posidon1 Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2007 ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ TRUCKING? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gouster Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2007 Αν κατάλαβα καλά με το τι εννοείς trucking, εγώ ξέρω μόνο μια διευθυνση και ειναι μονο για sit n go. Sharkscope.com. Σου επιτρεπει και 5 δωρεαν αναζητησεις την ημερα αν δεν το αγορασεις. Τo cardplayer magazine νομιζω εχει κατι παρομοιο για multi turneys. Δεν γνωριζω ομως εαν θεωρουνται νομιμα και αν τα επιτρεπουν οι αιθουσες, και κατα ποσο χρησιμα ειναι αυτα τα στοιχεια, και αν αξιζουν τα λεφτα τους. Αν εννοεις datamining υπαρχει το spadeeye που βοηθαει κυριως σε table selection. Το datamining σιγουρα δεν το επιτρεπουν οι μεγαλες εταιρειες. Δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα απο αυτα τα προγραμματα. Σου προτεινω να αγορασεις καλυτερα το pokertracker για να αναλύσεις το δικό σου παιχνιδι και με την βοηθεια του gametime+ που ειναι δωρεαν να βλεπεις τα στατιστικα των αντιπαλων σου, που εχεις αντιμετωπισει στο παρελθον. Ελπιζω να σε βοηθησα και καλωςηλθες στο forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts