Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχω κατεβάσει το Pocketracker 3 και χρησιμοποιώ ακόμη το trial version.

Δεν το έχω αγοράσει ακόμη επειδή λόγω καλοκαιριού έπαιζα 2 μήνες σε αλλόν υπολογιστή απο αυτόν που παίζω κανονικά.

Το ερώτημα μου είναι: Μπορώ να πάρω τα δεδομένα που έχω στον "προσωρινό" υπολογιστή και να τα πάω στον "μόνιμο" υπολογιστή? Γινεται αυτό ή θα πρέπει να το κατεβάσω πάλι και εκ νέου να το τρέξω απο το μήδεν?

Σημειώνω ότι στο "μόνιμο" υπολογιστή θα το αγοράσω.

Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ

Δημοσίευση

Μπορείς να πάρεις όλα τα hands history που έχεις σε ένα οποιοδήποτε υπολογιστή από τον φάκελο του κάθε poker room (π.χ. pokerstars) και να τα βάλεις σε ένα άλλο υπολογιστή στον φάκελο με τα hands history του ίδιου poker room (pokerstars).

Το pokertracker3 απλά θα τα εντοπίσει από μόνο του (αυτό συμβαίνει μόνο σε συγκεκριμένα δημοφιλή poker rooms) μόλις πατήσεις το auto import aλλιώς manual .

Και τώρα κάτσε να σε πειράξω λίγο.

Ντροπή σου που δεν αγόρασες ακόμα το pokertracker3. Τι περιμένεις ? Είναι σαν να άνοιξες εταιρία και να μην κρατάς λογιστικά. Και αν κρατάς λογιστικά χειρόγραφα πάλι ντροπή σου, ζεις στο 2008 δεν έχεις ακούσει τίποτα για τα λεγόμενα έμπορο λογιστικά προγράμματα ERP. Εγώ εδώ έχω μέχρι και το καλύτερο calculator για να ξέρω ακριβώς πόσο είμαι underdog και πόσο είμαι favorable, pot odds κτλ…(σχεδόν όλα αυτά που σας αναλύει ο SamGreek μετά την παρτίδα, εγώ τα ξέρω την ώρα που παίζω, ξέρω τι aggressive factor έχει στο turn ο αντίπαλος την ώρα που παίζω, ξέρω ακόμη μέχρι τι καιρό θα κάνει αύριο για να πάω για μπάνιο ) δεν μου ξεφεύγει τίποτα από μαθηματικής απόψεως. Άσε που ψάχνω να βρω και λογισμικό που να κάνει και φραπέ γιατί βαριέμαι να τον κάνω monos mou. Θεσσαλονικιός είμαι τι περιμένεις........ χαλλλλαρά. Οργανώσου.

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο φίλε μου. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι αλλά όντως τα hand histories διαμορφώνουν όλα τα στατιστικά στο pokertracker.

Χαλαρρρρρός είμαι και εγώ γιαυτό δεν το αγόρασα ακόμη (αν και οχι Σαλονικιός :) ). Απλά δεν ήταν αυτός ο υπολογιστή που παίζω γιαυτό δεν έκανα ακόμη την αγορά του και είπα ας περιμένω μέχρι να γυρίσω αθήνα. Πάντως απο το trial version το προγραμματάκι είναι θησαυρός.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσίευση

Άνοιξα πριν λίγο pokerstars+pokertracker3 για να παίξω cash και έκανε μια αναβάθμηση γρήγορη το pokerstars.

Κάθησα κανονικά σε τραπέζια αλλά δεν κάνει με τίποτα import τα hands. Παίρνω αυτό το μήνυμα σε κάθε hand που παίζω.

2008/09/03 01:52:25: PokerStars: Error: Invalid hand history line

Μόλις πριν 6 ώρες έπαιζα κανονικά. Φταίει η αναβάθμηση που έκανε το λογισμικό?

Όποιος παίζει pokerstars και χρησιμοποιεί pokertracker3 μπορεί να τσεκάρει μια λίγο, αν του κάνει κανονικά import τα hands?

WTF...