vergitsis Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2008 Στα πλαίσια της συνεργασιας του strategypoker.gr με το pokerland.gr θα ηθελα να ενημερωσω ότι όποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει ενα hand history από οποιο τουρνουα αυτός θέλει για να το κάνουμε review σε video και να βρουμε και να συζητησουμε κάποια λάθη που ενδεχομένως να έχει κάνει σε κάποια χέρια.Γιά όποιον θέλει να το δοκιμασει αλλά δεν νοιώθει άνετος με το να εκτεθεί ο τροπος παιχνιδιου του υπάρχει επιλογή απόκρυψης του screen name.Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα η οποία εφαρμόζεται πάρα πολύ στο εξωτερικό και μόνο κερδισμένος μπορει να βγει όποιος το αποφασίσει.Όποιος ενδιαφέρεται just pm me! Παράθεση
nikilio137 Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2008 file vergitsi sou esteila minima.to peires?giati staekserxomena mou den yparxei.euxaristw Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2008 oxi file mou den to elava Παράθεση
fun3s Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2008 file vergitsi mias kai to eida twra 8a h8ela na su steilw to diko mou. Sthn o8onh tou pm dn vgazei epilogh gia upload. Pistevw 8a einai kalo videaki gia to skopo sou giati einai apo MTT 600 atoma 5+0.5, ws to heads up. pes mou ena tropo na sto steilw. Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2008 kalispera file,epeidi pira para polla pm kai exw idi arketa hand history gia to epomeno....2mino,krata to hh sou kai 8a ksanapostaro kapoia stigmi gia opoion 8elisei na mou steilei.euxaristo gia to endiaferon sou. Παράθεση
fun3s Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2008 απλά ήταν 6 το πρωί και μόλις είχε τελειώσει το tour και λεω έτοιμο το έχω, στείλτο. Anyway, καλή συνέχεια Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2008 Πάνω που θά εστελνα κι εγώ.Anyway.... Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.Θα παρακολουθω συνέχεια για νεότερα. Παράθεση
Recommended Posts