kounamoutas Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Και να ξανακάνεις κατάθεση με το ίδιο account axeman στην ίδια εταιρία παλί θα γίνει. Και 10 χρονών να δηλώσεις ότι είσαι και ψεύτικα τελείως στοιχεία να βάλεις και πάλι θα γίνει η κατάθεση. Το θέμα είναι στην στιγμή της ανάληψης. Εκεί θα έχεις το πρόβλημα. Εκεί είναι που η εταιρία θα σου πεί "Ωπ φίλε εσυ είσαι ανήλικος, συγνώμη δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη και τα λεφτά σου θα πρέπει να κατασχεθούν γιατί δεν διάβασες τους όρους". Γιατί στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό αν έχεις ακούσει ποτέ. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 axeman έγραψε:1ον ξερω να γραφω καλυτερα απο σενα διοτι εβγαλα μεσω ορο 18.2(αντε βγαλε εση τοσο), Φύλε axeman εαν εβγαλαις εσεί μαίσω ωρο 18 εγο θα παίρναγα Πανεπυστιμηο με αυτοί τιν ωρθωγραφεία? Δηλαδή αυτός που εβγαλε Μ.Ο. 13 πώς γράφει? Ασε ξέρω. Μια φίλη μου που είναι Φιλόλογος μας δειχνει γραπτά 18αρηδων οταν εχουμε ακεφιές. :laugh: :laugh: Που πάει ρε η κοινωνία μας με τέτοιους "μορφωμένους" νέους και χωρίς κανένα ιχνος σεβασμού προς τους μεγαλυτερους του?Αγράμματοι-αυτιστικοί-πορδόμαγκες-babyΈλληνες καντε αυτό που "γουστάρετε".Μην ακούτε κανέναν!! Εξάλλου ποιος ξέρει καλύτερα? εσείς που έχετε φάει την ζωή με το κουτάλι ή το πεπόνι ο goingup?:laugh: :laugh: :laugh: Υ.Γ. Πωπω αντε με τέτοια ζώα πιστιρικάδες να βρω γαμπρό για την κόρη μου που είναι και κουκλάρα. Στον γιό του Αλέξη ελπίζω και σε κανα δυο άλλων. :laugh: :laugh: Παράθεση
dangel88 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 antoni swsta ta les alla skepsou pws akoustike se auton...sou thimizei kati h phrasi 'den kanw dialogo mazi sou'? phrasi pou vgainei apo ta xeili toulaxiston tou 90% twn kathigitwn logiko einai na antidrasi.mpike edw pisteuontas oti tha entaxthei se mia omada den perimene tetiou eidous antidrasi. oso gia ton vathmo, prwti likeiou paei to palikari, to mono pou xreiazetai einai na min ourliazei masa sthn taksh kai tha ton parei.. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Antonis έγραψε:axeman έγραψε:1ον ξερω να γραφω καλυτερα απο σενα διοτι εβγαλα μεσω ορο 18.2(αντε βγαλε εση τοσο), Φύλε axeman εαν εβγαλαις εσεί μαίσω ωρο 18 εγο θα παίρναγα Πανεπυστιμηο με αυτοί τιν ωρθωγραφεία? Δηλαδή αυτός που εβγαλε Μ.Ο. 13 πώς γράφει? Ασε ξέρω. Μια φίλη μου που είναι Φιλόλογος μας δειχνει γραπτά 18αρηδων οταν εχουμε ακεφιές. :laugh: :laugh: Που πάει ρε η κοινωνία μας με τέτοιους "μορφωμένους" νέους και χωρίς κανένα ιχνος σεβασμού προς τους μεγαλυτερους του?Αγράμματοι-αυτιστικοί-πορδόμαγκες-babyΈλληνες καντε αυτό που "γουστάρετε".Μην ακούτε κανέναν!! Εξάλλου ποιος ξέρει καλύτερα? εσείς που έχετε φάει την ζωή με το κουτάλι ή το πεπόνι ο goingup?:laugh: :laugh: :laugh: Υ.Γ. Πωπω αντε με τέτοια ζώα πιστιρικάδες να βρω γαμπρό για την κόρη μου που είναι και κουκλάρα. Στον γιό του Αλέξη ελπίζω και σε κανα δυο άλλων. :laugh: :laugh:[/quote:9ckkmm8j]καλα τα λες Antonis , εχει χαλασει η πιατσα...αν σου φερει κανενα και οταν τον ρωτησεις τι επαγγελμα κανει , σου πει : παιζω επαγγελματικα ποκερ , πια θα ειναι η αντιδραση σου?εγω στα 15 , 19 και ειχα , αλλα απο εκθεση και ορθογραφια δεν εχω ιδεα , παλι καλα που υπαρχει και το google.. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 gsbets έγραψε:αν σου φερει κανενα και οταν τον ρωτησεις τι επαγγελμα κανει , σου πει : παιζω επαγγελματικα ποκερ , πια θα ειναι η αντιδραση σου?Ηδη διοργανώνω ενα sitngo σε κάτι φίλες μου και η νικήτρια θα πάρει τον "πούλο" :laugh: Κατι αντίστοιχο σκέφτομαι και για την κόρη μου. Παράθεση
kojima_21 Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Εμείς 15 χρονών τη βγάζαμε με κουρσάκια-Τζίμυ-παγωτό...και συ γερέ ασχολείσαι από τώρα με το Poker;Φάε κανα Γιόκο-Τσόκο καλύτερα και άσε το κουμάρι για αργότερα.Είπαμε όχι άλλα δε θυμάμαι; Παράθεση
Guest Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 XERETE OTI EIMAI STRAVOS ALLA STON TOGO ANILIKWN EIMAI POLI ANTITHETOS.ACELEEDS Παράθεση
Guest Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Antonis έγραψε:axeman έγραψε:1ον ξερω να γραφω καλυτερα απο σενα διοτι εβγαλα μεσω ορο 18.2(αντε βγαλε εση τοσο), Φύλε axeman εαν εβγαλαις εσεί μαίσω ωρο 18 εγο θα παίρναγα Πανεπυστιμηο με αυτοί τιν ωρθωγραφεία? Δηλαδή αυτός που εβγαλε Μ.Ο. 13 πώς γράφει? Ασε ξέρω. Μια φίλη μου που είναι Φιλόλογος μας δειχνει γραπτά 18αρηδων οταν εχουμε ακεφιές. :laugh: :laugh: Που πάει ρε η κοινωνία μας με τέτοιους "μορφωμένους" νέους και χωρίς κανένα ιχνος σεβασμού προς τους μεγαλυτερους του?Αγράμματοι-αυτιστικοί-πορδόμαγκες-babyΈλληνες καντε αυτό που "γουστάρετε".Μην ακούτε κανέναν!! Εξάλλου ποιος ξέρει καλύτερα? εσείς που έχετε φάει την ζωή με το κουτάλι ή το πεπόνι ο goingup?:laugh: :laugh: :laugh: Υ.Γ. Πωπω αντε με τέτοια ζώα πιστιρικάδες να βρω γαμπρό για την κόρη μου που είναι και κουκλάρα. Στον γιό του Αλέξη ελπίζω και σε κανα δυο άλλων. :laugh: :laugh:[/quote:1vw12jai]APANTISI GIA ANTONIANTONI BRAVO,TA LES POLI KALA.NOMIZW PWS AVTA POU LES EKFRAZOUN APOLITA TIN SIMERINI ELLINIKI KOINWNIA.OUTE PANW OUTE KATW,AKRIVWS OPWS TA LES.I MORFWSI MPOREI NA MIN EXASFALIZEI EPAGELMATIKI EPITYXIA ALLA EXASFALIZEI EPIPEDO STO NA SEVESAI TIN ZWI SOU.ANTI NA KOITAXEI NA DIAVASEI KANA VIVLIO KAI NA MORFWTHEI KATHETE KAI GRAFEI O MIKROS SE POKER FORUM MAZI ME TON DISTIXWS ARRWSTO HARDELEFSINA. O OPOIOS MPOREI NA EXEI 2 PTIXIA ALLA XALAEI TOSA LEFTA STA XARTIA KAI TZOGO OSA 2 TETRAMELIS OIKOGENEIES THELOUN GIA NA ZISOUN TON XRONO AVTO.MIKRE MIA SIMVOULI.FYGE KAI MIN XANAPIASEIS XARTI STA XERIA SOU,OUTE NARKWTIKA,ZISE MIA ELEFTERI ZWI.ACELEEDS Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 RE ANTE PANE PIES KANENA UHT STON KYRIO OXI ALLA........... Παράθεση
psfsin Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 hardelefsina έγραψε:Antonis έγραψε:axeman έγραψε:1ον ξερω να γραφω καλυτερα απο σενα διοτι εβγαλα μεσω ορο 18.2(αντε βγαλε εση τοσο), Φύλε axeman εαν εβγαλαις εσεί μαίσω ωρο 18 εγο θα παίρναγα Πανεπυστιμηο με αυτοί τιν ωρθωγραφεία? Δηλαδή αυτός που εβγαλε Μ.Ο. 13 πώς γράφει? Ασε ξέρω. Μια φίλη μου που είναι Φιλόλογος μας δειχνει γραπτά 18αρηδων οταν εχουμε ακεφιές. :laugh: :laugh: Που πάει ρε η κοινωνία μας με τέτοιους "μορφωμένους" νέους και χωρίς κανένα ιχνος σεβασμού προς τους μεγαλυτερους του?Αγράμματοι-αυτιστικοί-πορδόμαγκες-babyΈλληνες καντε αυτό που "γουστάρετε".Μην ακούτε κανέναν!! Εξάλλου ποιος ξέρει καλύτερα? εσείς που έχετε φάει την ζωή με το κουτάλι ή το πεπόνι ο goingup?:laugh: :laugh: :laugh: Υ.Γ. Πωπω αντε με τέτοια ζώα πιστιρικάδες να βρω γαμπρό για την κόρη μου που είναι και κουκλάρα. Στον γιό του Αλέξη ελπίζω και σε κανα δυο άλλων. :laugh: :laugh:[/quote:3tg9y1wp]APANTISI GIA ANTONIANTONI BRAVO,TA LES POLI KALA.NOMIZW PWS AVTA POU LES EKFRAZOUN APOLITA TIN SIMERINI ELLINIKI KOINWNIA.OUTE PANW OUTE KATW,AKRIVWS OPWS TA LES.I MORFWSI MPOREI NA MIN EXASFALIZEI EPAGELMATIKI EPITYXIA ALLA EXASFALIZEI EPIPEDO STO NA SEVESAI TIN ZWI SOU.ANTI NA KOITAXEI NA DIAVASEI KANA VIVLIO KAI NA MORFWTHEI KATHETE KAI GRAFEI O MIKROS SE POKER FORUM MAZI ME TON DISTIXWS ARRWSTO HARDELEFSINA. O OPOIOS MPOREI NA EXEI 2 PTIXIA ALLA XALAEI TOSA LEFTA STA XARTIA KAI TZOGO OSA 2 TETRAMELIS OIKOGENEIES THELOUN GIA NA ZISOUN TON XRONO AVTO.MIKRE MIA SIMVOULI.FYGE KAI MIN XANAPIASEIS XARTI STA XERIA SOU,OUTE NARKWTIKA,ZISE MIA ELEFTERI ZWI.ACELEEDS[/quote:3tg9y1wp]2 tetramelis oikegeneises zoun me 1000$ pou tha sou kostizan ta hu me ton ntsikal? apli logiki kai oxi kontra me sena.... Παράθεση
Guest Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 OXI RE SY 50,000 XAMENA PERSI STON TZOGO. Παράθεση
kojima_21 Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2008 YOKO YOKO ΜΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙ...ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ,ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ... Παράθεση
Recommended Posts