theomas Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2008 Θα ηθελα, λιγο, την προσοχη σας, για ενα θεμα που -πραγματικα- εχει πολυσυζητηθει-κουρασει αλλα ειναι ΠΑΝΤΑ επικαιρο..."την κοινη προσπαθεια, για διοργανωση τουρνουα ποκερ στο Εξωτερικο"Οπως -ολοι- ειδαμε, ΚΑΙ η προσπαθεια του land, ΔΕΝ πετυχε -κατα την ταπεινη μου γνωμη...Κοινο μυστικο, οι λιγες συμμετοχες...Εγω και μερικοι αλλοι, πληρωσαμε απευθειας το buy-in (440 GBP), οι υπολοιποι (78 ολοι κι' ολοι) ειτε κερδισαν τη συμμετοχη τους μεσω καποιου satelite, ειτε ησαν ΕλληνοΚυπριοι της περιοχης, που εδωσαν το "παρων"...Αληθεια ειναι πως τα παιδια απο το land, εκαναν καθε δυνατη προσπαθεια να πετυχει η διοργανωση απο καθε πλευρα.Ομως, τοσο εμεις, οσο και οι Κυπριοι απο Κυπρο (οχι απο Αγγλια), ησαν δυσαρεστημενοι απο τις λιγες συμμετοχες και το χαμηλο prize pool.Τα ιδια, περιπου, ειχαμε και στη Βιεννη, 1 μηνα πριν...73 συμμετοχες, χαμηλο prize και ενα "πακετακι" για τον καθενα που ΔΕΝ ειχε κερδισει το "ticket" εξαιρετικα "τσουχτερο" για συχνες επαναληψεις του...εγχειρηματος...Την φορα αυτη, -στο Nottingham- οι "απουσιες" ησαν ακομα περισσοτερες...Καπου διαβασα, οτι ΙΣΩΣ το επομενο gpt/c, να εχει περι τις 22 συμμετοχες...Αν δεν προσεχτει το θεμα, ισως να ειναι αληθεια...Σε συζητηση που ειχα με τον Δημητρη, κατα τη διαρκεια της επιστροφης μας, μου ειπε πως, τα εξοδα που κανει για να παει στη Βιεννη ή την Αγγλια, θα μπορουσε ΑΝΕΤΑ να τα κανει και για να "παιξει" σε ενα EPT που, εκει, το prize μπορει να φτασει το 1.000.000 euro! στο main event...Φυσικα, υπαρχει η διαφορα του buy-in, αλλα αυτη μπορει να μειωθει ΑΙΣΘΗΤΑ ή και να μηδενιστει ακομα, αν ΔΕΝ δωσει καποιος το παρων στα GPT/C...Εμας, σαν παικτες-ποκερ, μας αρεσει να παιζουμε στα Ελληνικα events και -καιρο τωρα- τα τιμουμε με την παρουσια μας, οποτε και οσο μπορουμε...Αλλα, αληθεια ειναι, πως αν δεν υπαρχει το "κεντρι", οι παρουσιες θα μειωνονται και οι απουσιες θα αυξανονται...Νομιζω, οτι το θεμα ειναι πολυ περισσοτερο σοβαρο, απ' οτι φαινεται και πως αν δεν το "δουμε" εγκαιρα, τοτε θα εχουμε χασει καθε ευκαιρια εδραιωσης της οποιας προσπαθειας για Ελληνικα events.Να θυμισω, οτι στο DTD, λιγο καιρο πριν, ειχε γινει το Νορβηγικο championship, το οποιο ηταν SOLD-OUT με περισσοτερες απο 400 συμμετοχες!Αυτο δειχνει, -ευκολα- την δυσκολη θεση που βρεθηκαμε ΟΛΟΙ οσοι ειμασταν στο DTD, με τον πινακα να "γραφει": ENTRIES 78...Κατα την γνωμη μου, ΟΥΤΕ οι Κυπριοι, ΟΥΤΕ οι Ελληνες της Αγγλιας, δεν εδειξαν ενδιαφερον για την διοργανωση (οπως εγινε με τους Ελληνες της γυρω -απο την Βιεννη- περιοχης)...Αρα, θα πρεπει να "δουμε" ΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που μπορουν να ανεβασουν "το ενδιαφερον" ΟΡΙΣΤΙΚΑ (οσο ειναι εφικτο, να λεμε..."οριστικα")...Το concept, το "εχετε πιασει"...Παιδια, καθηστε σε ενα τραπεζι και βρειτε λυση/εις...Σιγα-σιγα η "ολη υποθεση", γινεται πολυ κουραστικη/πολυεξοδη/βαρετη και χωρις ΜΕΛΛΟΝ!Εξυπνοι ειστε και -σιγουρα- το εχετε αντιληφθει...Ευχομαι, συντομα, να ακουσουμε ευχαριστα νεα και απο τις 2 πλευρες...Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ? (αναφερομαι στο Land)theomas Παράθεση
baskont Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2008 Γεια σου Στέλιοπολύ καλό το ποστ σου. Θέλει όμως καθαρό μυαλό απαλλαγμένο από εντάση και κούραση για να υπάρξει ουσιαστική απάντηση και συζήτηση.Αυτή τη στιγμή προσωπικά δεν την έχω και χρειάζομαι μια δυο μέρες να το σκεφτούμε λίγο καλύτερα το θέμα. Παράθεση
nostoper Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2008 EIMAI KAINOYRGIO MELOS KAI XAIRETO THN PROSPATHEIA POU KANETE EIMAI MAZI SAS GIA PERAITERO PERIMENO NEA SAS Παράθεση
theomas Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2008 Εννοειται Βασιλη...Εγω, "δεν τα χωνω" σε κανεναν...Απλα, σας παρακαλω θερμα...: Βοηθηστε ολοι να σωσουμε την παρτιδα...Μπορουμε, αυτο ειναι το μονο σιγουρο!ps: Congrats για τη νικη σου.theomas Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2008 BASKONT,MHN SFIGKESE.......TO LEOFOREIO POU MAS PIGE PISO STO AERODROMIO EPREPE NA EIXE KAI KLHROSI AGORI....!ALLIN FORA NA TO EXEIS YPOPSIN SOU!!THELO NA YPARXEI ORGANOSI..... Παράθεση
Recommended Posts