyetres tis agoras.www.adslgr.com Παράθεση
Recommended Posts