karraldo Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2008 kalispera.... sti pokerstars eida oti tha mpei ena neo paixnidi baduji. opoios kserei perisotera gia auto gia to pws paizete kanones as postarei... Παράθεση
arourel Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2008 edw ginetai mia kalh perigrafh:http://en.wikipedia.org/wiki/Badugi Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2008 evale kai baduji i pokerstars??oleeeee Παράθεση
skoty1000 Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2008 edo imai ptagmatika PRO THA SE SKISO CRF.ALITHIA POS PEZETE; Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 loipon an kai den eimai kalos se ayta tha propathiso na eksigiso . moirazontai se oloys toys paiktes 4 filla kai ola ta pontarismata einai limit.otan einai treis kai pano paiktes sti partida iparxei cap sta 4 pontarismata an einai dio tote einai unlimited.skopos toy paixnidioy einai na ftiakseis oso ton dinaton xeirotero sindiasmo fillon(o assos metraei gia low) eno taytoxrona prepei na einai ta 4 filla soy diaforetiko xroma.etsi o kaliteros sindiasmos einai:Ad :2c :3h :4s kai antistoixa oloi oi alloi sindiasmoi me 4 diaforetik xromata me a234 .meta pame sto a235 a245 a345 a236 ktl ktl.to paixnidi paizete me treis giroys allagon ara sinolika exei 4 giroys pontarismatos.an sto telos kaneis den exei fillo me 4 diaforetika xromata i exei zeyrarosei metraei i kaliteri aifilia sta 3 fila .etsi an px oi dio paiktes exoynAh :7h :5s :2c kai o allos :Ad :6c :6s :2s apo ton proto akironete to :7h ara exei a25 kai apo ton alo to :6s ara a26 opote xanei .scoty hu stis 28 toy minos ??soy afino ligo xrono na to meletiseis . Παράθεση
Recommended Posts