SHARKastic Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 SHARKastic δεν ειναι επιχειρημα, οτι δεν εχει νοημα η κριτικη, εστω και η αρνητικη. Με την ιδια λογικη τι νοημα εχει να κανουν poker school αφιλοκερδως ή τι νοημα εχει να ποσταρεις εσυ τις σκεψεις σου δωρεαν στο forum;Αν για παραδειγμα αυτος πιστευει οι αναλυσεις τους ειναι λαθος και κανουν κακο στους παιχτες που τις διαβαζουν, σου φαινεται παραλογο πει την αποψη του; Πρεπει να κανει κι αυτος δωρεαν poker school;Peace Ean auto pou diabases apo ton nikjim to thewreis kritiki, tote i perissoteri koubenta kai analusi peritteuei...Pokeriki kritiki den einai na pianesai apo ena memonomeno xeri kai na genikeueis tin apopsi sou oti milas me enan donk-psari, poso mallon me enan kat eksakolouthisi pseuti...Min mperdeuesai file vatal. Auto pou eida simera den itan kritiki. Itan katigories se proswpiko epipedo pou pragmatika me afinoun pagera adiaforo. Ta sumferonta tou nikjim einai sugkrouomena me auta tou Iliou kata kapoio tropo xwris na kserw kai xwris na me endiaferei pws kai pou...O antonis gia paradeigma (o gnwstos se olous mas psarakas) exei diafwnisei kapoies fores panta se pokeriko kai oxi se prwsopiko epipedo me kapoia plays. Auto itan mia aformi pou odigise se polu endiaferousa pokeriki analusi, kathws i sunthesi erxetai mesa apo tin antithesi.Sto mono pou tha sumfwnisoume einai to teleiwma tou post sou. PeacePS: Sry alla den nomizw oti exei noima na epanelthw me opoiodipote sxolio panw sto sugkekrimeno zitima...PS2: Einai anafaireto dikaiwma tou kathenos na krinei kai na aporriptei ton tropo paixnidiou tou Iliou (kai tou opoioudipote paikti). Me autin tin apopsi mporei na eimai antithetos alla den me enoxlei. Me enoxlei omws kai to thewrw aparadekto otan auto ginetai me ubristiko kai akompso tropo. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Δε γνωρίζω το nickjim προσωπικά - δεν είμαι εγώ lol- αλλά ξέρω καλά ότι είναι ένας από τους πιο solid Έλληνες cash παίκτες. Εύχομαι να έγραφε πιο συχνά στα ελληνικά φόρουμ. Nuff said. Παράθεση
Provatos Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Κουραστικο το θεμα απλα για το αν θα πρεπει να ασχολουμαστε με το αν οι συγκεκριμενοι παιχτες ειναι κερδοφοροι οσο φαινεται να ειναι ,πιστευω πως πολλοι εδω μεσα κανουν λαθος..Αν καποιος ενδιαφερεται για το να "μαθουν" ποκερ οι Ελληνες παιχτες τι καλύτερο απο το να βγαλει και τα παρασημα του στη φορα ωστε να προσελκυσει κοσμο ακομα και αν το κανει αφιλοκερδως. Σε αυτους που στηριξαν την πλευρα του "και τι σε νοιαζει εσενα ρε φιλε τι κανουν τα παληκαρια αν θες μην τους ακους" να πω απλα πως για καποιους ειναι τα απολυτα προτυπα, θελουν να τους μοιασουν, να κανουν αυτο που κανουν αυτοι και ολα αυτα γιατι στο βαθος του μυαλου τους εχουν αυτο το 400.000$ κερδη..Αν λοιπον ημουν στην θεση των δυο παιδιων που αφιλοκερδως και σπαταλωντας τον χρονο τους κανουν αυτο που κανουν και κατα την γνωμη μου καλα απλα θα εβγαζα απο το ΒΙΟ οτι δεν μπορω η δεν θελω να αποδειξω και για πρακτικους ισως λογους με αυτον τον τροπο απλα θα δινουν συμβουλες και οποιος θελει θα τους ακαουει οποιος θελει οχι .. Με τα διαφημιζομενα κερδη ομως ισως παιρνουν κατα καποιον τροπο στο λαιμο τους κυριως καποιους αρχαριους οι οποιοι θεωρουν τον τροπο παιχνιδιου τους σιγουρα κερδοφορο..Επίσης σε καποιες τετοιες κατηγοριες, εστω και αν αυτες ειναι ανυποστατες και κοινως αποδεκτες ως σκουπιδια και εμπαθεις χαρακτηρισμοι ο καλυτερος τροπος αμυνας ειναι η η σιωπη η το απολυτο ξεβρακωμα και τριψιμο στα μουτρα των ζητουμενων "αποδειξεων"Προτασεις για Heads up και πισσα και πουπουλα δεν νομιζω οτι αρμοζουν σε τετοιου επιπεδου παιχτες.. ;) Παράθεση
Sissifos Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 holdemgr έγραψε:Δε γνωρίζω το nickjim προσωπικά - δεν είμαι εγώ lol- αλλά ξέρω καλά ότι είναι ένας από τους πιο solid Έλληνες cash παίκτες. Εύχομαι να έγραφε πιο συχνά στα ελληνικά φόρουμ. Nuff said.Πολύ περίεργο να ξέρεις ότι κάποιος είναι solid παίκτης, ενώ δεν τον ξέρεις προσωπικά και να βγάζεις αυτά συμπεράσματα από τα 2 post στο site μας. Συνυπολόγισες βέβαια ότι εγγράφηκε σήμερα στο pokerland για να μας καταγγείλει βρίζοντας… Πρέπει να έχεις τρομερά reads. Εύγε.Ν. Πανόπουλος Παράθεση
nikjim Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Πουθενά σε κανένα από τα post μου και στα 2 site δεν βρίζω, οι λέξεις που έχει σβήσει ο moderator στο ποστ μου εδώ κάθε άλλο παρά βρισιές είναι.Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι παίζετε κώμικο πόκερ(κατά την γνώμη μου πάντα) και ότι έχετε έπαρση ανεφ προηγουμένου(Για το 2ερο έχουν γίνει παράπονα στο παρελθόν και από άλλους παίκτες και να με διορθώσει κάποιος εδώ αν κάνω λάθος)Πραγματικά , που τις είδες τις βρισιές θα ήθελα πολύ να μου πεις.Το προβλημά μου λοιπόν είναι ακριβώς αυτό , βλέπω δηλαδή τόσα παικτικά λάθος πράγματα στο site σας ,και κάποια plays που είναι τόσο κακοπαιγμένα,που είναι μερικες φορές εξοργιστικό να θεωρειται οτι αυτό το πραγμα που βλέπω και κλείνω τα μάτια μου ,ότι είναι ποκερ υψηλού επιπέδου.. Άκουσες Sharkastic ποιο είναι το προβλημά μου με τους pokerpros ?Κακά plays έχουμε κάνει όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου,αλλά μετά δεν πάμε με το ζορι να το βγάλουμε το play αυτό πολύ καλό, μονο και μόνο επειδή το παίξαμε μεις(Βλέπε Pokerpros) ενώ σε άλλη περίπτωση θα χριζε κριτικής. Κάθε καινούργια προσπαθεία(φτιάξιμο ένος Poker school στην προκειμένη περίπτωση) που διακατέχετε από ταπεινοφροσύνη και από θέληση για πραγματική ανάλυση και όχι από δογματισμό των administrators,αγκαλιάζεται απ όλους ,αλλιώς η κριτική θα ναι σκληρή και αμειλικτή από τους γνώστες του χώρου.ο Ηλιος έχει την λύση βέβαια, θα κλεισει όλων τα accounts και θα ξενοιάσει. Παράθεση
Sissifos Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Προς τον moderator. Παρακαλώ να αποκαταστήσετε το αρχικό ποστ του nikjim ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και διασύρεται ως υβριστής ο συντάκτης του.Προς τον λαλίστατο holdemgr. Μπορείτε να μας εξηγήσετε από πού γνωρίζετε τον nikjim; Είναι ενδιαφέρον να μας το πείτε διότι απ’ ότι φαίνεται είσαστε ο μόνος που τον γνωρίζετε.Προς τον κρυπτόμενο nikjim, γνώστη του «χώρου» και βαθύ αναλυτή του πόκερ. Ας διευκολύνει την κατάσταση και ας φανερώσει την ύπαρξη του ώστε να θαυμάσει ο «χώρος» τον άνδρα που μάχεται σκληρά αμείλικτα απέναντι στους pokerpros. N. Πανόπουλος Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Μέσα από αυτήν την διαμάχη τέθηκε ένα μεγάλο ζήτημα: Εάν η όχι χρειάζεται κάποιος που παίζει το ρόλο του καθηγητή στο πόκερ αποδείξεις για τις ικανότητές του ή όχι. Οι απόψεις είναι δύο και είναι οι παρακάτω:Α. Κάθε φυσικό πρόσωπο που ποστάρει διδακτικό υλικό σχετιζόμενο με το παιχνίδι πόκερ το οποίο ενδέχεται να επηρεάσει άλλους παίκτες στο μετέπειτα παιχνίδι τους, οφείλει να επιβεβαιώσει στο κοινό ότι ο ίδιος ακολουθώντας τις τακτικές αυτές έχει αποκομίσει κέρδη σε κάποιο σεβαστό δείγμα χεριών.Β. Ο κάθε χρήστης και μόνο αυτός έχει την αποκλειστική ευθύνη του να κρίνι εάν η τακτική που διάβασε σε κάποιο site είνια ικανή να αποβεί κερδοφόρα εφαρμόζοντάς την, απαλλάσσοντας τον εκδότη από οποιαδήποτε ευθυνη. Έχοντας μόνο τις δύο αυτές επιλογές θα πρότεινα το pokerland να εφαρμόσει μία απλή δημοσκόπηση για να ψηφίσουμε τουλάχιστον εμείς οι 100-200 θαμώνες του site ώστε να βγει κάποιο συμπέρασμα για τη γνώμη του κοινού επάνω στο ζήτημα αυτό, και επιπλέον να απαγκιστρωθεί από το προσωπικό επίπεδο.Η δική μου άποψη μετά από το σκάνδαλο που προέκυψε με το cardrunners κλίνει με διαφορά στο Α. Πρέπει να ληφθεί υπόψιν και το ότι ο κάθε εκδότης υλικού δεν δημοσιοποιεί πάντα αφιλοκερδώς τις απόψεις του. Δεν είναι τραγελαφικό κάποιος "να τα τσεπώνει" διδάσκοντας πράγματα που θα οδηγήσουν στους ανανώστες σε χασούρα; Παράθεση
Sissifos Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2008 fileasfog έγραψε:Η δική μου άποψη μετά από το σκάνδαλο που προέκυψε με το cardrunners κλίνει με διαφορά στο Α. Πρέπει να ληφθεί υπόψιν και το ότι ο κάθε εκδότης υλικού δεν δημοσιοποιεί πάντα αφιλοκερδώς τις απόψεις του. Δεν είναι τραγελαφικό κάποιος "να τα τσεπώνει" διδάσκοντας πράγματα που θα οδηγήσουν στους ανανώστες σε χασούρα;Οι pokerpros δεν έχουν ζητήσει χρήματα –συνδρομές- για το site τους.Σκανδαλίζεσαι από το τι έγινε στους cardrunners και δεν σκανδαλίζεσαι που ο holdemgr κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και δεν απαντάει σε αυτά που τον ρωτάω. Παράθεση
moderator Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Νίκο να επιβεβαιώσω ότι το αρχικό ποστ του NikJim δεν περιείχε βρισιές, αλλά χαρακτηρισμούς του στυλ "κωμικό, ανεκδιήγητο κλπ", τους οποίους κι ΄έσβησα για ευνόητους λόγους. Δεν επιτρέπουμε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς ή ειρωνία κλπ.Ωστόσο αν και πραγματικά με ξένισε η παρουσία και το ποστ του NikJim, επειδή ήταν το πρώτο του ποστ στο φόρουμ, και μάλιστα σε τόσο έντονα καταγγελτικό ύφος, προβληματίστηκα για το αν θα έπρεπε να το διαγράψω ή όχι. Κατέληξα στο να το αφήσω γνωρίζοντας ΄ότι ΄ή εσύ ΄ή ο ΄Ήλιος θα είχατε την ευκαιρία να του απαντήσετε και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.Εδώ φυσικά δημιουργούνται μία σειρά από θέματα - τα οποία οδήγησαν ήδη σε μία πολύ ενδιαφέρουσα κατάθεση απόψεων. Το πιο βασικό όμως, το οποίο με προβληματίζει προσωπικά και αφορά τη σωστή λειτουργία του φόρουμ είναι το εξής:Έχει ή δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να ποστάρει μία οποιαδήποτε καταγγελία ΄ή κατηγορία ΑΝΩΝΥΜΑ εναντίον κάποιου ΕΠΩΝΥΜΟΥ ??Θα ΄ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό το ζήτημα για να καταλήξουμε κάπου και να δούμε πως πρέπει να ενεργούμε στο μέλλον σε παρόμοιες περιπτώσεις.Για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχω να πω πολλά πράγματα, γιατί νομίζω καλύφθηκαν όλες οι απόψεις. Θα πω μόνο ότι προσωπικά θεωρώ ότι ο Ήλιος και ο Πανόπουλος κατατάσσονται ανάμεσα στους καλύτερους ΄Έλληνες παίκτες του πόκερ.Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν ακόμη καλύτεροι Έλληνες παίκτες ή όχι - κι αυτό είναι κάτι που σηκώνει πολύ κουβέντα, δηλαδή το ποιος είναι καλύτερος - όμως αυτοί οι δύο έχουν αποδείξει την αξία τους και δε νομίζω να προσφέρει κάτι η συνέχιση της αμφισβήτησης της αξίας κάποιου.Όσον αφορά τις σχολές πόκερ, το πόκερ coaching και όλα τα συναφή, θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι τόσο πολύπλοκο να διδαχθεί που δύο άνθρωποι μπορεί να κάτσουν με τον ιδιο δάσκαλο επί μήνες και ο ΄ένας να γίνει κερδισμένος παίκτης και ο ΄άλλος ΄όχι... Το ποιος έχει τώρα το δικαίωμα να παραδίδει μαθήματα και ποιος οχι, δυστυχώς ακόμη το ΔΙΚΑΤΣΑ δεν πιστοποιεί πτυχία πόκερ. :lol: Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να ακούσω ΟΛΕΣ τις γνώμες, να διαβάσω ΟΛΕΣ τις αναλύσεις, να μελετήσω ΚΑΘΕ τρόπο σκέψης. Τελικά θα ΦΙΛΤΡΑΡΩ όλες αυτές τις πληροφορίες και θα τις προσαρμόσω στο δικό μου παιχνίδι. Παράθεση
nikjim Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Επειδη εχουνε ειπωθει πολλα απο πολλους θα προσπαθησω να απαντησω σε μερικες ερωτησεις.1. Γιατι δημιουργησα καινουργιο λογαριασμο για να ποσταρω στο pokerlandΔεν εχω ποσταρει ποτε στην ζωη μου με αλλο nickname εκτος του nikjim σε καποιο forum που σχετιζεται με το ποκερ ειτε αυτο ειναι ξενογλωσο ειτε ελληνικο. Οι μονες φορες που εχω ποσταρει με το ψευδωνυμο nikjim ειναι οι εξης 3.α. Σαν σχολιο σε ενα ποστ του Νικου Πανοπουλου β. Σαν ποστ στο φορουμ των pokerpros στο αρθρο το οποιο σχετιζεται με το παρον thread.γ. Στο παρον threadΟ λογαριασμος στο pokerland εγινε για τον πολυ απλο λογο οτι οχι μονο μου κλεισανε το λογαριασμο στο forum των pokerpros ( επειδη τολμησα να γραψω και να μην τους εκθειασω ) αλλα συνεχισανε και να μου απαντανε χωρις να μου δωσουνε το δικαιωμα να ανταπαντησω. Ανοιξα λοιπον λογαριασμο σε καποιο πιο αμεροληπτο forum που δεν λειτουργει με δικτατορικους κανονες. Σορρυ αλλα δεν μπορουσα να τους κανω το χατιρι να το βουλωσω και να τους αφησω να εκθειαζουνε τους εαυτους τους δημιουργωντας πολαπλα accounts στο ιδιο τους το site.2. Γιατι ζηταω απο τον ILIOS72 να ποσταρει καποια αποδειξη για τα κερδη τουΔεν εχω πραγματικα κανενα προβλημα να λεει οτι θελει στο βιογραφικο του. Ας πει και οτι βρισκεται πισω απο το bailout plan για την οικονομια των Η.Π.Α. Απο την στιγμη ομως που χρησιμοποιει σαν καραμελα τα κερδη του σε οποιαδηποτε αναλυση και σε οποιονδηποτε τολμησει να του φερει αντιρηση οφειλει να παρεχει αποδειξεις. Για να ειμαι δικαιος εδω ο Νικος Πανοπουλος δεν το κανει αυτο και προσπαθει να παρουσιασει καποια επιχειρηματολογια για τις αποψεις του (Ασχετο βεβαια αμα διαφωνω με την επιχειρηματολογια αυτη). Να σημειωσω δε οτι κατα την προσωπικη μου αποψη οσα κερδη και να εχει βγαλει καποιος δεν εχει κανενα δικαιωμα να επιβαλει δογματικα την αποψη του. Το ποκερ ειναι ενα παιχνιδι τεραστιας πολυπλοκοτητας και το επιχειρημα εχω βγαλει τετρακις εκατομυρια η εχω παιζει τρισεκατομυρια παρτιδες η εχω τελειωσει το πολυτεχνειο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. Οταν θρυλοι του ιντερνετικου ποκερ καθονται και γραφουνε αναλυσεις επι αναλυσεων για μια παρτιδα που παιξανε ενοειται πως δεν προκειται να δεχτω δογμα απο τον ILIOS72.3. Γιατι δεν αποκαλυπτω την ταυτοτητα μουΟταν μου ζητατε να αποκαλυψω την ταυτοτητα μου υποθετω οτι αυτο που θελετε ειναι να σας πω με τι nickname παιζω ποκερ στο ιντερνετ. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω με ποιο δικαιωμα μου ζηταει οποιος ζηταει να το κανω αυτο. Δεν αυτοπαρουσιαστικα ποτε ως αυθεντια του ποκερ, ως παγκοσμιος γνωστης του παιχνιδιου, ως πολυπειρος ποκαδορος η ως μεγαλος winner. Δεν εχω καν δηλωσει ποσα χρονια παιζω ποκερ η σε τι stakes παιζω για τον πολυ απλο λογο οτι δεν πιστευω οτι οποια εμπειρια εχω μου δινει το δικαιωμα να επιβαλω δογματικα την αποψη μου. Εγω απλα παραθετω καποιες αποψεις. Οποιος θελει τις παιρνει τις φιλτραρει και κραταει οτι νομιζει οτι μπορει να τον βοηθησει. Τον σεβασμο των αλλων τον κερδιζεις με αυτα που λες και οχι με αυτα που λες οτι εχεις κανει. Θελω λοιπον να διατηρησω την ανωνυμια μου. Δεν εχω βλεψεις ουτε να με ξερει κανεις ουτε να με εκθειασει κανεις ουτε να αποκτησω οπαδους ουτε τιποτα. Αυτο ελειπε σε οποιον ποσταρει κατι σε ενα φορουμ να του ζηταμε τον αριθμο της ταυτοτητας του. 4. Σχετικα με τα πολαπλα accounts στο φορουμ των pokerprosΝικο και Ηλιο μπορει καποιοι να σας ακολοθουνε με θρησκευτικη ευλαβεια αλλα να ξερετε οτι δεν ειμαστε ολοι καθυστερημενοι. Μπορω πολυ ευκολα να καταλαβω ποια απο τα post τα εχετε γραψει εσεις και ποια οχι. Να ξερετε οτι αυτες οι συμπεριφορες ειναι το ελαχιστο ελεινες. Επισης στο pokerland το εχεις κανει επανηλειμενως να δημιουργεις αλλα accounts και οι admins μπορουνε να το δουνε πολυ ευκολα μιας και τα accounts εχουνε την ιδια ip. Οποιος πιστευει οτι αυτο το ποστ "nikjim KLANIARH MONO LOGIA EISAI.O ILIOS SE PROKALESE GIA HUP KAI ESY EKSAFANISTIKES.KAI MENA MOY TI SPAEI O ILIOS ALLA DEN BGENO NA TOY PO TIPOTA. GIATI EINAI KALITEROS PAIKTHS APO MENA.EGO PAIZO 0.25-0.5 KAI AFTOS 25-50.H IDIA ISTORIA ME TON HOLDEMGR KAI AFTOS PROKALESE KAI KOYNIUIKE KAI META EGINE LAGOS.AMA DEN EXEIS PSIXH MHN PAS NA TA BALEIS ME AFTON POY TA EXEI MPROYTZINA."δεν το εχει γραψει ο ILIOS72 η εθελοτυφλει η δεν μπορει να βαλει το μυαλουδακι του να σκεφτει. Σιγε ρε μαγκιτη με τα μπρουτζινα τα Αρ..... τα καναμε επανω μας τωρα. 5. Γιατι μπηκες στον κοπο να γραψεις στο φορουμ των pokerpros. Η συντριπτικη πλειοψηφια των ποστ του ILIOS72 συγκεκριμενα δεν εχουνε κανενα διδακτικο ενδιαφερον. Ολα τα post ειναι brags και ειναι σχεδιασμενα μονο για να μπουνε οι οπαδοι ( ο ILIOS με αλλα accounts δηλαδη) και να τον εκθειασουνε για τα φανταστικα reads του. Το ιδιο εγινε και στο εν λογω hand. Ο ILIOS παιζει σετ πιο αργα και απο το replay του Jiovani και τυχαινει να χασει απο 2 outer. Μετα επαινει τον εαυτο του για τα φανταστικα του reads και για την υψηλη γνωση του στο hi stakes poker. Εστω λοιπον οτι εκανες και το super duper φανταστικο read. Τι εχει να μαθει καποιος αναγνωστης απο αυτο ? Η μηπως υπονοεις οτι στα hi stakes games που μονο εσυ εχεις παιξει και κανενας αλλος στον κοσμο πρεπει να ακολουθουμε την γραμμη min raise/check/call με τα set μας ?6. Τι πιστευεις για τις συζητησεις στα ελληνικα αλλα ξενα forum. Η συντριπτικη πλειοψηφια των συζητησεων σε ολα τα ποκερικα forum δεν εχει κανενα νοημα. Ολοι συζητανε για το τι φυλλο εχει αντιπαλος του original poster λες και εχουνε παιξει ποτε μαζι του. Μια συζητηση κατα την προσωπικη μου αποψη θα πρεπει να αφηνει τον op να βαλει τον αντιπαλο του σε ενα συγκεκριμενο range (αυτος παιζει μαζι του αυτος ξερει καλυτερα απο ολους το range του αντιπαλου του) και απο εκει και περα τεραστια συζητηση μπορει να γινει για το ποια ειναι η maximaly exploitative η και GTO optimal γραμμη. Το επιχειρημα αλλα ILIOS εδω ειναι HI Stakes και οχι προσκοποι δεν νομιζω να εχει καμια βαση. Πολλές φορές βεβαια τα ranges που αναθετουνε αυτοι που παρουσιαζουνε την παρτιδα ειναι τοσο εκτος πραγματικοτητας και τοσο μακρυα απο τον μεσο ορο που και εκει μπορει να γινει μια συζητηση. Οταν ο ILIOS βαζει τον αντιπαλο του συγκεκριμενα σε QQ δεν μπορει παρα να γελαει κανεις. Οποιος νομιζει οτι τοσο μαγκας ωστε να μπορει να βαζει τους αντιπαλους του σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ φυλλα ας κανει το απλο τεστ. Ας ανοιξει 4 τραπεζια και να παρακολουθει προσπαθωντας να μαντεψει ΑΚΡΙΒΩΣ τα φυλλα των παιχτων που παιζουνε. Μονοι σας θα δειτε οτι δεν προκειτε να πετυχετε ουτε 1 στα 100 showdowns. Δυστυχως στην Ελλαδα οπως σε ολα τα πραγματα ετσι και στο ποκερ ειμαστε στην κυριολεξια 7-8 χρονια πισω. Αυτα που εβλεπα στο 2+2 πριν 7-8 χρονια τα βλεπω να γινονται τωρα στην μπανανια. Αυτα τα ολιγα προς το παρον. Ισως στο μελον αμα δω κατι που να κεντρισει τον ενδιαφερον μου να ποσταρω και παλι. Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Sissifos έγραψε:fileasfog έγραψε:Η δική μου άποψη μετά από το σκάνδαλο που προέκυψε με το cardrunners κλίνει με διαφορά στο Α. Πρέπει να ληφθεί υπόψιν και το ότι ο κάθε εκδότης υλικού δεν δημοσιοποιεί πάντα αφιλοκερδώς τις απόψεις του. Δεν είναι τραγελαφικό κάποιος "να τα τσεπώνει" διδάσκοντας πράγματα που θα οδηγήσουν στους ανανώστες σε χασούρα;Οι pokerpros δεν έχουν ζητήσει χρήματα –συνδρομές- για το site τους.Σκανδαλίζεσαι από το τι έγινε στους cardrunners και δεν σκανδαλίζεσαι που ο holdemgr κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και δεν απαντάει σε αυτά που τον ρωτάω. [/quote:w7ltr8yl]Προσωπικά δε σκανδαλίζομαι με τίποτα. Είμαι τελείως απόμακρος από οποιαδήποτε προσωπική αντιπαράθεση. Η τοποθέτηση μου ήταν γενική. Δεν περιλαμβάνω τους pokerpros όταν αναφέρομαι σε έσοδα, αναφέρομαι σε όλους τους δήθεν ιθύνοντες που δίχως να ξέρουν να λύσουν μία δευτεροβάθμια εξίσωση κάθονται και γράφουν άρθρα για στρατηγικές και κουραφέξαλα για να φτιάξουν ένα site βιτρίνα όπου θα μπορούν να τοποθετηθούν οι διαφημίσεις των pokersites. Για να τσεπώσουν όμως αυτοί τις 5 δραχμούλες τους,πρέπει να πονοκεφαλιάσουν 1000 νέοι παίκτες που θα καταθέσουν τον οβολό τους πιστεύοντας στο όνειρο και που θα αναρωτιούνται μετά τι δεν πήγε καλά αφού εφάρμοσαν επακριβώς τα όσα ο σοφός διδάσκαλος υπέδειξε. Για τον holdemgr επειδή δεν τον γνωρίζω δε μπορώ να πώ απολύτως τίποτα, υποθέτω όμως είναι ενήλικας και θα μπορεί να πάρει θέση στα θέματα που τον αφορούν. Όσο για το φλέγον ζήτημα θα εμμείνω στην άποψη που εξέφρασα στο site σας. Όταν μιλάμε για κέρδη (τα οποία αναφέρονται στο βιογραφικό σας) πρέπει να τα δικαιολογούμε με κάποιον τρόπο ειδεμή καλύτερα να μην αναφερόμαστε καθόλου, όχι γιατί ακούγεται ψευδές αλλά γιατί, αναπόδεικτο διεγείρει όλη την ποκερική κοινότητα που το account της δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τα 1000 $ με λίξες εξαιρέσεις. Είναι σα να πηγαίνεται σ ένα χωριό με χρυσοθήρες και φωνάζεται ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ ΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. Τι θα περιμένατε να σας χειροκροτήσουν; Επί του πρκτέου και εφόσον σε τόσα live tournoua δεν είχατε κάποια επιτυχία θα έπρεπε να αποδείξετε την αξία τουλάχιστον με ένα απλό ποστάρισμα ενός ecxelόφυλλου. Όσο για τα ποσά ειλικρινά αυτά αφήνουν παγερά αδιάφορα τους περισσότερους αφού σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο υπάρχουν τουλάχιστον 10 άτομα με περιουσία πάνω από 500.000 €, δε χρειάζεται να ψάξει κανείς σε ένα πόκερ site για να βρει έναν πλούσιο. Η πoκερική αξία είναι αυτή που μετράει και χειροκροτείται και αυτή πρέπει να αποδεικνύεται. Ευχαριστώ, ant546 Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Sissifos έγραψε:Οι pokerpros δεν έχουν ζητήσει χρήματα –συνδρομές- για το site τους.Σκανδαλίζεσαι από το τι έγινε στους cardrunners και δεν σκανδαλίζεσαι που ο holdemgr κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και δεν απαντάει σε αυτά που τον ρωτάω. Μπα, μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις:Nuff said = Δεν έχω τιποτα περισσότερο να πωΌποιος με θεωρεί αξιόπιστο κι εμπιστεύεται την ποκερική μου κρίση θα λάβει σοβαρά υπόψη του τη μαρτυρία μου.Όποιος πάλι δε με θεωρεί τίποτα απ'αυτά τα δύο θα αγνοήσει τα λεγομένα μου.Απλό! Παράθεση
Sissifos Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 poliscas έγραψε:Κατέληξα στο να το αφήσω γνωρίζοντας ΄ότι ΄ή εσύ ΄ή ο ΄Ήλιος θα είχατε την ευκαιρία να του απαντήσετε και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.Μέμνησο ]Έχει ή δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να ποστάρει μία οποιαδήποτε καταγγελία ΄ή κατηγορία ΑΝΩΝΥΜΑ εναντίον κάποιου ΕΠΩΝΥΜΟΥ ??Φυσικά και έχει το δικαίωμα.Η καταγγελία του όμως είναι λιπόβαρης όσο δεν λέει το όνομα του.Εδώ, ο περί ου με κατηγορεί ότι μπαίνω στο site μας με πολλαπλά accounts για να εξυπηρετήσω δολίους σκοπούς.Τι πρέπει να κάνω εγώ για να αμυνθώ;Έκανα έκκληση σε όσους γράφουν με αυτά τα accounts να πάρουν θέση.Είτε πάρουν είτε δεν πάρουν ή «ρετσινιά» θα μου μείνει. Διότι λέγε - λέγε όλο και κάτι μένει.Σε ότι με αφορά, ότι έχω να πω το λέω επώνυμα .Ουδεμία σχέση έχω με accounts που μου επιδίδει ο nickjim αλλά και διάφοροι άλλοι.Το αστείο είναι ότι με κατηγορεί για κάτι που αποδεδειγμένα έχει κάνει ο υπερασπιστής του, ο holdemgr όταν πόσταρε στο site μας προβοκατόρικα, κρυπτόμενος πίσω από το nickname desipina.Το αστείο είναι ότι ο holdemgr εξακολουθεί να παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι του λέω. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Eγω εχω γνωρισει τον Πανοπουλο στη Γευγεληκαι μου φανηκε αρκετα σοβαρος για να κανει τετοια καραγκιοζιλικια.Οσο για τα κερδη των pokerpros, εφοσον δεν εχουν ζητησει συνδρομη για το site τους και οποιος θελει μπαινει και βλεπει δεν εχουν υποχρεωση να αποδειξουν τιποτα.Εγω στη θεση τους, αν ειχα database με κερδη 400k$θα την ποσταρα αλλα θα ζητουσα και συνδρομη απ'τους μαθητες μου.Απ'την αλλη πιστευω θα επρεπε ο καθενας να κανει ελευθερα την κριτικη του και λεει οτι θελει για τα plays που ποσταρει ο οποιοσδηποτε.Δηλαδη δεν νομιζω οτι ειναι σωστο που πεταξατε εξω τον nijim αλλα ουτε και εσυ poliscas που λογικρινεις τα post εδω.Απ τη στιγμη που δεν βριζεις τον αλλο γιατι να μην μπορεις να πεις οτι ειναι κωμικο το play τουη οτι ειναι fish????Ετσι εδιωξες και τον Αντωνη απ'το pokerland Παράθεση
moderator Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 ...ουτε και εσυ poliscas που λογικρινεις τα post εδω. Απ τη στιγμη που δεν βριζεις τον αλλο γιατι να μην μπορεις να πεις οτι ειναι κωμικο το play του η οτι ειναι fish????Ετσι εδιωξες και τον Αντωνη απ'το pokerland 1. Δεν έδιωξα τον Αντώνη από το Pokerland, μόνος του είπε ότι σταματάει να ποστάρει.2. Σβήνω μόνο προσωπικούς χαρακτηρισμούς, οχι χαρακτηρισμούς που απευθύνονται σε παιξίματα, καταστάσεις κλπ. Για παράδειγμα αν σου πω ότι είσαι ανεκδιήγητος, κωμικός, καραγκιόζης και donkey νομίζεις ότι μπορεί να διεξαχθεί διάλογος η το πιθανότερο να γυρίσει η κουβέντα σε μπινελίκια;Αν δεν μπορείς να συζητήσεις χωρίς να χαρακτηρίσεις τον συνομιλητή σου, τότε δε νομίζω να είναι και ιδιαίτερα πολιτισμένη η συζήτηση...3. Ξέρω ότι αυτό που κάνω δεν είναι αρεστό και ότι η πλειοψηφία μπορεί να γουστάρει τα μπινελίκια, τα ξεκατινιάσματα, τα βρισίδια και τις χωρίς τέλος κόντρες. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι αρεστός σε κανέναν. Θα συνεχίσω να προστατεύω το φόρουμ, χωρίς να στερώ από κανέναν το βήμα να εκφράσει την ΄άποψή του. Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΤΗΑΤS WHY HOLDEM IS SUCH A GREAT GAME.ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ.ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΛΙΟΣ ΚΑΜΑΤΑΚΗΣ Παράθεση
AEL 88 Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 An kai sinithos : "opoios anakatevetai me ta pitoura ton trone oi kotes" de boro n'antistatho ston pirasmo na grapso dio-tris skepsis anaforika me ti "diamahi" pou ehi xespasi giro apo tous pokerpros me aformi mia dimosiefsi:1) Theoro oti inai ek proimiou aniso kai adiko na ekstomizi varies katigories enas anonimos se dio atoma pou grafoun me to onomateponimo tous. Ki 100% dikio na ihe sta osa elege, pali tha to ehane. Ki otan leme t'onoma tou, den enooume fisika to nick me to opoio paizi ala to pragmatiko. Ego p.h legomai Giannis Iliadis.Toso apla. Fisika inai diaforetiko na kritikaris anonima mia apopsi i ena heri kapoioy (apolito dikaioma sou) kai diaforetiko na ton katigoris oti ousiastika exapata tous anagnostes tou. 2) Se shesi me ta kerdi tou Iliou poy opos anaferi inai peripou 400.000 to hrono: Epidi paizo se stakes 5/10 kai 10/20 N.L (pio spania se 25/50) to na vgalis peripou 30.000/mina, an paizis kalo poker opos paizi o ilios, den inai katholou apithano, malon to antitheto. Den inai omos kai sigouro. Oute apodiknietai apo ta hieria pou parousiazi sta video tou. Prosopika tha borousa na postaro KATHE MERA 3-4 hieria me ta opoia na eho kerdisi sinolika pots peripou 10.000.Auto de simaini vevaia oti vgazo 150.000/mina.Kata ti diki mou apopsi ta kerdi tou Iliou inai pragmatika, to na ta provali omos me ton tropo pou to kani, de tha prepi na ton ekplisi pou prokali antidrasis.. 3) Ki ego de simfono me to dogmatiko tropo pou merikes fores o Ilios krini kapoies partides. Auto de simaini omos oti midenizo tin prospathia tou, an kai poles fores pistevo oti ehi adikisi o idios ton eauto tou me ton tropo pou autoepairetai kai ekthiazi to paiximo tou. An ki ap'oti paratiro to teleutaio diastima, ehi veltiothi s'auto ton tomea.. Auta ta liga apo mena Παράθεση
Zulugr Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2008 Οσο αφορα περι ανωνυμιας και επωνυμιας αυτων που ποσταρουν,θεωρω πως ο "επωνυμος" ευσηνηδητα θετει τον εαυτο του σε δημοσια κριτικη αυτων που λεει και κανει.Γνωριζοντας οτι εκει εξω κυκλοφορει καθε "καρυδιας καρυδι" θα πρεπει να ειναι προετοιμασμενος ν ακουσει τα παντα,ακομα και βρισιες.Το να προσπαθεις να μεταδωσεις τις γνωσεις σου αφιλοκερδος,το βρισκω αξιο επαινου εως και ρομαντικο,αλλα να θελεις να αποδειξεις οτι εισαι ντε και καλα ο καλητερος,ειναι τουλαχιστον περιτο.Το να βγαζεις εκατονταδες χιλιαδες ευρω και να θες να το διατυμπανιζεις ,που μπορει να εξυπηρετει ??Νομιζω πως αν οι pokerpros θελουν να βοηθησουν το Ελληνικο ποκερ ,θα πρεπει να βρουν αλους διαυλους επικοινωνιας με το κοινο,καθως και τον τροπο που βλεπουν τον Ελληνα παικτη.Δεν αρκει μονο να γνωριζεις τα παντα πανω στο ποκερ.Πρεπει να ΜΠΟΡΕΙΣ να το μεταδωσεις με σωστο τροπο.Με την καλητερη διαθεση zuluGR Παράθεση
Recommended Posts