Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πάρα πολύ καλά τα πήγες djroof... Το να βγεις 9ος σε τόσο μεγάλο field είναι πραγματικά κάτι πολύ δύσκολο...

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή σου εμφάνιση... Ελπίζω να έχεις πολλές τέτοιες και ακόμη καλύτερες στο μέλλον...;)

Δημοσίευση

b00kz έγραψε:

@TheGamester haha kai egw hthela na valw avatar ton hellmuth

Sorry φίλε μου που σε πρόλαβα... B) Πάντως αν τον βάλεις και εσύ δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Ειδικά αν βρεις μια φωτογραφία καλύτερη από αυτή που έβαλα εγώ, είμαι μαζί σου...;)

• 1 month later...
Δημοσίευση

Η δημοσιευση του djroof μου εδωσε μια ιδεα: Οσοι πετυχαινουν καπιοια μεγαλη επιτυχια στο ποκερ, ειτε αυτη ειναι διακριση σε καποιο μεγαλο online τουρνουα ειτε αυτη ειναι εισαγωγη σε καποιο τουρνουα live ειτε ακομα καλητερα και διακριση σε καποιο live τουρνουα :ohmy: μπορουν να το που εδω. Καλο βεβαια θα ηταν να διμιουργηθει καποια ειδικη κατηγορια στο forum. Ειναι πολυ σημαντικο να πεις μια επιτυχια σου στο ποκερ σε ανθρωπους οι οποιοι θα καταλαβουν το μεγεθος της.

Α και κατι ακομα. djroof..... good job.;)

Δημοσίευση

Φίλε venily, καλή η ιδέα σου! Αν θέλετε ανοίγουμε κάποια ενότητα στο φόρουμ ή ακόμη μπορούμε να δημιουργήσουμε κι ένα blog (ημερολόγιο) μέσα στο pokerland, όπου εκεί η παρουσίαση και η παρακολούθηση θα είναι ακόμη πιο εύκολη.

Για παράδειγμα έπειτα από 20-25 post στο φόρουμ θα είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις την εξέλιξη ενώ μέσα στο blog μπορείς να επιλέξεις εβδομάδα, μήνα κλπ, να βάλεις τα στιγμιότυπα κι άλλα πολλά!

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή από τους φίλους μας μπορώ να στήσω το blog σε μερικές ωρίτσες...Το θέμα είναι ασφαλώς να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ιδέα και από τους υπόλοιπους. Όσο για τις τεχνικές λεπτομέρειες αυτές είναι το τελευταίο.