mysimplelife Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 pezo Texas hold em sto www.poker,gr Eida oti an ston proto gyro pontarismatos kapoios kanei raise akoloyuei kai allos gyros pontarismatos, prin to flopAuto einai kanonas genika sto poker; Ginetai pantou;Me enoxli pou prepei na pontaro olla prin to flop. Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 File mysimplelife kalo einai na min mplekaise se pot sta prwta stadia tou paixnidiou ektos kai an exeis ena top starting hand.Nai,otan kapoios kanei raise arxizei neos gyros pontarismatos me options re-raise,call i fold!Twra an to buy in tou tournament einai poli mikro i einai rebuy tournament tote tha deis pollous paixtes na kanoun all-in taftoxrona:) Παράθεση
doctor636 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 File steile email sto support tou sigkekrimenou site kai anefere to problima pou antimetopizeis. fisika stamata na pezeis mexri na diorthothi i dislitourgia. an pali kegese, pekse rami kai pastra.Y.G.1. kalos irthes stin parea mas.Y.G.2. pithano einai na exei liksei to license key sou. Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2008 file doctor636 ti ginetai?egw den katalava kala to erwtima tou mysimplelife ?? Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 mysimplelife,paikse ayto na epanelthishttp://www.pog.com/games/Crazy_Ball Παράθεση
mysimplelife Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2008 kalos sas vrika!milisa me to suport tou www.poker.grkai mou eipan oti den uparxei provlamaapla otan kapoios kanei raise prin to flop akoulouthei kai allos guros pontarismatos.Profanos epidi paizo me play money auto sumvenei sixna. Otan arxiso me pragmatika tha einai poio spanio, etsi den einai;to www.pog.com einai oreo site :laugh: :laugh: ps giati mporo den na grapso se Ellinika; Παράθεση
omniwargreymon Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Eisai arxarios(tora mathaineis texas)?Auto tha to synantas syxna kai eksartatai vevaia kai apo to trapezi pou paizeis.An exeis calling station(mono call),an exeis aggressive betters k.a.Mono an paizeis limit H cap no limit yparxei prokathorismeno poso bet kai posa raises ginontai.Se no limit an den eisai all in kaneis osa reraise theleis se raisers kai opote theleis aneksartita apo to an eisai pre flop,turn kai river.Auti einai kai i mageia tou paixniou... Παράθεση
Recommended Posts