djroof Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2006 Eipa to bradaki na paixo se ena tournoua na perasei i ora mexri na arxisei to All Star Game sto baseball... 6$ Buy In .... apotelesma 9os kai 146$ braveio! Παράθεση
moderator Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2006 Μπράβο djroof, άντε και εις ανώτερα!ΥΓ: Δοκίμασε πάλι να ανεβάσεις το screenshot γιατί μάλλον είχε κάποιο πρόβλημα ο φάκελος, το οποίο μόλις διόρθωσα. Παράθεση
djroof Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2006 gamoto den einai kai toso kali... Παράθεση
moderator Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2006 Βλέπω ότι ο πρώτος πήρε δύο χιλιάρικα έτσι; Παραλίγο.. Παράθεση
djroof Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2006 Nai peire 2043$ Παράθεση
TheGamester Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2006 Πάρα πολύ καλά τα πήγες djroof... Το να βγεις 9ος σε τόσο μεγάλο field είναι πραγματικά κάτι πολύ δύσκολο... Συγχαρητήρια για την πολύ καλή σου εμφάνιση... Ελπίζω να έχεις πολλές τέτοιες και ακόμη καλύτερες στο μέλλον... Παράθεση
b00kz Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2006 well done dude @TheGamester haha kai egw hthela na valw avatar ton hellmuth Παράθεση
TheGamester Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2006 b00kz έγραψε:@TheGamester haha kai egw hthela na valw avatar ton hellmuthSorry φίλε μου που σε πρόλαβα... Πάντως αν τον βάλεις και εσύ δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Ειδικά αν βρεις μια φωτογραφία καλύτερη από αυτή που έβαλα εγώ, είμαι μαζί σου... Παράθεση
venily Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2006 Η δημοσιευση του djroof μου εδωσε μια ιδεα: Οσοι πετυχαινουν καπιοια μεγαλη επιτυχια στο ποκερ, ειτε αυτη ειναι διακριση σε καποιο μεγαλο online τουρνουα ειτε αυτη ειναι εισαγωγη σε καποιο τουρνουα live ειτε ακομα καλητερα και διακριση σε καποιο live τουρνουα :ohmy: μπορουν να το που εδω. Καλο βεβαια θα ηταν να διμιουργηθει καποια ειδικη κατηγορια στο forum. Ειναι πολυ σημαντικο να πεις μια επιτυχια σου στο ποκερ σε ανθρωπους οι οποιοι θα καταλαβουν το μεγεθος της.Α και κατι ακομα. djroof..... good job. Παράθεση
djroof Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2006 ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΦΙΛΕ...THANKS Παράθεση
moderator Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2006 Φίλε venily, καλή η ιδέα σου! Αν θέλετε ανοίγουμε κάποια ενότητα στο φόρουμ ή ακόμη μπορούμε να δημιουργήσουμε κι ένα blog (ημερολόγιο) μέσα στο pokerland, όπου εκεί η παρουσίαση και η παρακολούθηση θα είναι ακόμη πιο εύκολη.Για παράδειγμα έπειτα από 20-25 post στο φόρουμ θα είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις την εξέλιξη ενώ μέσα στο blog μπορείς να επιλέξεις εβδομάδα, μήνα κλπ, να βάλεις τα στιγμιότυπα κι άλλα πολλά!Αν υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή από τους φίλους μας μπορώ να στήσω το blog σε μερικές ωρίτσες...Το θέμα είναι ασφαλώς να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ιδέα και από τους υπόλοιπους. Όσο για τις τεχνικές λεπτομέρειες αυτές είναι το τελευταίο. Παράθεση
TheGamester Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2006 Συμφωνώ απόλυτα με την δημιουργία ενός τέτοιου blog... Πάρα πολύ καλή ιδέα και μακάρι να υλοποιηθεί...TheGamester Παράθεση
djroof Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2006 ΡΕ ΜOD ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ??????ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΕΓΩ !!!! Παράθεση
venily Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2006 Οντος πολυ καλη η ιδεα του block Την κυριακη κερδισα συμμετοχη στο 2#Εvent του WCOOP της PokerStars οποτε ελπιζω να εγκαινιασω πρωτος το block Παράθεση
djroof Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2006 Good luck my friend Παράθεση
Recommended Posts