marios_521 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Γειά σας.Είμαι νέος στο πόκερ, αλλά επειδή έχω ιδιόμορφο ωράριο, έχω μελετήσει πάρα πολύ τους τελευταίους 2 μήνες.Μέχρι σήμερα παίζω σε όρια :- FL 0,25-0,50 και μερικές φορες 0,50-1- ΝL 0,05-0,10 , 0,10-0,25 και 0,25-0,5Η ρουτίνα μέχρι σήμερα είναι η εξής:Κάνω deposit 15 έως 40 δολάρια και καμμια παίζοντας καλά κερδίζω. Επειδή είμαι απείθαρχος όμως (κατι και το αλκοολ αργα το βράδυ) τα χάνω σε μια-δυο μέρες.Κάποια φορα είχα καλά κερδη.Φτάνω στο θέμα.Άκουσα τον hellmuth να λέει ότι τα χαμηλά stakes είναι δυσκολα γιατι όλοι τα παίζουν όλα και πολλες φορες βγάζουν "μαγικό χαρτι" στο τέλος.Επίσης ενω θέλω να παίξω καλό πόκερ, δεν μου εμπνέει η ατμόσφαιρα με τα λεπτάκια. Ούτε η θέση μετράει, ούτε τα αρχικα τους χαρτια κοιταζουν οι τύποι... τίποτα. Ασε που δεν το διασκεδάζω.Σε λίγες μέρες θα παρω κατι λεφτα απο τη δουλειά μου. Μπορώ άνετα να καταθέσω 300 δολλάρια.Λεω λοιπον να αλλάξω επίπεδο και να παιζω λίγα παιχνίδια, 1 τραπέζι και προσεκτικά. Να μοιραζω τα ποσα αναμεσα σε sng 9 ατόμων και σε cash games.Τι λέτε?Τι επίπεδο να πάω?Υ.Γ. λέω να παίξω στο Everest poker. Μου αρέσουν πολύ τα γραφικά. Επίσης απευθύνεται σε "μικρούς" παίκτες.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 marios_521 έγραψε:Άκουσα τον hellmuth να λέει ότι τα χαμηλά stakes είναι δυσκολα γιατι όλοι τα παίζουν όλα και πολλες φορες βγάζουν "μαγικό χαρτι" στο τέλος.Επίσης ενω θέλω να παίξω καλό πόκερ, δεν μου εμπνέει η ατμόσφαιρα με τα λεπτάκια. Ούτε η θέση μετράει, ούτε τα αρχικα τους χαρτια κοιταζουν οι τύποι... τίποτα. Ασε που δεν το διασκεδάζω.Τι λέτε?Τι επίπεδο να πάω?Ean thes na vgaleis siga siga lefta meine sto NL10$.To oti sta xamila stakes opws anafereis oi paixtes paizoun any two kai kinigane draws mexri telous tha prepe na se xaropoiei.Ean de mporeis na vgazeis stathero kerdos sto NL10$ kai sto NL25$ ,de exeis elpida na kaneis tipota se ypsilotera stakes,para mono na xaseis ta 300$ tou misthou sou kai tou epomenou misthou ktl.Ean thes na peraseis kala opws les ,parolo pou tha xaseis ta lefta sou,aneva stakes. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις φιλε.με 300 δολλαρια bankroll , πρεπει να παιζεις χαμηλα stakes.ομως το επιπεδο στο 0.25/0.50 ειναι αρκετα καλο , μιλαω για ποκερσταρς , αφου στο τραπεζι συνηθως υπαρχουν 2-3 supernova που παιζουν multitabling 25 τραπεζια (slythefly , gerimgni , kawaird , loldonkam3nt , αυτοι ειναι stadar σε ολα τα table 24 ωρες το 24αωρο )οποτε με 25-30 buy in σε αυτα τα stakes , δεν ειναι και εντελως αυτοκτονια για το bankroll σου. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Θα αξίζει τον κόπο?Τα SNG μήπως είναι καλύτερα? Ας πουμε 5 δολ buy-in.(Μια μερα είδα σε τραπέζι κάτω απο 0,25 ΒΒ καποιον σουπερνοβα.... τα έχασα. πώς κολλάει αυτό?) Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 κολαει αμα παιζεις 30 tables ταυτοχρονα.τα 5 δολλαριων sng ειναι οτι καλητερο για το bankroll σου.θα σου προτεινα heads up αν ειναι καλος(pokerstars που εχει καλο rake)6 ατομων sngκαι καποιες φορες το 45αρι. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 στα Heads Up είμαι καταστροφήΣτα 6-9 ατομα SNG είμαι ΟΚΣτα 45 άτομα τα παω πολυ καλα,ειδικά αν δεν είναι turbo.Μπορεί να δοκιμάσω κατα βάση σε 10 δολλαρια SNG 9(εννοουσα πρίν ... που κολλάει ο σουπερνοβα σε τοσο μικρό τραπέζι. τι σχέση έχει. υποτιθεται ότι είναι μεγάλος πελατης)gsbet... ευχαριστώ για την επιμονή να μου απαντάς! Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 NL25$ NL50$ Supernova poly poly poly dyskolo.Silverstar kai Goldstar isws ,Platinum exw dei elaxistous,Supernova de exw dei pote kanenan sto Nl25 oute sto 50.O monos tropos einai ean pezei NL50$ oli mera 24/7 5 diaforetika atoma me bardies ,alla sovara twra kai pali den ginetai.Enas filos mou epeze persy 10wres almost daily NL50$ kai NL100$ gia 6 mines gia na ginei supernova.Epese se platinum kai twra me peripou 3 wres daily++ NL400$ pali de mporei na paei supernova.To pio pithano einai paixtes poly megaliteron limits na epesan gia na pexoun me kana filaraki tous,h gia na pexoun gia plaka sto relanti.Gia tou logou to alithes http://www.pokerstars.com/vip/calculator/Sto thema mas twra ,me 300$ bankroll de eisai gia NL50$ (6bi) gia kanena logo. Παράθεση
ConteStinis Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Φιλαράκι εγώ πάντως με $300 bankroll δεν θα έπαιζα καθόλου cash. Και ειδικά άμα ήμουν και απείθαρχος και σαν χαρακτήρας, δεν θα έπαιζα ποτέ cash game. Θα έπαιζα 60 τουρνουά $5 ΜΤΤ (με guarantee cash) να ευχαριστηθώ και πόκερ. Τουρνουά φιλαράκι. Και αν είχα και κέρδη ...κατευθείαν μετά cash out...cash out, όχι cash game...cash out. Και δεν θα έπινα όταν έπαιζα πόκερ, μειώνει την αίσθηση του φόβου...και χάνετε ο έλεγχος...Γενικά πριν το sex και το πόκερ απαγορεύεται το alcohol. Άντε μόνο ένα ποτηράκι το πολύ μόνο για χαλάρωμα. Άντε καλή τύχη ρε φίλε. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Κατ' αρχήν, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.AngryKoreaMan....εννοούσα 0.50 και οχι 50 όρια.ConteStinis...Πολύ ευχάριστο το μήνυμα σου. Μάλλον θα κάνω αυτό που λες. Θα χαρώ πόκερ και θα μαζεύω και τίποτα. Αν ανεβάσω το ποσό θα παίζω σε μεγαλύτερα τουρνουα.Απλα με αγχωνουν πολύ, ενώ στα cash είναι πιο χαλαρά. Αν χάνω ομως είναι χειρότερα!!!Το αλκοολ με κανει να νιωθω πραγματικά χαλαρός και να μη φοβάμαι να παιξω επιθετικά.Αν το παρακανεις βεβαια, η επιθετικότητα γίνεται μαλ...α. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 loldoncam3nt,slythefly,gerimgni.kaiward.supernova που παιζουν 24/7 0.25/0.50 25 tables ταυτοχρονα.100% 1-2 παιζουν αυτη τη στιγμη. Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Exw tin entypwsh oti cash games mporeis na paizeis mexri 12 trapezia max.Mono sng /tours mporeis na paizeis perissotera.Ean deis kai sto link pou evala kai dialexeis ring games se periorizei sta 12tables at a time.Isws to allaxan alla pios xerei.Aytoi pou anafereis paizoun NL50$ ,se normal i fast tables?Padws dokimase to link tou pokerstars kai des oti osa trapezia kai wres na baleis NL50$tin evdomada pali platinum se kanei. Παράθεση
kostas21 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 ginete na gineis supernova sto 50nl kai exei arketous me (4 wres tin mera 14 trapezia 8es 9 mines gia na gineis,to platinum simainei 10000vpp to mina enw to supernova 100000vpp to xrono)to orio sta cash games einai 24 trapezia kai sta sng mporeis na anoikseis osa 8es Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2008 omg 24tables mou fenontai poly dyskolo na paixei kaneis.Se fast tha elega oti einai adynaton.Egw prwsopika panw apo 8 fast tables xanw ti mpala kai mou foldarei hands,kai auto-sitout .Paliotera nomizw to orio eitan 9-12 tables,den eimai sigouros omws.Opws eipes kai esy kosta21 , gia na gineis supernova sto NL50$ thelei POLY xrono. Παράθεση
Recommended Posts