Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους,

Κάνω αυτό το ποστ με αφορμή ένα post μου στο site των PokerPros , *http://www.pokerpros.gr/joomla/index.php?option=com_kunena&Itemid=13&func=view&id=772&catid=4 το οποίο προκάλεσε τον αποκλεισμό μου απο το εν λογω site. Το οτι προσπαθουνε να φιμωσουνε την γνωμη μου επειδη και μονο διαφωνήσα μαζι τους δεν παει να πει οτι δεν μπορω να την εκφρασω αλλου.

Θα ηθελα καταρχήν να τονίσω οτι δεν τους χωνεύω καθόλου για τον απλούστατο λόγο ότι είναι XXXX - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ και εξηγούμαι:

1.Έδωσα μια πολύ τεκμηριωμένη απάντηση στον ilios72 και του αναφέρω με επιχειρήματα πάντα ,γιατί το play του είναι παντελώς αστείο. Παρακαλώ διαβάστε το thread για να καταλάβετε(όσοι μπορέσουν ..)

2.Η απάντηση μετά από λίγο απ αυτόν ήταν κλασικά να με προκαλέσει να παίξουμε hu.

3.Το αστείο της υποθέσης είναι ότι τόσο ο Καματάκης όσο και ο Πανοπουλος ανοίγουν άλλα accounts οι ιδιοι για να απαντησουν στα ιδια τους τα posts : woohoo: .O κίριλος πχ είναι ο Πανοπουλος, ο makas.nikos είναι ο Καματάκης,

EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΧΧΧΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ?

Ο καματακης εχει ενα ιδιαιτερο στυλ γραφης και ΠΑΝΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ. Ειναι τοσο ΧΧΧΧΧ δε που ανοιγει καινουργιο λογαριασμο με 1 post για να απαντησει στον εαυτο του και να αυτοεκθειαστει και χρησιμοποιει παλι κεφαλαια λεγοντας τις ιδιες ατακες ROFL. Έλεος....

Παρακατω παρεχω ενα ανθολογιο απο τις ατακες των marx brothers οι οποιες επεσαν απο τους διαφορους λογαριασμους που εχουνε ανοιξει για να πλεκουνε το εκγωμιου του εαυτου τους.

Post απο ILIOS72 "Ο ΚIRILOS AΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ PRO. MHN ΦΟΒΑΣΑΙ.ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ." ( O Kirilos ειναι βεβαια ο Πανοπουλος που εχει φτιαξει account με 3 ποστ για να αβανταρει τον ετερο marx)

Post απο makas.nikos "nikjim KLANIARH MONO LOGIA EISAI.O ILIOS SE PROKALESE GIA HUP KAI ESY EKSAFANISTIKES. blah blah blah AMA DEN EXEIS PSIXH MHN PAS NA TA BALEIS ME AFTON POY TA EXEI MPROYTZINA"

Post απο ILIOS72 "ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΚΕΡΠΡΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ." ( Εδω κλειδωσε τον λογαριασμο μου)

Post απο Kirilos Μετα απο ενα κλασικο ασυναρτητο και μακρυγορεστατο ποστ αλλα Πανοπουλος ο Kirilos καταληγει να ρωταει Υ.Γ.1 Είναι αλήθεια Ήλιε, ότι έχεις αγοράσει σπίτι από τα κέρδη στο πόκερ?

Post απο Πανοπουλος Ο Πανόπουλος αφού πόσταρε σαν Κύριλος μπαίνει ευθύς αμέσως να απαντήσει στον εαύτο του και να διαβεβαιώσει οτι ο Ηλιος έχει πάρει σπίτι απο το πόκερ.

Αμα θέλετε μπορείτε να διαβάσετε και μόνοι σας το thread και να γελάσετε με το θέατρο του παραλόγου που παίζουνε οι δυο μεγάλοι αυτοί πανεπιστήμονες του ελληνικού πόκερ.

Μου κάνει πάντως τόσο μεγάλη εντύπωση η ΧΧΧΧΧ σας που δεν υπάρχει στον κοσμο ανταγωνίστης της.

Ο Καματάκης είναι super Winner από το πόκερ έχε βγάλει 7ψηφια νούμερα σε κέρδη και όταν του ζητάς να το αποδείξει σου κλείνει το account o μάγκας.. ΄οπως έκλεισε το δικό μου επειδη τόλμησα να διαφωνήσω με τον Αρχοντα Καματάκη και να ζητήσω να κάνει public την db του.

Τι πιο μεγάλη διαφήμηση από αυτό το πράγμα για έναν επαγγελματία παίκτη όπως αυτός..Απλα δυστηχως δεν υπάρχει. Καμμία τέτοια μαγική

Επίσης Καματάκη και Πανόπουλε σας εχω ξαναπεί οτι τα λεφτά που χετε βγάλει απο το blackjαck,μην τα παρουσιάζετε ως κέρδη του πόκερ , η μόνη διαφορά σας από την πλειοψηφία των Ελλήνων παiχτών είναι ότι εσείς απλά προσπαθείτε να μάθετε πόκερ ξεκινώντας από το 1000NL ενώ οι υπόλοιποι απο το 50NL.

Είναι άλλο παιχνιδακί αυτό δεν το κατέχετε.

Αλλά δυστηχώς στην Ελλαδα οτι δηλώσεις είσαι , αυτό είναι το αστείο της υποθέσης.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ρε πανεπιστήμονα ΤΗΝ DB σου , όπως σου ζητήσα και όπως κάνουν επαγγελματίες στο 2+2?? ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ HANDS -KERDH -WINRATE κλπ??

Δημοσίευση

Βλεπωντας μερικα vids τους παντα σκεφτομαι οτι θα ηθελα να τους δω να παιζουν σε αλλο site οπως το full tilt.Κυριως τον Πανοπουλο

Όπως και να εχει παντως-μαρεσει δεν μαρεσει το παιξιμο τους- ειναι καλο να γινονται τετοιες προσπαθειες

Δημοσίευση

xafies, τι διαφορα θα ειχε αν ο Πανοπουλος επαιζε στο tilt? Δεν ειναι ειρωνικη η ερωτηση μου, μη με παρεξηγησεις ! Απλως δεν μπορω να καταλαβω τι υποννοεις κ θα θελα να το εξηγησεις. Εννοεις οτι στο tilt οι παικτες ειναι πολυ καλυτεροι;

Δημοσίευση

ναι θεμη αυτο εννοω.Και νομιζω οτι το επιπεδο ειναι χαοτικα υψηλοτερο αν και δεν εχω παιξει ποτε στο partypoker απλα υπο8ετω οτι ειναι στυλ everest

Αυτο που θα ηθελα να δω ειναι πως θα προσαρμοστει σε πολυ πιο επι8ετικα παιχνιδια και νομιζω γενικα θα ηταν ενδιαφερον να εφτιαχναν εκει μερικα vids

Δημοσίευση

χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος κανενός, όσο αφορά τον Η. Καματάκη, εάν δεν ήταν πολύ καλός παίκτης και υψηλά κέρδη, θα τον είχαν καλέσει στο BIG GAME? Προφανώς, οι διοiκούντες στο Party Poker, κάτι θα είδαν για να το καλέσουν να συμμετάσχει.

Δεν είναι δυνατόν, να προσκαλούν απο το party poker Ελληνα παίκτη να συμμετάσχει σε τέτοιο γεγονός και στην Ελλάδα να τον αμφισβητούμε.

Δημοσίευση

o makas nikos postare dio treis fores pos de katalavaine giati me anoikto kare sto seven card sta 4 filla poy exoyme anoikta.to postare kai sto allo sait ektos toy pokerpros.diskolo na einai o kamatakis i o panopoylos apo ti stigmi poy mporoyn oi idioktites toy sait na tsekaroyn to ip kai apo ti stigmi poy exoyn pei oi pokerpros oti de ksanapostaroyn sto allo sait.de vlepo to logo kapoion na epefte toso xamila.

gia to kirillo sto proto toy post ever sto sait grafei o kamatakis apantisi( arxizei kai moy aresei o kirillos).ipotheto oti eixan kapoia epikpoinonia meso pm i skerei poios einai.allios einai lol ekfrasi na grapso gia kapoion sto proto toy post arxizei kai moy aresei.diladi pote de soy arese??den simfono pantos oti kapoios apo aytoys poy les

Δημοσίευση

To partypoker κατά καιρούς βγάζει κάποια promos,

ένα απ αυτά ήταν και για την συμμετοχή στο Big Game σύμφωνα με το οποιό θα είχαν δικαίωμα προφάνως να συμμετάσχουν κάποιοι παίκτες από την πλατφόρμα που έχουν παράγει το μεγαλύτερο Rake.RakeRace δηλαδή ουσιαστικά.

Παιζεί δηλαδή κάποιος πολύ στο Party,είναι απ αυτούς που παράγουν πολύ rake για την πλατφόρμα, και η πλατφόρμα του εξασφαλίζει μια συμμετοχή στο Big Game.Η απλά μπορεί να του δώθηκε η ευκαρία λόγω ακριβώς του ότι είναι πολύ καλός πελάτης της πλατφορμας, κυριολεκτικά και μεταφορικά :P , να αγοράσει την συμμετοχή του στο Big Game

Αυτό είναι όλο

Το Big Game δεν λέει και τιποτα , μην εντυπωσιάζεσαι, ένα glamorous promo είναι απλά, τίποτα άλλο

Δημοσίευση

Μην δημιουργειτε εντυπωσεις χωρις λογο.. Αν ξερετε κατι να τα λετε.. Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να ζηταει καποιος αποδειξεις απο καποιον ο οποιος κατα τα φαινομενα ειναι κερδοφορος.. Και φυσικα δεν βρισκω καποιο λογο ο αλλος να μην το χανει και να αναζητα καουμπουκες λυσεις τυπου Heads Up και τα ρεστα.. Να βγαινουν ολα για να μην ψαρωνει και ο κοσμος η να παραμυθιαζεται περι καριερας στο ποκερ..

Παρακολουθω και τα δυο σαιτ και δεν μου εδωσαν ποτε την εντυπωση οτι απαντανε στους εαυτους του, το μονο που με προβληματισε ηταν κατι αοριστιες στο βιογραφικο τους τυπου " κερδη απο Ποκερ 2007 = 400.000$B) B) B) "

Για το παιξιμο τους δεν εχω την εμπειρια ουτε την γνωση να κρινω φαινονται ενδιαφεροντα πολυ παντως αυτα πυ διαβαζω και βλεπω..

Φιλικα και με καμια ειλικρινα μεροληπτικη διαθεση, σαν απλος αναγνωστης, ουτε καν συστηματικος παικτης..

Δημοσίευση

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το εξής: Ας υποθέσουμε ότι όλα όσα λες είναι αλήθεια. Σε τι σε διαφοροποιεί από αυτούς το ότι αντί να παρουσιαστείς με την πραγματική σου ταυτότητα άνοιξες καινούριο account και δω και κει για να πεις αυτά που λές; Πρόσεξε, δεν παίρνω θέση ούτε υπέρ τους ούτε κατά τους, αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί ενώ έχεις να καταγγείλεις όλα αυτά που αναφέρεις, κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία ενός νέου λογαριασμού. Γιατί το τελευταίο πράγμα που θα πιστέψω είναι ότι είσαι ουρανοκατέβατος, 'νέος', στο χώρο.

Δημοσίευση

Gia sas. Diavasa ena keimeno toy doyle brunson :"Criticizing someone else's garden doesn't keep the weeds out of your own."

To lathos to ekanan kai oi Matusow kai Layne flack enantion tou Greenstein xoris na skeftoun ta dika tous xalia.File nikjim me to proto soy post kanis to idio lathos.Den tous ksero tous pros alla an prota gino pro tote tha krino.Mipos theleis na sou deiksoune kai ta lefta pou stelnoun stin elvetia? Episis kirie xafies, otan kaname chat se kapoio site mou egrapses oti kerdizeis to 0.50 - 1 NLH. Entaksi, giati omos den pas na peksis sto Full Tilt. Kali antamosi sto Nottigham

Δημοσίευση

Τι κρύβεται πίσω από αυτό το ποστάρισμα...?

Γιατί θεωρώ δύσκολο κάποιος να γράφτηκε πρώτα στο pokerpros και μετά εδώ, ώστε να βγάλει αμέσως το παράπονό του στην πρώτη του δημοσίευση, εδώ...

Για να κάνουμε ένα reading στην κατάσταση...B)

Δημοσίευση

Provatos έγραψε:

Μην δημιουργειτε εντυπωσεις χωρις λογο.. Αν ξερετε κατι να τα λετε.. Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να ζηταει καποιος αποδειξεις απο καποιον ο οποιος κατα τα φαινομενα ειναι κερδοφορος.. Και φυσικα δεν βρισκω καποιο λογο ο αλλος να μην το χανει και να αναζητα καουμπουκες λυσεις τυπου Heads Up και τα ρεστα.. Να βγαινουν ολα για να μην ψαρωνει και ο κοσμος η να παραμυθιαζεται περι καριερας στο ποκερ..

Για το παιξιμο τους δεν εχω την εμπειρια ουτε την γνωση να κρινω φαινονται ενδιαφεροντα πολυ παντως αυτα πυ διαβαζω και βλεπω..

Φιλικα και με καμια ειλικρινα μεροληπτικη διαθεση, σαν απλος αναγνωστης, ουτε καν συστηματικος παικτης..

Για φαντάσου,φίλε μου να βγαίνει κάποιος και να σε προσβάλλει έτσι? εσύ θα έβγαζες στον αέρα προσωπικά σου δεδομένα?

Να αποδείξεις εάν είσαι ελέφαντας?

Και εν τέλει γιατί να το κάνει? για να πιστέψει ο κόσμος ότι είναι αλήθεια τα 400,000 κέρδη?

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτα΄, πόσο περισσότερο να πέσει κάποιος σε αυτό το επίπεδο και να δημοσιέυσει προσωπικά του στοιχεία.

Την γνώμη μου απλά λέω και δεν ξέρω κανέναν από τους 2.Αλλά και αλήθεια να μη είναι γιατί να νοιάζει εμάς.

Φιλικά

Δημοσίευση

κούδας έγραψε:

Gia sas. Diavasa ena keimeno toy doyle brunson :"Criticizing someone else's garden doesn't keep the weeds out of your own."

T 1 NLH. Entaksi, giati omos den pas na peksis sto Full Tilt. Kali antamosi sto Nottigham

Ρε παιδιά τί γίνεται με το Notingham?

Δεν βλέπω satellites? Είναι δυνατόν? Μόνο η Poker.gr έχει βγάλει τη λίγκα?

Γνωρίζετε εάν θα πραγματοποιήσει άλλη εταιρεία satellites?

Δημοσίευση

Ναι ρε παιδιά...τι γίνεται με αυτά?

Εχθές δεν ξέρω αν ήταν οφθαλμαπάτη, αλλά είδα αναρτημένο ένα άρθρο που έλεγε ότι ξεκινάει αύριο προκριματικά το partypoker με 30+3 στις 7 το απόγευμα...

Μετά όμως χάθηκε...

Τελικά το είδα σε όνειρο ή είναι αλήθεια?

Δημοσίευση

κουδα νομιζω οτι δεν διαβασες κα8ολου τι εγραψα

Δεν κατεκρινα κανενος το παιξιμο--ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΩ ΕΚΕΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ

Διαβαζουμε και μετα γραφουμε

εδιτ:Καταλαβα ποτε λες και αναφερεσαι στο pokerstars(site) θα ηθελα να δω και εκει βιντεακια αν αυτο σε καλυπτει

Δημοσίευση

Kalispera kai apo emena.

Mou ekane terastia entupwsi to olo "theama" pou parakolouthisa simera anoigwntas ta duo foroum.

Nikjim, pragmatika me ekseplikse to thrasos kai o anandros tropos skepsis sou.

Ousiastika ti mas les? Exeis katalabei? Oti o kamatakis (kai o panopoulos) einai pseutes kai koroideuoun ton kosmo. Einai metrioi paiktes kai den mas dinoun stoixeia kai apodeikseis gia ta kerdi tous (paroti tous prokaleis). Aformi brikes ena memonomeno kai amfilegomeno xeri.

Polu wraia ws edw. Estw oti sumfwnw mazi sou. Einai pseutes, einai losers, den kseroun ti kanoun...

E KAI..??? SO FUCKING WHAT..???

Pou kataligoume prospathwntas na tous lidwrisoume?

Egw apo tin meria mou (enas metrios paiktis pou paizw gia to hobby mou se polu mikra xrimatika epipeda) den exw kanena ma kanena ameso ofelos midenizontas tin prospatheia kapoiou. Exoun anoiksei ena poker school kai afilokerdos moirazontai kapoies parapanw gnwseis tous me ton aplo kosmaki. Akribws to idio ginetai kai edwmesa kai sto strategypoker kai se dekades alla ksena site. Poio to noima na bgw egw kai na katigorisw as poume ton vergitsi oti sta videakia tou sto strategypoker.gr kanei lathos skepseis kai mas kanei kako... Mono an imoun antagwnistis tou tha to elega epeidi tha eixa sumferon apo ti dusfimisi. Epeidi omws to mono pou me noiazei einai na beltiwsw to paixnidi mou, diabazw ta panta, krataw oti mou aresei kai aporiptw ta upoloipa. 'nough said.

(mias kai to efere i koubenta, o akis einai filos, einai paiktaras kai tou bgazw to kapelo!!)

As kataliksoume loipon sto sumperasma pou isws egw proswpika kai gia kapoious allous lanthasmena kateliksa: o nikjim kata tin gnwmi mou den einai o Robin Hood tou poker kai den prospathei na prostatepsei tous arxarious paiktes apo tin plektani pou stinoun oi pokerpros. An ithele na prosferei ston kosmaki, tha ekane mia antistoixi DWREAN prospatheia mono pou tha tin ekane me swsti pokeriki skepsi kai oxi me ta lathi pou mas mathainoun oi pokerpros.

PS: Den eimai oute o ilios, oute o nikos. Den sunergazomai me to site tous kai telos se kamia periptwsi den mou upedeiksan na grapsw post gia na tous uperaspistw. Apla trefw ektimisi gia tin prospatheia tous kai gia tis sumboules pou dinoun. To sumferon olwn oswn thewroun ton eauto tous kalo paikti einai terastio oso megalwnei i pokeriki koinotita.

PS2: Polu wraios o titlos sto arthro tou brunson. Den to exw diabasei, alla stin epikefalida perikleionta ola osa prospathisa na pw mesa stis 2 selides pou egrapsa.

Δημοσίευση

Ti theleis na peis?Nai exo dei videos apo alla sites,oxi omos apo tous pokerpros ektos apo ta video tou iliou sto pokerland,den eimai grammenos sto site tous.ithela apla na toniso auto pou eipe o brunson.Kai an prepei na po tin gnomi mou ,auti einai oti opou akous gia polla kerasia ,pare mikro kalathaki.Proti fora postara giati paromoio thema sizitousa se allo forum oxi pokeriko.Understand?

Δημοσίευση

Τα γεγονότα.

Ο nickjim είναι το ίδιο πρόσωπο που έχει ποστάρει με τον Νίκο Δημητριάδη.

Γράφτηκε στο site μας στις 15-6-2008.

Την ημέρα της εγράφης του που σχολίασε αρνητικά το παίξιμό μου στην

παρτίδα «Αδρεναλίνη».

Την άποψή του την βρήκα ενδιαφέρουσα και την σχολίασα στο άρθρο«Απάντηση στον Νίκο Δημητριάδη» πιστεύοντας ότι θα ήταν η αρχή ενός γόνιμου διαλόγου γύρω από θέματα στρατηγικής.

Δυστυχώς δεν μπήκε στον κόπο να συνεχίσει την συζήτηση. Θεώρησα ότι είτε πείστηκε από τα επιχειρήματά μου είτε απαξιεί να συνεχίσει την κουβέντα με ένα κακό παίκτη.

Έκτοτε δεν ξαναπόσταρε τίποτε μέχρι την δημοσίευση της παρτίδας «Χωρίς σχόλια» του κ. Καματάκη.

Το τι διημείφθη μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει στο post «Χωρίς σχόλια» και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Εγώ μπορώ να κάνω μόνο δύο υποθέσεις για τον nickjim

α )είναι ένα άτομο που η προσωπικότητά του ενδιαφέρει πολύ τους ψυχιάτρους.

Β) είναι εγκάθετος που σκοπό έχει να κάνει ζημιά στο site μας.

Οι κατηγορίες που με βαρύνουν από το post που έκανε ο nickjim σε αυτό το φόρουμ είναι ότι χρησιμοποιώ και άλλο account με το όνομα kirilos.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι είναι πέρα για πέρα ψευδής κατηγορία. Ξέρω ότι ή σκιά της κατηγορίας θα πέφτει πάνω μου όσο δεν γίνεται γνωστό το πραγματικό όνομα του kirilos. Γι’ αυτό τον λόγο παρακαλώ αυτό το άγνωστο σε μένα πρόσωπο να δηλώσει την ταυτότητά. Δεν το οφείλει πουθενά είναι όμως θερμή παράκληση.

Εχω πληροφορηθεί από τον Αντώνη Σαραντόπουλο ότι διάφοροι κύκλοι ισχυρίζονται ότι έχω ποστάρει σε αυτό το site με το όνομα Κυπριώτης.

Έτσι βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να παρακαλέσω και το άτομο που έχει ποστάρει με το όνομα Κυπριώτης να φανερώσει και αυτός την ταυτότητά του.

Ελπίζω και οι 2 να με καταλάβουν.

Το περίεργο είναι ότι ο nickjim επιμένει να εκτοξεύει κατηγορίες σε πρόσωπα γνωστά κρατώντας για τον εαυτό του το δικαίωμα της ανωνυμίας.

Για το επίμονο αίτημά του να μάθει το τι ακριβώς έχω κερδίσει δεν έχω καμία αντίρρηση. Μου είναι αρκετό να φανερώσει την ταυτότητά διότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι έχω τέτοια υποχρέωση απέναντι σε ανώνυμους λιβελογράφους.

Επί πλέον πληροφορήθηκα από τον «χαφιέ» ότι το πόκερ στο full tilt είναι δυσκολότερο από τα sites που παίζω. Τον ευχαριστώ πολύ και θα κοιτάξω να το αποφύγω.

Δημοσίευση

SHARKastic δεν ειναι επιχειρημα, οτι δεν εχει νοημα η κριτικη, εστω και η αρνητικη. Με την ιδια λογικη τι νοημα εχει να κανουν poker school αφιλοκερδως ή τι νοημα εχει να ποσταρεις εσυ τις σκεψεις σου δωρεαν στο forum;

Αν για παραδειγμα αυτος πιστευει οι αναλυσεις τους ειναι λαθος και κανουν κακο στους παιχτες που τις διαβαζουν, σου φαινεται παραλογο πει την αποψη του; Πρεπει να κανει κι αυτος δωρεαν poker school;

Peace :)

Δημοσίευση

Τι να κάνουμε τώρα, όσο και να χαλάει κάποιους όλοι η ποκερική κοινότητα ξέρει ότι και ο Καματάκης και ο Πανόπουλος είναι από τους καλύτερους και πιο κερδοφόρους παίχτες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Και το έχουν αποδείξει αυτό πολλές φορές live + online και έχουν δώσει πολλές φορές τα διαπιστευτήρια τους live+ online, δεν χρειάζεται να τα δώσουν και στα φόρουμ. Δεν χρειάζεται να απολογηθούν σε κανέναν, γιατί τους ξέρει όλοι η ποκερική κοινότητα (και όσοι ασχολούνται με τον τζόγο) εδώ και χρόνια. Όποιος νομίζει ότι με αυτό που κάνουν τα παιδιά, του χαλάει την δουλειά του και τραβάει ζόρι, ας ψάξει αλλού για χαϊβάνια. Έλεος, βγάλατε πολύ χολή με τα παιδιά. Ιδίως με τον καρντάση. Τον Ήλιο τον ξέρει όλοι η Θεσσαλονίκη που ασχολείται με το τζόγο όπως και τον κύριο Πανόπουλο, είναι αστείο να λέγονται αυτά συνέχεια. Είναι δυνατόν να βγαίνει κάθε τόσο ένας ανώνυμος, που έχει προσωπικά μαζί τους και να το παίζει zoro. Ρε πονάνε τα μυαλά μας ρε...μη μας τρελάνατε άλλο.

Η ιστορία με την ανωνυμία. Όποιος δεν χωνεύει κάποιον και θέλει να του κάνει κακό, η συνταγή είναι γνωστή σήμερα νομίζω στα φόρουμ. Καινούργιο nick name, επίθεση, αγένεια, χαρακτηρισμούς και προπαγάνδα. Επίσης, όποιος έχει διαβάσει σήμερα 5 – 10 βιβλία του πόκερ και συμμετέχει και παρακολουθεί καθημερινά το 2+2 (two plus two .com) και μάθει να μιλάει καλά την γλώσσα του πόκερ, βγαίνει μετά στα ελληνικά φόρουμ και αποκαλεί όλους τους Έλληνες donkς και fishes (γνωστή ιστορία). Δηλώνει επίσης ανώνυμος και κερδοφόρος και ότι δεν παίζει τουρνουά, γιατί όποιος δηλώνει ότι παίζει τουρνουά μπορούμε να ελέγξουμε αν είναι κερδοφόρος ή όχι, εύκολα σήμερα. Ειρωνεύεται όσους δεν του κάθονται καλά και δηλώνει φυσικά και καθηγητής. Σου λέει 6 - 7 χαϊβάνια να βρεθούν και να τους πάρω από 100 – 200 ευρώ το μήνα, μια χαρά. Ειδικά αν βρεθεί και καμιά εταιρία (χαϊβάνι) και πάρει και κάνα φράγκο από εκεί (sponsorship κτλ.), τότε ζάχαρη. Σήμερα δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολύ ανώνυμοι users (και multiple users) σε όλα τα φόρουμ που είναι επικοινωνιακοί τύποι και μιλάνε καλά την γλώσσα του πόκερ. Αυτό εντυπωσιάζει κάποιους και λένε ‘’ πω πω!!! τι ωραία που τα λέει, έχει πολλές γνώσεις , θα πρέπει να είναι πολύ καλός και κερδοφόρος παίχτης ’’. Δυστυχώς σήμερα, ο κόσμος νομίζει ότι όποιος μιλάει καλά την γλώσσα του πόκερ, είναι και κερδοφόρος και καλός παίχτης. Μην κρίνετε ρε από τα φόρουμ και από την γλώσσα του πόκερ αν κάποιος είναι καλός και κερδοφόρος παίχτης. :laugh:

Δημοσίευση

xafies έγραψε:

Βλεπωντας μερικα vids τους παντα σκεφτομαι οτι θα ηθελα να τους δω να παιζουν σε αλλο site οπως το full tilt.Κυριως τον Πανοπουλο

Όπως και να εχει παντως-μαρεσει δεν μαρεσει το παιξιμο τους- ειναι καλο να γινονται τετοιες προσπαθειες

xafies έγραψε:

ναι θεμη αυτο εννοω.Και νομιζω οτι το επιπεδο ειναι χαοτικα υψηλοτερο αν και δεν εχω παιξει ποτε στο partypoker απλα υπο8ετω οτι ειναι στυλ everest

Αυτο που θα ηθελα να δω ειναι πως θα προσαρμοστει σε πολυ πιο επι8ετικα παιχνιδια και νομιζω γενικα θα ηταν ενδιαφερον να εφτιαχναν εκει μερικα vids