ConteStinis Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2008 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Νέα στάση η Βουδαπέστη στο "δρομολόγιο" του φετινου European Poker Tour **Μόλις γύρισα από τις διακοπές μου και είδα τώρα το μήνυμα σου φίλε. Σας ζητάω συγνώμη σας χρωστάω μια ενημέρωση:Ο Σύλλογος Φίλων Αγοραίου Έρωτα σας ενημερώνει:‘’Όσοι αρέσκονται στο να συνδυάζουν μία επίσκεψη σε μία όμορφη τοποθεσία μαζί με ένα τουρνουά πόκερ, θα έχουν άλλη μία επιλογή για αυτό το χειμώνα. ’’Εγώ προσθέτω ότι όσοι αρέσκονται στο να συνδυάζουν sex trip και πόκερ δεν θα πρέπει να χάσουνε τα EPT Πράγας (9-13 Δεκεμβρίου) και Βουδαπέστης (28 Οκτωβρίου ως τις 1 Νοεμβρίου) αντίστοιχα.Άσε που έχω γνωρίσει μια Ουγγαρέζα σε μια disco στην Ασπροβάλτα...και τραβηχτήκαμε και μετά και 3 ήμερο ταξιδάκι για να ρίξουμε και γκολ και εκτός έδρας. Πολλά goals… πολύ μας άρεσε. Οι Ουγγαρέζες είναι στην λίστα με τα καλύτερα μέρη για sex trip.Έτσι αυτόματα ακυρώνετε το προγραμματισμένο ταξίδι μου για Βαρκελώνη. (Χώρια που πέφτει το EPT Βαρκελώνη και πάνω στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα κύριοι)Για το EPT Πράγας θα κλείσουμε και οι 5 που είμαστε προς το παρόν εισιτήριο και ξενοδοχείο κεντρικά στην Πράγα. Όχι κοντά στο μέρος που θα γίνει το EPT γιατί είναι μακριά από τα sex clubs και από το κέντρο της Πράγας και οι ταξίτζηδες εκεί δεν αστειεύονται. (έχει και κοριτσάκια καλά και έξω από την Πράγα αν προλάβουμε θα πάμε και εκεί).Έτσι κατά τα τέλη του Αυγούστου (ακόμα είναι νωρίς για Πράγα) θα σας πω και μερικά προτεινόμενα ξενοδοχεία να κλείσουμε όλοι μαζί που είναι κοντά στα sex clubs και κοντά γενικότερα στο όλο πανηγύρι. Στο EPT θα πάμε μια μέρα να παίξουμε σε κανένα τουρνουά και άμα έχει μείνει κανένα φράγκο και θα παίξουμε και λίγο cash.Το επόμενο καλοκαίρι ετοιμάζω και sex trip στην Ταϊλάνδη. Μέχρι τότε ας είμαστε γεροί!!!Doctora και TSINT το τηλέφωνο μου το έχετε... μην διστάσετε να μου τηλεφωνήσετε για περαιτέρω ενημέρωση...Y.Γ. Στην περιοχή Μύλου Θεσσαλονίκης ανοίξαν καινούργια στουντιάκια με Jacuzzis κτλ... Παράθεση
arourel Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2008 pota,gamhsia kai kavgades.... Παράθεση
ConteStinis Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2008 Τι είναι αυτό καινούργιο ρητό εγώ ήξερα το παλιό ρητό που έλεγε sex drugs and rock n roll. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 12 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 12 Αυγούστου, 2008 to lege enas trelos apo to xwrio mou......alla apo mikro kai trelo de lene oti mathaineis thn alitheia? Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 12 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 12 Αυγούστου, 2008 CONTESTINIS,WREA TA LES!DEN YPARXEI MEGALITERI EYLOGIA APO TO NA PHGAINEIS STIS GKOMENES EPI PLIROMI PANTA!!!!RE PIOS EINAI O KALITEROS FILOS TOU ANTHROPOU??? TA LEFTA!!!!! PERNEIS KAI TO KALITERO MONTELO!!! Παράθεση
Recommended Posts