stelios_313 Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το νησί έχει ρίζα ή επιπλέει; **xaxaxaxxa...exeis megalo dikio TSINT alla 8eloume kialla!! gelaei i 4ixi m na diavazw ti stili su:) keep it up Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 GEIA SOU RE STELIE313..GIATI 313?MHXANH TOU OSE EISAI??NAI RE AGORI,XALARO TO ARTHRO!PANTA THN ALITHIA LEO......AFOY SOY ARESOUN KAI GELAS POLI KALA KANEIS !GIA EMENA MOU EXOUN KOPEI TA GELIA DIOTI ENAS MOY EFERE KENTA.......ME GYRISE EPI EPOXI TITO........ Παράθεση
pkr Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 ληγμένα κρουασάν που τα ταΐζεις σε γλάρο και ο γλάρος βγάζει προπέλα και γίνεται υποβρύχιο!καλα μιλαμε για απιστευτο γελιο.ξεχασαμε τα παντα λεμε.παμε για υπνο σαν κερδισμενοι.γεια σου ρε TSINT! Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 pesta re tsint g..o ti kerkira mas !! Παράθεση
Provatos Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Epeigontws radiofono h toulaxiston proswpiko BlogWe love you Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 PROVATE KALE MOU FILE,RADIOFONO E?NAI RE EYKOLO...PIO RADIO?ISOS NA ME BALOUN MAZI ME TON PANOUSI NA KANOUME EKPOMPI!O KATHENAS THA LEEI TA TRELA TOU....MILAME GIA POLI LASKA...THA FONAKSOUME KAI TON LASKO APO TA PAIDIA TIS NIXTAS KAI TELOS!!! Παράθεση
stelios_313 Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 TSINT έγραψε:GEIA SOU RE STELIE313..GIATI 313?MHXANH TOU OSE EISAI??NAI RE AGORI,XALARO TO ARTHRO!PANTA THN ALITHIA LEO......AFOY SOY ARESOUN KAI GELAS POLI KALA KANEIS !GIA EMENA MOU EXOUN KOPEI TA GELIA DIOTI ENAS MOY EFERE KENTA.......ME GYRISE EPI EPOXI TITO........mi m stenaxwriese TSINT. xasimata panta exei. to 8ema einai namaste kala kai na pername. auta exei!eisai morfi!!!a kai to 313 einai o ari8mos autokinitou tou donald:D:D Παράθεση
Themis Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 TSINT έγραψε:PROVATE KALE MOU FILE,RADIOFONO E?NAI RE EYKOLO...PIO RADIO?ISOS NA ME BALOUN MAZI ME TON PANOUSI NA KANOUME EKPOMPI!O KATHENAS THA LEEI TA TRELA TOU....MILAME GIA POLI LASKA...THA FONAKSOUME KAI TON LASKO APO TA PAIDIA TIS NIXTAS KAI TELOS!!!Εκπομπή στο ραδιο με ΤΣΙΝΤ και Παραμυθα να λεει "μονο για τεννις στη betfair ειμαι, ΜΜΜΜΜΜΜ.......". Θα σπασει κ το ρεκορ του αειμνηστου Παρασιδη σε ακροαματικοτητα.Τι γερός εισαι! Τον αλλον τον ειπες "Ποτε θα βρεθουμε να κεράσεις..." ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Πολύ γελιο!!! Να σαι καλά!!!το "πίνοντας κοκακόλι" και ο "γλάρος" ήταν τα καλύτερα....και μετά διαβάζω τα σχόλια και βλέπω οτι "γυρισες επι εποχή ΤΙΤΟ" ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ!!!!Μας εφτιαξες την μερα!!!! Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Πολύ μίρλα όμως για την γκατζολία ρε Τσιντ. Ε κατέβα αθήνα και ελά να δουλέψεις dj σε κανα στριπτιτζάδικο να συνδιάσεις δουλεία και διασκέδαση. Και όποτε η ούρσουλα δεν έχει όρεξη τραβάς και κανα μονπαρνέ να ταίσεις γριούλες... Παράθεση
Themis Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 kounamoutas έγραψε:Πολύ μίρλα όμως για την γκατζολία ...Εεεεεπ. Λιγα λογια για τον μοναδικο ΑΡΣΕΝΙΚΟ νομό της Ελλάδος. Ασε που αν ηξερες τον ΤΣΙΝΤ, θα ηξερες κ οτι, στην Αθηνα να ηταν, παλι δε θα του εφτανε. Ειπαμε, για τον ΤΣΙΝΤ, ενας ειναι ο μεγαλος αρχηγος... Για οσους δεν ξερουν, τους παραπεμπω στο αρθρο "ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ;"! :laugh: :laugh: Παράθεση
Andrikos07 Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 TSINT ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ...ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣΡΕ ΓΕΡΕ !! Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑΚΑΙ ΝΑΙ ΠΙΟ ΡΑΔΙΟ ΡΕ ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤV !ΧΑΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΝΟ ΧΑΣΟΥΡΑ ΛΕΜΕ!! Παράθεση
fortsatos Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 αν και θα προτιμουσα να ειμαι φαροφυλακας στη Γαυδο παρα να ξημερωβραδιαζομαι στα καζινα και στις που...ες,ομολογω οτι το ευχαριστηθηκα το αρθρακι!!keep up Παράθεση
kojima_21 Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 ΕΛΑ????:pinch: Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2008 KOUNAMOUTAS EISE ATHINA?PANE STO QEEN AMA TO THIMAME KAI KALA STIN SIGGROU EXEI MESA 70 GKOMENES.......PAEI TO KERDISMA OLO OPOU EIXA PAREI APO TIN PARNITHA!!!ARTHRO THA ANEBASO PROSEXOS.......THA EINAI POLI GERO KAI PALI!! Παράθεση
mickie310 Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2008 TSINT σου έχω το καλύτερο : http://www.swankpoker.com/ Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2008 70!!! Χαρεμί λεμε!Εγώ Τσιντ για τις περιπέτειες σου μπαίνω στο ποκερλαντ, γιατί για να μάθουμε πόκερ απο εδώ, σύγκνώμη ντε τα πάρη...αντε και για να γελάμε και με κανένα ξεκατίνιασμα που και που... Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2008 KOUNAMOUTAS,PIO POKER?AMA THELEIS PAIKSE BLACKJACK!KAI EKEI OMOS ASTA NA PANE......XAMOS GINETE RE!!SE EYXARISTO POY ME PROTIMAS GIA TO THEMA TON ARTHRON!OMOS FILE KOUNAMOUTA,KAI ALLOI OPOS BLEPEIS GRAFOUN ARTHRA KAI GRAFOUN GIA POKER KAI KANOUN POLI SIMANTIKES KAI SWSTES ANALYSEIS!EGO EIMAI GIA TO PSIXAGOGIKO MEROS TOU POKERLAND.........RE OXI ALLA STIXIMATA LEME,,,,,,,,,FOULARAME!!!!!! Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2008 Συμφωνώ πως υπάρχουν αξιόλογα αρθρα και εδώ για την εκμάθηση, απλά εγω δε ψωνίζω από αυτή εδώ την γειτονία σε αυτό το θέμα...Εδώ μου αρέσει να πίνω τον καφέ μου Στο προηγούμενο ποστ μου δε θέλω να μειώσω αυτούς που πραγματικά γράφουν καλά άρθρα εδώ, αλλά αυτούς που δε γράφουν. Στην τελική με τόσα αμιγώς εκπαιδευτικά σαιτς, προτιμώ εκείνα, απο κάποιο φόρουμ και όλοι γράφουν ότι θέλουν και είναι πιο δύσκολο για κάποιον να ξεχωρίσει τα πραγματικά χρηστικά και αξιόλογα άρθρα απο τα μη.Εγω βρήσκω χρήσιμο το ποκερλαντ για την ενημέρωση γύρω από το ποκερ και για τον Tsint... Τέλος... Σε κατάλαβα απο την φωνή...Αν αυτή η προσωπική μου άποψη είναι ισοπέδωση themis τότε ας τα αφήσουμε αυτά και να πάμε όλοι μαζί στη συγγρού με το χαρέμι!!! VIVA LA TSINT Παράθεση
Themis Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2008 Το να θεωρεις το Pokerland "Forum", ναι, το θεωρω ισοπεδωση. Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2008 ENA KAFEDAKI GIA TON KOUNAMOUTA.........ME BOUTIMATA I ANEF?????? Παράθεση
Recommended Posts