Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Το πήρα απόφαση.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών των forum είναι ανεγκέφαλοι και άσχετοι που δεν θέλουν να μάθουν πόκερ. Η πλάκα είναι οτι νομίζουν οτι είναι και καθηγητές. Εαν μου δινόταν η δυνατότητα να αποκλείσω κάποια μέλη και να μην βλέπω τα μηνυματά τους θα τους απέκλεια όλους εκτός απο 10 μέλη που ξέρουν πόκερ ,και αλλα 10 που εκτιμώ ως άτομα, οχι παραπάνω.

Τέτοια κατάντια!!!

Poliscas τα μηνύματα που έσβησες περιείχαν μαθήματα πόκερ και απλώς έλεγαν σε κάποιον να σταματήσει την μουρδολογία για να πάει η κουβέντα παρακάτω. Τ'ετοια βρισιά!! Εδειξες απλά οτι είσαι άσχετος απο πόκερ και ανεγκέφαλος. Οποιος φωνάζει την μαμά του, θα σβήνεις το ποστ του άλλου?

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών αδυνατει να δει το συμφέρον της γιατι δεν διαθέτει το απαιτούμενο μυαλό.

Νομίζω οτι αρκετά ασχολήθηκα, μήπως και κάποιος μάθει. Το κακό ήταν οτι και εγω ήθελα να ακούσω την άποψη αυτών των 10 καλών και να τα πω μαζί τους μήπως πάρω και εγω κάτι αλλα δεν μας αφήνει η μπουρδολογία άσχετων. Νομίζω οτι πρέπει να τελειώνω μαζί σας. Το είχα άλλωστε υποσχεθεί και στον ευατό μου και σε κάποιους φίλους.

Καλή τύχη θα σας χρειαστεί με το μυαλό που έχετε.

Υ.Γ. Poliscas στα πλαίσια της φασιστικής πολιτικής που έχεις επιβάλει στο forum μπορείς να το διαγράψεις γιατί περιέχει ειρωνικά σχόλια για το σύνολο των μελών σου και για εσένα.

Μπορώ να αναγνωρίσω στον Γιώργο οτι δεν μου διέγραψε κανένα ποστ ακόμα και το τελευταίο. Απλά ντροπή σου.

Δημοσίευση

Αν εννοείς "φασιστική πολιτική" το ότι χαρακτήρισες αυτά που έγραψε ένα άλλο μέλος του φόρουμ μπουρδολογίες, ανοησίες κτλ τότε μάλλον έχεις μπερδέψει τα πράγματα.

Βλέπω ΄οτι συνεχίζεις να κρίνεις τους ΄άλλους ως ανεγκέφαλους και άσχετους. Νομίζεις ΄ότι υπό αυτούς τους ΄όρους μπορεί να γίνει διάλογος σε οποιοδήποτε φόρουμ;

Η βασική αρχή του διαλόγου φίλε Αντώνη είναι ΄ότι πάνω από ΄όλα σεβόμαστε τους συνομιλητές μας. Αν δεν υπάρχει αυτή η απαράβατη θεμελιώδης αρχή, απλά δεν υφίσταται διάλογος, αλλά τσαμπουκάς, μαγκιά, νταιλίκι και ότι ΄άλλο μπορείς να πεις, ΄όχι ομως διάλογος.

Εγώ ειμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω την ανταλλαγή απόψεων στο φόρουμ και δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά χαρακτηρισμούς, προσωπικές ύβρεις, μειωτικές επιθέσεις και ότι ΄αλλο χαλάει τη ροή της συζήτησης από κανέναν.

Αν νομίζεις ότι είσαι αλάθητος, ή ότι είναι υποτιμητικό να συζητάς με ανεγκέφαλους και ηλίθιους, τότε απλά μην συμμετέχεις στις συζητήσεις.

Κλειδώνω και το θέμα εδώ για να μην ΄εχουμε επιπλέον περιττή συνέχεια στο ζήτημα. Αν θέλεις να το συζητήσουμε σε προσωπικό επίπεδο στείλε μου ΠΜ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...