rudessgr Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 Σημερα επαιζα ενα cash NL Texas 10/20cents με φιλους.ερχονται 2 ακομη παιδια.γενικως ηταν πολυ aggressive ο ενας με τον οποιο θα ασχοληθω.εκανα υπομονη μεχρι να ερθει κατι καλο ωστε να μπορω να παιξω.ειμαστε 7 ατομα στο τραπεζι και κανω τον dealer.o utg κανει raise 1 euro.ο αμεσως επομενος re-raise 1+3 οι υπολοιποι πασο οσπου ερχεται η σειρα μου εχοντας γυρω στα 12 ευρο μπροστα μου.εχω :Qd :Qc και σκεφτομαι να δω φλοπ,και κανω call.οι υπολοιποι πασο και μενουμε οι 2 μας.ανοιγω flop :Ac :Ah :3s και λεει check,και εγω επισης.ανοιγω μετα :Qh μου λεει check και του λεω 2 ευρω raise και μου 2+4 re-raise.μου ειχαν μεινει μπροστα μου 6 ευρω και λεω ρεστα.και μου δειχνει ενα "ομορφο" καρε :Ad :As εκεινη την ωρα ενιωσα ασχημα και προτιμησα να μην συνεχισω την βραδια μου γιατι δεν ηθελα να παιξω επηρεασμος απο αυτην την παρτιδα.ξερω πως τα χρηματα που ανεφερα ειναι λιγα αλλα θα ηθελα να ακουσω γνωμες-συμβουλες για αυτο το χερι.αν εκανα κατι λαθος,αν μπορουσα να κανω κατι καλυτερο οτιδηποτε θετικο η αρνητικο απο καποιους που σιγουρα ειναι καλυτεροι απο εμενα.thanks... Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΑΨΟΓΑ (TO SHOWDOWN ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ CHECK ΜΕΤΑ ΤΟ FLOP) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΟ FLOP H' ΣΤΟ TURN ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ TURN ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΧΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ POCKET :As :Ah H' :Qc :Ad ! ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΝΕΤΩ! BADBEAT ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ READ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΠΑΣΟ! ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ AGGRESSIVE META TO TURN! MH ΧΑΛΙΕΣΑΙ...ΠΕΣ ΤΟΥ NICE HAND ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ!ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ ΤΑ 12 ΕΥΡΩ!!ENJOY IT!!! Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 κατα τη γνωμη μου επαιξες λαθος καθε steet.preflop:οταν σε ενα τραπεζι 10/20 , το first raise ειναι 1 ευρω.τοτε πρεπει να ειναι deep stack , ομως εσυ εχεις 12 μπροστασου , οποτε οταν καποιος εχει κανει reraise 4 , τοτε εισαι allin η πασο , δεν υπαρχει κανενας λογος να δεις φλοπ με qq.το θεμα ειναι αν πιστευεις οτι ο αντιπαλος κανει το reraiseμε φυλλο καλυτερο απο qq.το οτι επεσε q δεν εχει καμια σημασια , αφου εχανες απο τηναρχη. Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 gsbets έγραψε:κατα τη γνωμη μου επαιξες λαθος καθε steet.preflop:οταν σε ενα τραπεζι 10/20 , το first raise ειναι 1 ευρω.τοτε πρεπει να ειναι deep stack , ομως εσυ εχεις 12 μπροστασου , οποτε οταν καποιος εχει κανει reraise 4 , τοτε εισαι allin η πασο , δεν υπαρχει κανενας λογος να δεις φλοπ με qq.το θεμα ειναι αν πιστευεις οτι ο αντιπαλος κανει το reraiseμε φυλλο καλυτερο απο qq.το οτι επεσε q δεν εχει καμια σημασια , αφου εχανες απο τηναρχη.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ?ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ?ΣΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ VERY AGGRESSIVE ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΜΕΣ? ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ? ΜΟΝΟ ΑΣΣΟΥΣ? ΤΟΣΟ VERY TIGHT?ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΡΑTAEI "ΑΥΤΟΣ" Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ RAISE, KK/AK/JJ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ? ΚΑΝΕΙ CHECK STO FLOP (ΕΤΣΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ), ΣΚΑΕΙ Η ΝΤΑΜΑ ΣΤΟ TURN ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ! ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ Ο rudessgr!ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣEI POCKET ΑΑ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΚΑΝΕ RAISE 4$ (ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΝΟΩ) ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ "ΦΩΝΑΖΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΣΑΚΙΑ! ΕΚΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο rudessgr ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ!ΓΙΑ ΤΟ ALL-IN PREF ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ!ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΣΑΙ!ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΦΙΛΕ gsbets ΣΕ ΚΑΘΕ RAISE 4$ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ (ΣΥΝΗΘΩΣ 0.10/0.25) ΠΗΓΑΙΝΑ FOLD OR ALL-IN ΜΕ POCKET QQ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ BANKROLL ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ!ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ...ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ! Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 VaGreece έγραψε:gsbets έγραψε:κατα τη γνωμη μου επαιξες λαθος καθε steet.preflop:οταν σε ενα τραπεζι 10/20 , το first raise ειναι 1 ευρω.τοτε πρεπει να ειναι deep stack , ομως εσυ εχεις 12 μπροστασου , οποτε οταν καποιος εχει κανει reraise 4 , τοτε εισαι allin η πασο , δεν υπαρχει κανενας λογος να δεις φλοπ με qq.το θεμα ειναι αν πιστευεις οτι ο αντιπαλος κανει το reraiseμε φυλλο καλυτερο απο qq.το οτι επεσε q δεν εχει καμια σημασια , αφου εχανες απο τηναρχη.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ?ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ?ΣΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ VERY AGGRESSIVE ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΜΕΣ? ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ? ΜΟΝΟ ΑΣΣΟΥΣ? ΤΟΣΟ VERY TIGHT?ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΡΑTAEI "ΑΥΤΟΣ" Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ RAISE, KK/AK/JJ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ? ΚΑΝΕΙ CHECK STO FLOP (ΕΤΣΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ), ΣΚΑΕΙ Η ΝΤΑΜΑ ΣΤΟ TURN ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ! ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ Ο rudessgr!ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣEI POCKET ΑΑ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΚΑΝΕ RAISE 4$ (ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΝΟΩ) ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ "ΦΩΝΑΖΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΣΑΚΙΑ! ΕΚΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο rudessgr ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ!ΓΙΑ ΤΟ ALL-IN PREF ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ!ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΣΑΙ!ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΦΙΛΕ gsbets ΣΕ ΚΑΘΕ RAISE 4$ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ (ΣΥΝΗΘΩΣ 0.10/0.25) ΠΗΓΑΙΝΑ FOLD OR ALL-IN ΜΕ POCKET QQ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ BANKROLL ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ!ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ...ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ![/quote:307l4i67]γιατι να τον ''παγιδευσεις'' , αφου μπορεις να παρεις ενα call preflop?.δηλαδη οι jj θα πανε πασο αν σε ποτ 20 , πρεπει να βαλουν ακομα 8.το range που αναφερεις θα κανει ετσι κιαλλιος call σε allin.δεν υπαρχει λογος να τον παγιδευσεις.και μη μπερδευουμε τις QQ με ΑΑ , μονο να παγιδευτεις γινεται.αν πιστευεις οτι εισαι καλυτερος , βαζεις τα λεφτα στο κεντρο , αλλιως...πετας τα φυλλα σου.και εγω τοσο καιρο allin η πασο παω , και το bankroll μου ειναι μια χαρα. Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 ευτυχως που εχω κι εσενα και μιλαω gsbets σημερα (κατσε να αναψω τσιγαρο)στην κουβεντα μας παλι...Μα εγω δεν διαφωνησα στο all-in preflop αν αυτο εννοεις! Aς τα βαλουμε στο κεντρο και να τα δουμε...οκ!Εγω διαφωνω στο fold οταν μου ζηταει 4$ κι εχω QQ!Δεν ειναι το δικο μου στυλ οταν εχω καλα reads για τον αντιπαλο μου και ειμαι sto button!Αν ο αντιπαλος οπως τον παρουσιαζει ο φιλος μας, ειναι very aggr. και μεχρι εκεινη τη στιγμη τους τρομαζε με raise στυλ 4-5 bets και ξαφνικα τον ειδε να κανει raise (απο middle position υποθετω) 20 φορες το ΒΒ ... οκ...ο τυπος "φωναζει και κραζει" οτι δεν εχει κατι λιγοτερο απο ΑΑ/ΚΚ!Ελπιζω να εγινα κατανοητος!Οσο για τo bankroll σου, ασφαλως και σε πιστευω οτι και με τον δικο σου τροπο που παιζεις,ειναι σε καλο σταδιο! δεν πιστευω ομως να εχεις την εντυπωση οτι οι QQ παιζονται αποκλειστικα με τον τροπο τον δικο σου ή αποκλειστικα με τον τροπο τον δικο μου και ετσι και μονο ετσι παιζονται σωστα?θα ειμασταν αρκετα εγωιστες δεν νομιζεις? Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 Ρε παιδιά....Να κάνω μια ψιλο ασχετο-σχετική ερώτηση με το θέμα;Όποιος είναι καλός στα μαθηματικά, μπορεί να μου πεί τι πιθανότητες υπάρχουν να εχεις ΚΚ σε τραπεζι 9ατομων και να εχει άλλος ΑΑ ?? Εγω βγάζω πολυ μικρό αριθμό. Γι αυτο ρωτάω.ruddesgr...Ωραία το έπαιξες ρε φίλε.Εγω είχα παρόμοια περίπτωση την προηγουμενη εβδομαδα.Κρατουσα AQ κανω raise ακολουθει ο τυπος και το φλοπ μου δίνει ΑΑQ !!! Υπάρχει καποιος που δεν θα εκανε slowplay? Υπάρχει read που θα με εκανε να μην ποντάρω στην παρτίδα? Υπάρχει παίκτης που θα αρχιζε να μετράει πιθανότητες και odds, αντί να μετράει πως θα πάρει όλο το πακέτο από τον αντιπαλο;Τελικά έχασα!! Εβγαλε στο river royal flush ο μαγκας.Δεν πειραζει. Το διασκεδασα. Δεν γίνεται κάθε μέρα. Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2008 marios_521 έγραψε:Ρε παιδιά....Να κάνω μια ψιλο ασχετο-σχετική ερώτηση με το θέμα;Όποιος είναι καλός στα μαθηματικά, μπορεί να μου πεί τι πιθανότητες υπάρχουν να εχεις ΚΚ σε τραπεζι 9ατομων και να εχει άλλος ΑΑ ?? Εγω βγάζω πολυ μικρό αριθμό. Γι αυτο ρωτάω.Ρε μαριε...συγνωμη ρε φιλε, πριν λιγο τελειωσα το παιχνιδι μου και εψαχνα στο Hand History να σου ποσταρω αυτα που λες αυτη τη στιγμη αλλα χαθηκα! Βλεπεις παιζω σε 4 τραπεζια και αρκετες ωρες και γινεται της μουρλης στο ιστορικο μου!Μου ετυχε σε 2 χερια αποψε αυτη η περιπτωση ΑΑ vs KK και ομολογω οτι οι πιθανοτητες ναι μεν ειναι λιγες αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν το βλεπω και συχνα εκει που παιζω! Συμβαινει παντως...Αυτο που δεν βλεπω πολυ ειναι το χερι που παιχτηκε σε ενα τραπεζι μου πριν απο λιγο, ΑΑ vs ΑΑ.επρεπε να δεις τον μπλοφαδορικο τροπο που τους επαιζαν και οι 2! χαχαχαχα πολυ γελιο και στο showdown...ΤΕΖΑ!!!:woohoo: Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Δεν πειράζει.Να λέμε και καμμια κουβεντα μωρε....Εγω δεν εχω φιλους να παιζουν ποκερ και ενω στον MSN εχω πολυ κοσμο, δεν μπορω να μιλησω με κανεναν.VaGreece..... φα' τους όλους!!!! Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Δεν κανεις ποστ την παρτιδα με τους ΑΑ ??Απο περιεργεια.... Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 πριν απο ενα μηνα επαιζα cash 6max , κ επιασα ΑΑ ...all in preflop και μου δειχνει κ ο αλλοσ ΑΑ!μετα απο 4-5 χερια ξαναπιανω ΑΑ , all in preflop και ... ξαναπεφτω σε ΑΑαπο τον ιδιο ακριβως παιχτη !!!!!! Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Νομιζω οτι preflop το call ειναι η χειροτερη περιπτωση με τα στακ που εχετε,απο εκει και περα δεν υπαρχει λογος να σχολιασουμε κατι,ειναι αναποφευκτο αυτο που εγινε,μη σε παιρνει απο κατω,ειναι καλο που μπαινεις σε προβληματισμους,μονο ετσι θα γινεις καλυτερος.keep it up! Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 vergitsis έγραψε:Νομιζω οτι preflop το call ειναι η χειροτερη περιπτωση με τα στακ που εχετε,απο εκει και περα δεν υπαρχει λογος να σχολιασουμε κατι,ειναι αναποφευκτο αυτο που εγινε,μη σε παιρνει απο κατω,ειναι καλο που μπαινεις σε προβληματισμους,μονο ετσι θα γινεις καλυτερος.keep it up!Σοφο και λογικο!Και για να δικαιολογησω τον καλο φιλο gsbets σε αυτα που ειπαμε, οταν ξαναειδα καλυτερα το χερι... αυτο το check στο flop καπως μου καθεται!Θα Προτεινα ενα μικρο bet σε εκεινο το σημειο... ετσι για την μυρωδια! Ισως (λεω ισως) να γλυτωνες το υπολοιπο stack σου πριν πεσει η "ζημιαρα" :Qh gsbets έγραψε:πριν απο ενα μηνα επαιζα cash 6max , κ επιασα ΑΑ ...all in preflopκαι μου δειχνει κ ο αλλοσ ΑΑ!μετα απο 4-5 χερια ξαναπιανω ΑΑ , all in preflop και ... ξαναπεφτω σε ΑΑαπο τον ιδιο ακριβως παιχτη !!!!!!ΕΛΕΟΟΟΣ! Να...αυτα λεω μερικες φορες για τα leak ορισμενων softwares και δεν με αφηνουν να αγιασω!Πειτε μου τωρα καποιοι που ειστε εμπειροτεροι εδω μεσα, τι πιθανοτητες εχει να συμβει αυτο σε live tables?marios_521 έγραψε:Δεν κανεις ποστ την παρτιδα με τους ΑΑ ??Απο περιεργεια.... Με την πρωτη ευκαιρια marie γιατι γινεται χαμος στο History folder! Παράθεση
GrvlassisAA Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Η αποψη μου είναι οτι αν είχες λίγο μεγαλύτερο στακ θα επρόκειτο για τον ορισμό του call. Καταρχήν, βλεπεις ενα raise και ενα μεγαλο re raise. Ωρα λοιπόν να τους βαλουμε σε ενα πιθανό range χεριών.ο αρχικος raisor μπορεί να κρατά οποιοδήποτε καλό φύλο. Ο επόμενος όμως κανοντας re raise τον αρχικό raisor πιθανότατα υποδηλώνει ένα από τα πολύ μεγάλα χερια. QQ εχεις εσύ όμως, οπότε καπως απίθανο να κρατά κι αυτός. Ισως εδω να μιλάμε για ΑΑ ΚΚ ΑΚ ισως και JJ. Φυσικά θα θελαμε να παίξουμε με ενα αντίπαλο στη παρτίδα και όχι με 2. Ανακοινώνοντας ρεστα, είναι περισσότερο πιθανό να πασαρει ο αρχικός raisor παρά ο δεύτερος, εχοντας βάλει ηδη 4e. αν όμως ο αντίπαλος σου κρατά ΑΑ ΚΚ χαιρέτα μου τον πλάτανο. Εισαι ενα χιλιόμετρο πίσω, οπότε ανακοινώνοντας ρεστα, θα ακούσεις σίγουρα ενα πολύ ευχαριστω "τα βλέπω" Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ακόμα και με ΑΚ θα σε δει, αφού όπως είπαμε εχει βάλει ήδη 4e μεσα.Στην περίπτωση του call εχεις όμως το advantage του position, να μιλάς δηλαδή τελευταίος. Ετσι κάνοντας απλό call, αν εχει ΑΚ η πιθανότητα να βρει Α ή Κ στο φλοπ ειναι 35% αρα εισαι 65-35 μπροστά στο φλοπ, το πιθανότερο στη περίπτωση αυτή ειναι να χασει το φλοπ κρατώντας ΑΚ οπότε εχοντας QQ και ποντάροντας σε αυτό το σημείο κερδίζεις το ποτ (με την προϋποθεση οτι ενας καλός παίκτης πασαρει το ΑΚ, αν χασει το φλοπ, γνωρίζοντας ότι ειναι πισω).Αν τον πας ρεστα preflop και σε δει με το ΑΚ τοτε χανεις το προβαδισμα που σου πρoσφέρει το φλοπ και το position, καθως ανοίγουν και οι 5 community cards και το προβαδισμα 65-35 που εχεις στο φλοπ, μετατρεπεται σε ενα τυπικό coin flip.Αν παλι ο αντίπαλος δεν εχει ΑΚ αλλα ΑΑ ΚΚ τότε τι call (αν σε παγιδεύσει το φλοπ) ti pre flop ρεστα, εχετε γεια βρυσούλες. Αρα η καλύτερη επιλογή ειναι call ωστε αν εχει ΑΚ να εκμευταλευτούμε το προβάδισμα στο flop.Στην περίπτωση αυτή (του απλού call) φυσικά υπάρχει και η πιθανότητα να συμμετάσχει στη παρτίδα και ο αρχικός raisor (οχι πως ειναι 100% βεβαιο οτι θα πασάρει αν πας ρεστα) οποτε θα εχεις δύο αντιπάλους αντί ενός, ομως ειπαμε βλεποντας raise και re raise, ελπίζεις να μην εχει κανείς ΑΑ ΚΚ αλλά ΑΚ, και στην περίπτωση που καποιος ή και οι 2 κρατάν ΑΚ, η καλύτερη επιλογή ειναι το call, που σου προσφέρει προβαδισμα στο φλοπ, και στερεί τη μεγιστη δυναμική του Κ που εμφανίζεται σε κατάταστη all in.P.S. Ο μονος ενδοιασμός ειναι το μικρό στακ που εχεις και που μαλλον δεν τρομαζει τους αντιπάλους σου, ωστε να πασαρουν σε ενδεχομενο bet στο φλοπ. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2008 Αν και μου αρέσει πολύ η άποψη του GrvlassisAA εγώ θα έκανα fold. Ακόμη και οι πιο Lag παίκτες πίανουν μερικές φορές mosters. Σίγουρα έχει το position, όμως το raise - reraise για μένα είναι συναγερμός μόνο για ΑΑ και ΚΚ. Επίσης δεν ξέρεις ότι μετά το call που θα κάνεις δε θα δεχτείς allin απο τον αρχικό raiser ή ακόμα και απο τα 2 blinds που έχουν μείνει να μιλήσουν.Οπότε προσωπικά το βλέπω ως ένα πολύ εύκολο fold αφού δεν έχω επενδύσει και τίποτα στο ποτ και συνεχίζω να κάνω υπομονή για κάτι καλύτερο ώστε να βάλω όλα τα 12γιουρος στο κέντρο.Παραθέτω και μια ενδεικτική παρτίδα απο τους pokerpros (αν δεν επιτρέπεται φυσικά μπορείτε να σβήσετε το link): http://www.pokerpros.gr/joomla/index.ph ... 1&Itemid=6 Παράθεση
Recommended Posts