sofianos8891 Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2008 an thes koita sth selida pou pires to rakeback(px rakeback.com) to status sou.exei egkrithei to rakeback?exeis parei kanena mail apo th full tilt oti egine kati tetoio? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Havalencia Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2008 Μόνο από τη rakeback έχω πάρει mail έγκρισης. Τους έστειλα mail να δω τι παίζει αλλά είναι σε διακοπές. Μάλλον εις αύριο τα σπουδαία! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
labKK Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2009 Ρε παιδιά επειδή το θέμα με ενδιαφέρει άμμεσα και βλέπω ότι τα ποστ είναι λίγο παλιά.Ισχύουν ακόμα αυτά που λέτε?Αν έχω καταλάβει καλά: αν παίξω για παράδειγμα 10 sng των 10+1 και έχω δώσει rake σύνολο 10$ ,θα πάρω πίσω 3$ ??? Συνεχίζεις να παίρνεις full tilt points ???Ιδανικό μου φαίνεται αυτό.Η παγίδα που είναι?Ή μήπως υποτίθεται ότι το site μέσω του οποίου κάνεις την εγγραφή για full tilt κάνει διαφήμιση στο full tilt? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2009 Όλα αυτά για το rakeback ισχύουν! Δηλαδή σημαίνει ότι θα πάρεις πίσω το 27% του συνολικού rake που έχεις παίξει! Το πρόβλημα είναι ο λογαριασμός πρέπει να ανοιχτεί εκείνη τη στιγμή και στα στοιχεία που συμπληρώνεις να βάλεις σε μία επιλογή θα πρέπει να βάλεις τα στοιχεία της εταιρίας που θα σου προσφέρει το rakeback! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
p4rasite Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2009 Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι κερδιζουν αυτοί που σου δίνουν το rakeback??Πληρώνεις κάποια συνδρομή??Και κάτι τελευταίο, έχω ακούσει ότι τα micro limits στην Tilt είναι πολύ σφιχτά και δύσκολο να κερδίσεις σε σχέση με άλλα sites (cash πάντα)...ισχύει αυτό??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2009 p4rasite έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι κερδιζουν αυτοί που σου δίνουν το rakeback??Πληρώνεις κάποια συνδρομή??Και κάτι τελευταίο, έχω ακούσει ότι τα micro limits στην Tilt είναι πολύ σφιχτά και δύσκολο να κερδίσεις σε σχέση με άλλα sites (cash πάντα)...ισχύει αυτό???http://en.wikipedia.org/wiki/Affiliate_marketing Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts