arourel Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ(ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΕΩΣ 15 ΜΕΡΕΣ)ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ(ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ:1)Η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΑΓΟΡΩΝ 600 ΕΥΡΩ..ΑΝ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ POKER.GR 1500 ΕΥΡΩ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ;2)ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΟΥ,ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΧ.12%..ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΩ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ(ΚΕΡΔΩΝ ΠΟΚΕΡ ΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΚΕΡ) ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΩ?? Παράθεση
skoty1000 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 ego xrisimopio pre paid kyproy 3 me 4 to poli meres analipsiapo poker gr kai ful tilt Παράθεση
arourel Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 exeis na kaneis kairo analipsi??pote htan h pio prosfath??otan evgales th sigkekrimenh karta sou zitithikan tpt dikaiologitika.??.dioti piga sth pirws kai mou zitousan ekatharistiko gia n mou ekdwsoun proplirwmenh!!!!!!! Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 Prepaid της Κύπρου φίλε!Σου λύνει τα χέρια. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 OK PAIDIA EYXARISTW..THA TH DOKIMASW..APLA MIA EROTISI AKOMA:TI ORIO ANALIPSIS EXEI??? Παράθεση
skoty1000 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 EGO EXO KANI MEXRI 7000EVRO APO TO TAMIO Παράθεση
stormy Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 Υπάρχει και η, τώρα, Alpha Bank Enter Visa (παλιά Visa Electron) η οποία την ίδια δουλειά κάνει με την Prepaid της Κύπρου αλλά δεν έχει όλες αυτές τις περιττές χρεώσεις που έχει η Κύπρου. Προσωπικά την χρησιμοποιώ από το 2003 για αγορές κτλ και ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα είτε τη χρησιμοποιούσα ως "visa" αν δεν υπήρχε η επιλογή "visa electron", είτε μέσω paypal και όποτε χρειάστηκε να μου επιστραφούν κάποια χρήματα στη κάρτα από αγορές δεν είχα προβλήματα. Επιπλέον χρησιμοποιώ και το Alpha Web Banking για να ελέγχω τι γίνεται με το λογαριασμό μου. Αν βέβαια θέλεις πιστωτική είναι άλλο θέμα, αλλά δε νομίζω ότι η prepaid της Κύπρου είναι καλύτερη από την αντίστοιχη της Alpha.Όσον αφορά τα όρια ανάληψης συνήθως σε αυτές τις κάρτες μπορείς να το καθορίσεις εσύ σε ότι ποσό θέλεις, για να μην έχεις και τρεχάματα Παράθεση
kojima_21 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 ΑΓΟΡΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΜΙΑ VISA DEBIT CARD ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ 3-4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ...Η ΚΥΠΡΟΣ Παράθεση
arourel Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2008 ekana aithsh mesw tou site ths kuprou gia proplironmeni...sth eurobank mas exoun priksei....kai oute thelw na mpekw me pisotikes..euxaristw gia tis apantiseis sas Παράθεση
ToNy Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2008 εχει η κυπρου καποιο συστημα για να ελεγχεις το λογαριασμο απο το ιντερνετ?? Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2008 Nai.Egw exw tin laiki prepaid kai apla tha simplirwseis sto site tous mia forma kai tha mporeis na xrisimopieis to laiki ebanking gia online elexous kai alla polla! Παράθεση
Recommended Posts